Underkastelse. Vart tog våra viljor vägen då?

Jag vet INTE VEM som gjort eller fotograferat denna bilden, men jag hittade den på sociala medier och tycker att den passar bra in på vad SATAN gör i världen idag! HAN/Det ONDA försöker nu förstöra världen och sätta den i brand, men Gud kommer att döma och låta det onda brinna! Det blir HETT!
Vi ger ut VARNINGAR! från Guds ord!

Vi vill visa på felaktigheterna

HÄXKITTEL! Gör man vaccin månntro?

Tänk över just DIN önskan eller DIN gemenskap med HERREN och vet att du måste göra ett val som gäller för evigheten. I denna smutsiga värld kan man bara bli befriad av GUD!

Tack ni ALLA som läser denna sidan! Det gör mig så glad!

Hälsn Maria

2 thoughts on “Underkastelse. Vart tog våra viljor vägen då?

  1. Tack Jessica! Jaaa jag kan bara hålla med och säga som du att det är bara NÅD att fått bli räddad av Jsus. Det är ett under och det är ett under att få vara med o sprida Guds ord så mycket vi kan. Tack för att du tycker om sidan, det är ett roligt, viktigt, underbart, lärande o mycket mer, dte jag känner inför den rosa sidan. Gud har satt oss att vara de som är relativt orädda, modiga o stolta över honom som Gud och Frälsare, vi gör vad vi kan.
    Satan är otroligt vred å så vred, men han kan inte göra så mycket, det är så många som är troende och vet den sanna vägen. Vi får gå emot ondskan varje dag och dte ger ju glädje att kunna.
    Gud välsigne dig! Varm kram f Maria!

  2. Hej kära Maria!det är Jessica som skriver. Tänk vilken skatt vi funnit som hittat den sanna Jesus i denna galna värld. Han gör oss klara i sinnet och ger oss modet att gå mot strömmen. Just nu slog jag upp min bibel, bara öppnade den och hamnade på Efesierna 5:6-16 och så läser jag din blogg efter. Kan inte bli mer mitt i prick: ”Låt ingen bedra er med tomma ord.för på grund av sådant kommer Guds vrede över olydnadens barn. Ha därför ingen gemenskap med dem. För ni var förut i mörker, men nu är ni ljus i Herren. Vandra såsom ljusets barn. För Andens frukt består i all godhet och rättfärdighet och sanning. Pröva vad som är behagligt för Herren och ha ingen delaktighet i mörkrets gärningar ,utan tillrättavisa dem istället. För vad de gör i hemlighet är till och med skamligt att tala om. Men allt detta blir uppenbarat när det avslöjas av ljuset, för allt det som blivit uppenbarat är ljus. Därför säger han:vakna upp du som sover, och stå upp från de döda så ska Kristus ge dig ljus. Se därför noga till hur ni vandrar, inte som ovisa utan som visa, ta väl vara på tiden för dagarna är onda”

    detta Guds heliga ord kan inte säga det bättre. Jesus gör någonting med oss bokstavligt när vi låter honom bli verklig för oss. Han förvandlar vårt sinne öppnar stängda dörrar och sätter strålkastaren på ondskan så vi kan SE den. Djävulen vill alltid baka in sitt gift i saker som ser ofarliga ut och som folk ska få förtroende för. Som detta vaccinet nu som kommer förändra och fördärva många människor. Vi är perfekt skapade till Guds avbild och han längtar efter att frigöra var och en men vi måste våga lita på kärleken i Jesu namn och ge vårt liv i hans händer han vill ingen annat än att bära oss till säkerheten långt bort från denna satanistiska ruttna värld. Ingen annan har hjälpt människor så som Jesus. Du finner inga vittnesmål där människor blivit för alltid förändrade och hjälpta hos någon annan. Ingen yoga mindfullness ,Allah ,Muhammed budda eller något annat kan göra nåt extraordinärt för en människa endast Jesus kan göra det. Du vet det, jag vet det många vet ,det är därför det är så viktigt det du gör Maria i att sprida det varma hoppfulla budskapet om vår underbara Gud som gett sitt allt för oss. Kram från Jessica ♥️♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.