The Elite. Eliten vet vad som kommer, deras planer… / The Real Jerusalem video /ILLUMINATI CARDGAME

Hej, här finns två videos som jag sett och som jag tycker kan platsa i de tider där vi är idag och i de tider som kommer! Jag säger inte att de är sanna till 100% men näst intill om man hör berättelserna om dem av TruthUnveiled777

The Elite Know What’s Coming In 2019!!! Vad planerar mm för världens människor?/slavarna

Illuminati Predictive Programming EXPOSED!

The Economist har officiellt släppt ett annat omslag för “The World in 2019.” Förutgivningen som kom före FAKTISKT OMFATTNING visade emellertid bara formuleringen tillsammans med en svart bakgrund. Enligt The Economists hemsida: “Det kommer att se fram emot Trump-administrationens framtidsutsikter med en ny kongress, verkligheten i Brexit, val i Indien, Indonesien, Nigeria och hela Europa, tekniska störningar från AI och Kina (kunde 2019 markera” topp Sillicon Valley “?), Rymdresor 50 år efter månlandning och kultur 500 år efter Leonardo da Vinci.” – Även om vi vet Bättre än “rymdresor” och “månlandningar!”

Det faktiska omslaget avslöjar några mycket intressanta skildringar – inklusive flera anhängningar till Leonardo da Vinci och Vitruvian Man, och andra kusliga symboler som visar på Donald Trump, Vladimir Putin, ett potentiellt världskrigsscenario, ansiktsigenkänning, sydafrikanska generalvalet, “Lag och ordning, balans, en potentiell aktiemarknadskollaps, och till och med de fyra ryttarna av i Joh Uppenbarelsebok
Med allt detta sammanföll med år 2019 och den 400-åriga profetian snart kommer att bli uppfylld – och hur 2019 är nu “Återgång” enligt den ghanesiska presidenten, tillsammans med kongressen som passerade räkningen som firade 400 års slaveri i Förenta staterna är frågan fortfarande kvar:
Vad är de verkligen redo för?!?!
SANNINGEN REVEALERAD !!!

THE REAL Jerusalem Temple Location FOUND!! It’s Not Where You Think!! Det riktiga Jerusalem

Världen är inte som du tänker och tror att den är.
Har vi varit lurade i en sådan stor skala?
Har vi varit lurade i tusentals år?
I den här videon kommer vi att avslöja de bibliska, arkeologiska, geologiska, historiska och geografiska resterna av det urbana Jerusalem-läget – inklusive rester av det verkliga gamla Jerusalem Hykal / templet.
Vi kommer att undersöka olika konton och tidskrifter av “expeditioner” som reser till Kalahari-regionen, innehållande det verkliga Scriptural Jerusalem.
Vi kommer också att avslöja Lögnerna om detta ämne (som det tredje templet “ritual” och de falska Jerusalem och Israel platserna helt och hållet), samtidigt som vi avslöjar mer SANN och klarhet i ett så djupt ämne.
Vad du håller på att se är förstklassiga konton av flera vittnen som har rest, reste och utforskade dessa stora, forntida regioner – avslöjar rester av gamla väggar, gamla citadeller och till och med antika städer som daterar tusentals år, tillsammans med återstoden av vad verkar vara ett gammal altare.
Inte bara det, men när du påverkar denna “södra afrikanska regionen” (Kalahari-öknen) med andra skripturregioner i närheten, såsom Beersheba, Bethany, Gibeon, Rehoboth, Mamre och andra bibelstäder och platser i REAL CANAN CANAN – Vad Skulle den här “Lost City of the Kalahari” verkligen vara riktigt bra?

Tiden är kommen för alla lögner att visas i ljuset. Ja så säger den som har gjort dessa videos här i artikeln

Det finns ju Cardgame  att se också, vad världen därute hittar på! Gangsters, utsugare, korrupta, lögnare….

Illuminatio cardgame

 

 

/

7 thoughts on “The Elite. Eliten vet vad som kommer, deras planer… / The Real Jerusalem video /ILLUMINATI CARDGAME

 1. Ja vi måste gå den väg som lär oss sanningen, inget annat, och det är smärtsamt att vakna till det som råder idag, för världen är ju sjuk. Så säger Gud att det är o det stämmer. JESUS är vår sanning och vi måste vandra i den, allt annat är lögn, ja!

 2. Hej Maria!

  Idag förstår jag bättre hur viktigt det är att veta vad som pågår i denna vår sjuka värld!

  Det är inte bra att bara titta på allt gullegull för där finns ju inte sanningen!

  Sanningen finns hos Jesus allt annat är en massa lögn!

 3. Tack Kyllikki, skönt att höra! Det är intressant o givande och som lärjungar måste vi lära oss massor. Det är ofta svåra bitar som man måste ta i och det finns mycket konstigheter idag som man måste undersöka. KRAM Maria

 4. Hej Jag säger som vanligt att det är bra med information. Då kan man meddela andra vad de bör tänka på och läsa och förstå. Alla begriper inte Joh Uppenbarelsebok eller hela bibeln o kan inte veta vad som är planerna på NWO och annat som kommer, Vi kan vara lugna då vi vet att Jesus lever och hjälper oss i allt, men ändå är som sagt info bra. Om jag inte var en kristen hur skulle jag då veta att NWO och allt annat som inte är ok, då skulle jag ju inte förstå. Och jag gillar inte alls allt som pågår men jag är skyldig att rapportera det jag vet.Jag stirra mig INTE blind på skeendet! Satan vill sänka oss all, ja! Men vi VÄLJER vem vi vill tro på. Vi har all anledning att tänka till och vara förberedda på det mesta.

 5. Vad hjälper det att veta allt detta?!?
  Man blir ju endast deprimerad!

  Nå jag blir inte det eftersom Jesus är Han som tar hem spelet i slutändan så att säga!

  Och Jesus säger att vi inte skall bekymra och oroa oss om jag minns rätt!

  Jag ser hellre det goda som trots allt finns i våran värld än stirra mig blind på alla hemskheter!

  Satan jublar för att människor är rädda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.