Svenska pensionärer och svält. Fattigast i Norden. Klä den nakne….

Svenska pensionärer i strykklass – fattigast i Norden och halva Europa

Inte kan det vara meningen att detta landets medborgare, i synnerhet de äldre, skall fara så illa att de svälter!  Hoppas att du läst informationen i länken här och tycker till om vad som sker i Sverige. Det  är faktiskt KAOS!  Man säger ju också som vanligt då det är valår: RÖSTA PÅ VÅRT PARTI!  VI VINNER VALET!!

Människor är så dumma/okunniga att de inte förstår att det INTE FINNS något parti alls som kan vända på steken så att människor får det bättre. Det finns INGET parti som har mandat att bygga om Sverige till ett mer humant och värdigt land!! GLÖM DET!

Lögnare kommer det alltid att finnas och då det gäller riksdagsval och dylika val så finns det inte chans att få Sverige på fötter igen, för det är FÖR SENT!!!

Ord 14:20 Den fattige blir avskydd även av sina närmaste, men den rike har många vänner.
Ord 19:1 Bättre vara fattig och hederlig än vara falsk i sitt tal och en dåre.
Ord 22:2 Rik och fattig lever sida vid sida, Herren har gjort dem båda
Matt 5:3 ”Saliga är de som är fattiga i anden, för dem tillhör himmelriket.
Matt 11:5 Blinda ser, lama går, spetälska blir rena, döva hör, döda uppstår och fattiga får höra glädjens budskap.
Jakob 2:6 Men ni föraktar den fattige. Är det inte de rika som förtrycker er och drar er inför domstolar?
Jes 58:7 Dela ditt bröd med den hungrige, ge de fattiga och hemlösa en boning, klä den nakne när du ser honom och dra dig inte undan för den som är ditt kött och blod.

 

/It just takes one person to make a difference in someone’s life.           jack kerouac quotes | jack kerouac quote | Life with Lyn #freedomjunkies

 

6 thoughts on “Svenska pensionärer och svält. Fattigast i Norden. Klä den nakne….

 1. Tack! Vad härligt att du gillar det som kommer in här på sidan i fråga om tankar, beteende och Sverige, tro och otro m m. Det är så viktigt att förklara för människor hur det BORDE vara ur Guds synpunkt och vad vi kan göra för att gå med honom. Prövningar? Ja fullt av dem för en frälst troende, de religiösa spelar inte i samma liga precis.Kram Maria

 2. Tack visa Ord. Och mycket tar du upp på sidor, som berör, och Guds Ord. Kram Tommy.

 3. De rika och med positioner i samhället är för det mesta väldigt kalla.De tror att de förstår men det gör de ej. de är drillade att göra fel och att få det att se rätt ut. et finns skolor för sådant! Människor som Obama m många fler har LÄRT sig hur man manipulerar människor, det är så i Sverige också. Därför är svenskar vid valtider så indoktrinerade att de INTE förstår vad som pågår och vad som blir utav fagert tal: 0 och ingenting! Kyrkor o församlingar fattar inte heller ngt utan går med på vad som helt och samlas tillsammans i ekumeniken som bär till helvetet.
  Skatteparadis för de fatti…nej jag menar ju de rika. De skor sig på alla som står längre ner på rangskalan. Vi är arma o fattiga, men vi har JESUS! och han hjälper oss i allt!!! Sanningen främst. Jag hatar ja verkligen hatar mentaliteten i detta landet och i världen, därför skriver jag……………

 4. Moderater, sossar, eller vad de nu är är inte rumsrena för de förstår inte människor. De kan inte förstå eftersom de har det så bra förspänt och har höga positioner. Kanske uppvuxna med bra ekonomi och med rika föräldrar, resor, inköp av dyra saker o bilar m m. HUR kan de förstå en svårt sjuk o fattig människa när de levt i gräddfilen eller i närheten av den??De rika tror att en fattig har det bra eftersom den åtminstone får en pension, om de sedan går att leva på eller inte det bekymrar inte en högt uppsatt person, han har glömt att han hört ngt berättas om nöd. han har själv ingen nöd då det gäller ekonomi eller att äta sig mätt.
  Men den fattige har alltid någon slags nöd, blir gammal i förtid, utsliten och kanske förgrämd eller snabbt döende på brist av rätt mat och omtanke och säkerhet……..detta var i korthet om den rike o den fattige! MEDIA och Partierna kommer INTE att ändra på något. Glöm det! det kommer att bli mycket värre, sedan kommer Jesus! Då får de ångra sig. /M

 5. Förra valet, ett minne av en endaste fråga. SVT gjorde, om Fattiga. Frågan kom till Göran Hägglund KD. Och den löd så här. – Under era år i regeringen med Alliansen så vart Fattigare ännu Fattigare. Hägglund svarade. Jo, men njae. Man kan vara rik på olika sett. Man kanske kan äga några böcker. Jag skaka på huvudet, va de allt sa under hela valresans gång?. Vilken Media och vilken Kristen synvinkel hade Hägglund. Man får ju hoppas att verkligen våra Stora Media inte denna gång glömmer bort sjuka och handikappade Sjukpensionärer och ålders Pensionärer. Media är det första Makten som styr va båten skall stå, och kanske förtöjas Politiskt. Guds Frid Tommy.

 6. Det är väl lång tid som de Svaga har fått stå i kylan. Tankar går till Alliansen med Reinfeldt tåg mot svaga, och satt straff skatt på Pensionärer och Sjukpensionärer. Och de långa åren inte en krona höjt. Själv har jag sänt brev till Journalister om Sjukpensionärers låga ersättning som ligger långt under Fattigdoms normen. Men börjar tänka mer så här. Journalister vill inte ta upp det. I Diktatoriska Länder förstår jag att man tystar ner och Diskriminerar. Men i Sverige?. Klassklyftorna är Gigantiska. Men Media verkar mer intresserad av rättvisa mellan bena, och då får ju allt vad sådan rättvisa synas överallt, och Pride och detta syns i all Media, trots att Folk svälter är Bostadslösa, så har man sjunkit så lågt med rättvisa. Och Svenska Kyrkan går Pride tåg?. Jag menar de behöver isåfall knappast någon draghjälp, som syns överallt. Det är bättre de gjort ett eget tåg, för dem som verkligen lider av hemlöshet och svält. Det märkliga är att detta sker i vårt Rika Land, där Klassklyftorna ökat lavinartat, och man talar om att Sverige blivit ett Skatteparadis för Rika. Att svenskar nu hade de Fattigaste i Norden, hemskt. Viktigt att du tar upp den Svages Situation Guds Välsignelse. Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.