The way of salvation/Hur blir man frälst.. audio video

 

Bild Maria

Bild Maria

 

A.W. Pink – The Way of Salvation (audio reading) Hur blir man frälst

http://youtu.be/rHHD3bk68YA

 

Luk 13:3
2 Kor 6:2
Apg 16:31

Videon är mycket tydlig och klar över varför man bör bli frälst och hur det går till. Vill du vara förlorad för alltid och vara fast i synden? eller att vara tillsammans med Gud för alltid—

/Maria

Bild Maria

Bild Maria

 

 

8 thoughts on “The way of salvation/Hur blir man frälst.. audio video

 1. hej Marie! Gud välsigne dig. Tänker på dig, hoppas det är väl med dig. Nej det blir inte tjatigt att berätta om frälsningen och Jesus. Det är många som inte vill höra eller se… MEN, evangelium skall ut i alla fall. Att du vill höra och se det vet jag. Varm kram f Maria! och ha en sköön sommar.

 2. Hej Keijo! Tack för dina fina kommentar. Det är sant som du säger att samhället idag har förlorat greppet på många vis och man vet inte vad synd eller frälsning är för man pratar inte om det, man syndar för fullt!
  Döden vill man inte heller tala om och den göms undan! Måtte Gud väcka människor till kunskap om vad som gäller för var och en, att de väcks ur sin slummer och okunskap och ..jag hittar inte orden nu… Ja vi lever i de sista tiderna/ i den sista tiden. /FRID, Maria

 3. Hej Maria!

  GUD VÄLSIGNE VARENDA EN…Tjatigt blir detta ämne aldrig…Tack för att jag får bli påmind…
  En riktig fin sommar till alla!

  Kramar/marie

 4. Att förstå frälsningens storhet idag är så källan upp tagit i samhälle och många har förlorat greppet, att bli frälst någon gång ,så mycket händer just nu ,att många har glömt att döden är allas öde och att hamna på fel sida är så olyckligt och stor sorg.Må Gud ger väckelse till Norden för vi längtsr frälsning till många detta sista tiden ,tack med välsignelse ,keijo södertälje

 5. Hej igen, Nej jag menar INTE att du menar tjatig- jag förstår precis, men det finns de som tycker det… Visst har vi samma erfarenhet av Jesus, och vi vet att han har räddat våra liv- han har räddat oss från mycket elände! Videon tycker jag om, men man kanske säger att den är Baptism….ja det är ju Spurgeon, men vaddå? Vi tar det som vi vet är rätt från video och texter och använder i evangelisation, det vi inte förstår det får vi lämna, så det inte blir fel, vi lär oss hela tiden.
  Jag lämnade en kommentar på din sida jannesnackar, men oj att du inte ska skriva…
  Mail får du ikväll. /Maria

 6. Nej jag menade inte tjatig! Det var ju träffande att det är samma erfarenhet vi har av Jesus och sättet han räddar människor! Jag känner också precis igen det som sägs i videon.

 7. Hur man blir frälst- ja det borde alla få veta- och ja, jag är tjatig, men det gör ju inget, det är bara bra, då får desto fler höra att det finns en Gud. det är väl underbart att vi får vittna och kan vittna om vad Gud har gjort för oss och att Jesus köpt oss fria genom sin död. Jag tycker videon är bra.
  Jag skall besöka din sida. Önskar dig välsignelse i allt. /Maria

 8. Det här är vad du brukar säga på din sida dag efter dag!

  Jag skrev en kommentar på bloggen Jannesnackar12.blogspot.se

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.