SINGAPORE blev det första landet som UTFÖRDE KROPPSOBDUKTION Med C.o.vi.d LÄS

OBS Lånad text! OM CORONA. Obs jag har blivit ombedd att säga att detta KAN vara sant.

ÄNTLIGEN!!!!!!!! Singapore blev det första landet i världen att utföra kroppsobduktion med C#O#VI#D-19. Efter en grundlig forskning avslöjades att C#o#v#i#d-19 inte existerar som virus, utan som en bakterie som utsatts för strålning och orsakar död av människor genom blodpropp.Det har fastställts att C#o#v#i#d-19 sjukdom orsakar blodproppar, vilket leder till blodproppar hos människor, och orsakar blodpropp i vener, vilket gör det svårt för en person att andas; Eftersom hjärna, hjärta och lungor inte kan ta emot syre , vilket är anledningen till att människor dör snabbt.

För att upptäcka orsaken till bristande andningskraft lyckades Singapore-läkarna inte lyda W#H#O-protokollet och utförde en obduktion C#O#VI#D-19.Efter att läkarna öppnat och noggrant undersökt händer, ben, och andra delar av kroppen märkte de att blodkärlen var utvidgade och fyllda med blodproppar, vilket gjorde att blodet flödade hårdare och även minskade syreflödet i kroppen, vilket orsakade dödspatient. Efter att ha fått reda på denna forskning ändrade Singapores hälsoministerium omedelbart C#o#v#i#d-19 behandlingsprotokollet och gav aspirin till sina positiva patienter. De började ge patienter aspirin100 mg och Imromac. Som ett resultat började patienterna återhämta sig och deras hälsa började förbättras.

Singapores hälsoministerium evakuerade mer än 14 000 patienter på en dag och skickade hem dem.Efter en period av vetenskapliga upptäckter förklarade läkare i Singapore behandlingsmetoden genom att säga att sjukdomen är en global bluff, ”Det är inget annat än en intravaskulär koagulation (blodproppar). Metod för läkning:piller med antibiotikaAnti-inflammatoriska och ta anti-koagulaner (aspirin).

Detta indikerar att sjukdomen kan botas.Enligt andra singaporeanska forskare behövdes aldrig respiratorer och intensivvårdsavdelning. Protokoll för detta ändamål har redan publicerats i Singapore.Kina vet redan detta, men publicerade aldrig sina rapporter.Dela dessa data med din familj, grannar, bekanta, vänner och kollegor så att de kan bli av med rädslan för C#o#v#i#d-19 och inse att detta inte är ett virus, utan en bakterie som bara utsatts för strålning. Endast personer med mycket låg immunitet bör vara försiktiga. Denna strålning orsakar även inflammation och hypoxi. Offren bör ta Asprin-100 mg och Apronik eller Paracetamol 650 mg.Källa: Singapores hälsoministerium Dela till alla grupper etc så att så många kan se detta.”

TEXTEN ÄR LÅNAD AV PÅLITLIG VÄN och nu börjar det jäsa ännu mer i leden!! FOLK VAKNAR!!

GRATIS BIBEL FINNS ATT FÅ!!! Kontakta mig så sänder vi …..

2 thoughts on “SINGAPORE blev det första landet som UTFÖRDE KROPPSOBDUKTION Med C.o.vi.d LÄS

  1. Hej Morgan! Kul att se dig här! Angående länkar så har jag inga, men jag tror man kan leta fram liknande som matchar detta. Det finns info även om den är svårfångad. Man får inte kritisera! Nix, man skall hålla med o vara styrd. Den enda som skall styra är ju JESUS.Det som sker nu är helt galet, galenskap. Ja vi lever i de sista tiderna. 2030. 9 år till dess, och man pratar om de sju åren som skall halveras, men jag tror inte så. Ja nog är det synd om dem som detta sker, hur kan man göra så i en s k civiliserad värld? jo för att AGENDAN säger så. PLANERNA!! Äckligt o galet.Otroligt att det skedde nu…. men får vänja sig. Fridshälsn Maria

  2. Detta var intressant, mycket intressant!
    Om du kan få fram länkar + lite annan dokumentation, vore det bra.
    Folk är så negativa direkt, när man kritiserar ”vaccinguden som är lösningen”.
    Oroande vad som händer i detta land, även Europa och världen. Den nuvarande statsministern verkar driva ”vaccinpass” väldigt hårt. Injektionen plus detta ”pass” ÄR vilddjurets märke. Folk måste förstå vad som håller på att hända! Kolla bara på Österrike, som ligger så nära. Hemska saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.