Sverige. Tangomässa i Lund. Profetiska budskap D Wilkerson

Sverige

 

I söndags var det dags igen…Tangomässa-  ja denna gång var det en tangomässa i Svenska Kyrkan i Lund. Jag såg profetiorna över Sverige och vad D Wilkerson skrev i sin bok SYNEN. Det finns ju fler bloggar på nätet som tar upp sådana här saker och Experimentlandet har skrivit om detta och den artikeln kommer här nedan. Jag håller på att tillfriskna från influensa och tackar er som bett för mig om tillfrisknande!

http://experimentlandet.blogg.se/2016/february/tangomassa-i-kyrkan.html

 

Här kommer texten:

Tangomässa i kyrkan

Tolvstegsandlighet/sinnesrogudstjänster, qigongmässor, ökenmässor, sofiamässor, regnbågsmässor kristen djupmeditation (mystik) och nu tangomässa.

En tangomässa, en mässa med dans i tangostil, hölls i Allhelgonakyrkan i Lund i söndags.

Antagligen är det bara en tidsfråga innan David Wilkersons profetia i boken ”Synen”, om nakendans i kyrkan, går i uppfyllelse.

https://youtu.be/acWg7oFN3WU

Citat från boken:

”I vissa av dessa kyrkor ursäktas nakendans med att det är en konstnärlig form av tillbedjan. Människor tillber det skapade framför Skaparen och Gud tvingas överlämna dessa människor åt deras synder. Följden blir att många hamnar i ett ovärdigt sinnelag, som skapar en ny form av mentalsjukdom som inga behandlingar biter på. All offentlig nakenhet är tillbedjan av det skapade.

Gud tolererar inte detta. Bibeln deklarerar otvetydigt, att denna form av tillbedjan oundvikligen leder till allvarliga mentala störningar. Även om nakendansen inte blir allmän, accepteras den av många kyrkoledare som ett legitimt uttryck för sökandet efter ”själens skönhet genom den mänskliga formens skönhet”.

NamnlösMaria

4 thoughts on “Sverige. Tangomässa i Lund. Profetiska budskap D Wilkerson

  1. Hej Marie, ja detta är för mycket men det kommer värre saker, sådan är den, skökokyrkan, lockar folk i fördärvet!!! Förvrider ders huvuden och lurar dem på livet i Kristus. Vad gjorde Jesus? han gjorde upp med fariséerna det ska vi också göra.Det är på väg åt slutet. Ja de borde berätta om GUDS ORD, inte sina egna fantasier!! Man vill leva som i världen.
    Nu kommer en video där du kan se sanningen om Uppryckandet av de frälsta och tidernas slut se nästa inlägg 11/2 eller 12/2 en låång video som klarlägger. Och jag ska gå igenom vad jag sagt i tidigare artiklar om samma sak. KRAM så länge. /Maria

  2. Hej Maria!

    Jag blir så ledsen när tangon tas in i kyrkan!!
    Är det fråga om att locka folk till kyrkan? Har gång på gång läst om hur kyrkan anpassar sig efter folks behov av underhållning??!!Jag hoppas bara att detta inte sprids i våra länder!! Man blir så besviken att se hur samhället utvecklas på ett negativt sätt. Tala hellre till människor vad som skrivs i bibeln!!Jag är ingen fördömmande människa, men detta är bara för mycket!!

    Hälsar marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.