Världen och dess galningar! Se bild! Gratis bibel till dig

Kan vara en bild av text

I denna text här ovan, (googla Biderman Chart ) och få fram mer fakta, går att få på svenska också! och se hur allt är uppgjort, planerat, bestämt, hotande och bestialiskt planerat, ja, Så svinaktigt otäckt! Det går fort fram nu och jag vet att såå många är så frågande, oroliga och knäckta av allt elände.

Jag vill säga att det är inte ok att behöva vara rädd, men tyvärr så känner jag också att det är väldigt otäckt ”därute’, och väldigt osäkert framöver. Det gör ont. Samhällena o världen försöker knäcka folk nu och satan lurar människor i fördärvet. Regeringar ljuger och GUD är god! Världen krackelerar och GUD SER ALLT och VET ALLT. HURRA! att få vara FRÄLST!!

Gud är god och världen hemsk. BIBEL FINNS ATT FÅ GRATIS hemsänd till dig! Den BEHÖVS NU!! och ALLTID, mail Gästbok.

1 Joh 2:5Men hos den som håller fast vid hans ord har Guds kärlek verkligen nått sitt mål. Så vet vi att vi är i honom.
1 Joh 2:15Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom.
1 Joh 3:1Se vilken kärlek Fadern har skänkt oss: att vi får kallas Guds barn! Och det är vi också. Världen känner oss inte, eftersom den inte har lärt känna honom.
1 Joh 3:16Genom att han gav sitt liv för oss har vi lärt känna kärleken. Så är också vi skyldiga att ge våra liv för våra bröder.
1 Joh 3:17Om någon har jordiska ägodelar och ser sin broder lida nöd men stänger sitt hjärta för honom, hur kan då Guds kärlek förbli i honom?
1 Joh 4:7Mina älskade, låt oss älska varandra, för kärleken kommer från Gud. Var och en som älskar är född av Gud och känner Gud.
1 Joh 4:8Den som inte älskar har inte lärt känna Gud, för Gud är kärlek.
1 Joh 4:9Så uppenbarades Guds kärlek till oss: han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom.
1 Joh 4:10Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud, utan att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder.
1 Joh 4:12Ingen har någonsin sett Gud. Om vi älskar varandra, förblir Gud i oss och hans kärlek har nått sitt mål i oss.
1 Joh 4:16Och vi har lärt känna den kärlek som Gud har till oss och tror på den. Gud är kärlek. Den som förblir i kärleken förblir i Gud, och Gud förblir i honom.
1 Joh 4:17Så har kärleken nått sitt mål hos oss: att vi har frimodighet på domens dag. För sådan han är, sådana är också vi i den här världen.
1 Joh 4:18Det finns ingen rädsla i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan, för rädsla hör samman med straff. Den som är rädd är inte fullkomnad i kärleken.
1 Joh 5:3Detta är kärleken till Gud: att vi håller hans bud. Och hans bud är inte tunga,

4 thoughts on “Världen och dess galningar! Se bild! Gratis bibel till dig

  1. hej Jessica! Sent svar från mig nu. Jaa detta är en otrolig tid som är nu, jag tänkte att den skulle komma om ett par år. Jaa varningar bör all få, det är ju så många unga o äldre som inte alls förstår hur det är nu och varför. Jaa Jesus gör oss fria, hela vägen går vi fria med honom. HELA Sanningen också från hans ord, och det är verkligen något som man bara får från JESUS. Det tänker inte människor på. Att FÖLJA honom det kostar verkligen, det kommer ju att bli värre o värre med detta som sker nu o då får man verkligen lida, vi hoppas vi kan stå ut till slutet.
    Nej han överger oss INTE, INTE någonsin, han går vi vår sida hela vägen, och detta vet inte folk, de tror ju inte han finns.
    Sannerligen är man väldigt lyckligt lottad som har JESUS med sig överallt hela tiden, i dessa tider behöver alla verkligen honom och att bli frälsta. Ja vi ses en gång då alla de frälsta ska möta HERREN. Ja då är det det rätta o riktiga som kommer, JESUS och VI får vara i ro. Fridshälsn till dig o familjen. Kram till dig nu. Hälsn Maria /heart.

  2. Hej Biderman chart finns att googla det gjorde jag då jag sökte, den går då att översätta till svenska i telefon t ex. Det är en förteckning från 1956/57 om det som skulle hända på 2000 talet, som det som sker nu, med social distans tvång sprutor m m.. Det var bestämt då. Sök ingen o kolla noga så hitta du det, jag har lagt in det på sidan här men på eng. Tack för besök återkom gärna/Maria

  3. Hej finaste Maria. Det är Jessica som skriver Det va ett tag sedan jag skrev här till dig, men brukar läsa här ofta.
    Det vi ser i världen just nu gör att man blir mållös. Man vill springa fram till alla man ser och varna för vad som försiggår. Men folk är förvrängda i sina sinnen och deras hjärtan hårdnar och dom kan ej ta in sanningen. Att få lära känna den sanna Jesus är så otroligt stort så det är svindlade. Att få känna hans kärlek och värme det slår allt. Han sa själv att han skulle va med oss alla hela vägen och det är han på olika vis. Han lovade att om vi litade på honom så skulle vi få HELA SANNINGEN och den skulle göra oss fria. Det räcker inte med att bara säga ”Jag tror på Jesus ” nej vi måste FÖLJA honom gå med honom varje dag. Då först visar man hur genuin och uppriktigt man tror och älskar honom. Hela världen håller på att rasa och även vi kommer få det tufft men Jesus sa ju att när ni får se allt detta hända så lyft upp era huvuden för er befrielse är nära. Han har inte vandrat vid vår sida så här långt för att sedan överge oss!!!! Nej vi kan va säkra på att han är med oss hela vägen. Tänk vilken gåva och lycka att i dessa sinnessjuka tider få ha den finaste mest kärleksfulla heliga rena trofasta Jesus Kristus tätt intill oss. Han omsveper våra nedtynga axlar som en varm filt och ger oss ny styrka nytt mod och ny kraft att kämpa. Tänk vilket liv som väntar när allt detta är över. En evig oändlig glädje. Stor kram och må Jesus styrka oss alla//Jessica ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.