Ute-gångsförbud??? Är du med på det? Lever vi i ett fritt land?? Australien bötfäller nu folk, m m.

Utegångsförbud? Är du med på det som regeringen och de s k FOLKVALDA går ut med nu?? ÄR DU MED PÅ ATT SITTA INNE under en LOCKDOWN?? Utegångsförbud? Jaaaa. ÄR DET KRIG? JA det är det!

Där är svaret!!

Skall O-VAXXADE betala mer i sjukvårdsavgift?? NEJ, Naturligtvis INTE! Men det ligger som ett FÖRSLAG AV dem som Ni/Någon valt i förra veliga valet!! Jag har inte röstat på någon av dem som sänkt mitt och andras liv till det sämre!!!

TVÅ förslag (de ovan) har jag sett idag av regeringsfolket! Min regering är GUD! Jag har inget med stollarna att göra, de som vill sänka Sverige i botten! MEN själva går de fria!

Nu har vi i landet en ny variant på kåråna som heter MY. Akta er!

OBS!!!! Kopierat från flöde!Lite frågor till svensken…OBS!!!

1. Om vaccinationen är verksam, varför kan man fortfarande vara smittsam efter vaccineringen?2. Om vaccineringen verkligen gör att man blir immun, vad är problemet med att någon väljer att inte vaccinera sig?3. Varför berättas det inte öppet om alla de tusentals vaccinationsskadade och -döda?4. Varför bär vaccintillverkarna inget ansvar för vaccinationsskador?5. Om den första nedlåsningen var verksam, varför behöver vi en till?6. Om nedstängningar inte är verksamma, varför upprepar vi dem?7. Varför dör inte fler människor i länder som antingen inte har genomfört några åtgärder eller betydligt färre och mindre stränga åtgärder (till exempel Tanzania och Vitryssland)?8. Varför visar statistiken att dödligheten inte har ökat (nämnvärt) under 2020?9. Var har de influensa-döda försvunnit från statistiken?10. Varför behöver vi ett experimentellt vaccin när överlevnadsgraden hos dem som insjuknat i covid-19 är 99.9 procent?11. Om vi har en förödande pandemi, varför hör vi inte ambulanssirener dag och natt?12. Varför ser vi inte ändlösa rader av människor på kyrkogårdarna som bär sina nära och kära till graven?13. Hur många känner du personligen som har dött av covid-19 och hur många känner du som drabbats av vaccinationsskador?14. Varför lyssnar regeringen bara på en liten grupp av experter, men inte alls på välrenommerade vetenskapliga experter som visar en annan bild av coronakrisen?15. Varför finns det utbildade sjuksköterskor som går arbetslösa?16. Varför ser vi överfyllda intensivvårdsavdelningar på TV när de i realiteten inte är (mer) överfyllda (än vanligt)?17. Varför räknas de som testats positiva med PCR-testen som covid-19 fall, trots att PCR-teknikens skapare sagt att detta är ett felaktigt sätt att använda PCR?18. Varför informerar man inte befolkningen om att WHO har medgivit att PCR-tester är opålitliga?19. Varför har regeringar runt om i världen redan 2018 beställt PCR-tester?20. Varför används ett riktvärde (antal nya infektioner per 100 000 invånare under 7 dagar) som grund för beslutsfattningen, när detta riktvärde kan ändras efter smak och tycke?Varför talar man inte om att riktvärdet därtill är helt beroende av hur många cykler man kör PCR-testet? Om smittotalet går ner kan det skruvas upp det igen helt enkelt med nya riktlinjer om cyklerna.21. Varför har vi olika avståndsregler från land till land?22. Om viruset inte sprids via barn, varför är skolorna stängda?23. Om munskydden är verksamma, varför använder utsatta människor inte dem sedan åratal mot den årliga influensan?24. Varför sägs det vara OK att desinficera sina händer 10 gånger om dagen, när det veterligen skadar huden?25. Varför kan vi leva i frihet tillsammans med tusentals virus, men inte med SARS-CoV2 viruset?

6 thoughts on “Ute-gångsförbud??? Är du med på det? Lever vi i ett fritt land?? Australien bötfäller nu folk, m m.

 1. Hej Eva! vad roligt att du tycker och tror! så, ja Jesus är vår vän den bäste, VÅR HERRE, han som hjälper i allt. Hoppas du trivs här på sidan!
  Gud välsigne dig i tron. /Maria

 2. Detta är otroligt otäckt. Det skrämmer så många och alla människor förstår inte detta, de tar vaccin och många dör av giftet. Många många många människor är okunniga och blinda och vet heller inte om Guds kraft och får ingen tröst i sin oro! NU NU är det dags att evangelisera på verkligt allvar! NU är tiden för uppresning av folk, av deras inre o hjälp från HERREN. Ja 2026 har jag hört. Detta är såå hemskt, men BIBLISKT! Jaa det är en sorg, och en längtan efter Jesus. Tack för din kommentar, den gör nytta här!!
  Hälsn Maria

 3. Hej! Tack för dina ord här. Ja sjukdom muterar i detta fall som är nu, det är helgalet och i andra länder är det värre med ofriheten.En kommentar i samma ämne kommer här också och det är ju agendan att slå NER UPPROR emot det som sker. De vet mycket väl hur fel de gör men man kommer inte åt problemet, AGENDA 2030 skall ju fullföljas till varje pris— död.Det är som du säger TOTAL MAKT!!! Vilket vansinne!! Men vi är i alla fall beredda och förstår det, det är ju Guds beskydd i det också. VI vet och HAN HERREN är med oss!! Tack till dig! Var välsignad ! /Maria

 4. Hej!

  Jag skulle tro att svar på många av frågorna blir lättare att hitta om man struntar i att det är något slags hälsoproblem som man försöker lösa. NWO (Global världsordning styrd av FN, storföretag och vissa politiker/entrepenörer) söker sätt att slå ned på kommande uppror i varje världsdel. Man vet att vad man håller på med nu är tyranni och testar olika lösningar som snabbt kan införas senare när nationerna permanent lyder under FN och WEF Agenda 2030. Då blir allt nationellt motstånd mot global agenda uppror och rättegångar och skadestånd eller polis och militär kan sätts in. Australien och Kanada testar just nu totalitär diktatur och EU/USA sysslar med skendemokrati i olika hastigheter. Det har inte så mycket med något virus att göra. Australien har ju inte ens några fall av virussjukan (vilket inte är något virus egentligen vad jag kan se). Det här kommer att hålla på till 2025 vad jag såg. Plågsamt.

 5. Ja, det verkar vansinnigt med pass, och visst smittar vaccinerade också,. Det Muterar. Tvång? Tvinga både rika och fattiga. Jag hörde något gammalt ordspråk, har man dödat en har man dödat alla. Och den kommer från Israel. Den syftar väl på, att man inte skall döda någon. Men Covid Vaccinet har ju dödat långt fler än bara en. Ja, vad skall Covid Pass leda till?. Vilddjurets Totala Makt till slut. Tack för sidan Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.