Sex. Sex? Vadå? Förnedrande… Vad vill Gud? Lära dig leva på rätt sätt, vänta…tills du är gift

Sex   ??? Vadå?
Några tankar: Sex är något som svämmar över på alla håll nu för tiden. Alla tycks fixerade vid ordet och gärningarna. De unga vet inte alls vad det egentligen innebär eller hur man uppför sig. I skolorna vräks det ut information över de unga som de INTE kan HANTERA, och många blir helt vilsna och många blir trakasserade och våldtagna eller förnedrade på annat vis! Är det ok? NEJ!
Man har alltså INTE fått reda på eller förstått eller blivit undervisad om VAD sexuellt umgänge är eller att man bör VÄNTA tills man är gift.
Den världen vi lever i idag är totalt sexfixerad och smutsig, för INGA regler gäller längre, inga GUDS BUD gäller och de små barnen på DAGIS går i PRIDEMARSCHER!!!!! och man kallar barnen HEN….
Lägg av säger jag ! SLUTA förstöra de små BARNEN och UNGDOMARNA med smuts och synd. Jag är uppvuxen på 70-talet och vi fick ’sexualundervisning’. Ska man ha sådan ’undervisning’ för barn o ungdomar som inte förstår vad det handlar om, det mesta handlar om ren SEX. Jag önskar jag och mina kamrater hade sluppit RFSU:s kampanjer! SVERIGE är verkligen fullt av synd och länderna utanför Sverige är inte bättre alls. Gud vet vad HAN rådde människorna till, men människorna har inte läst hans bud! Det finns många sexuellt överförbara sjukdomar, och de är verkligen hemska, det har verkligen blivit fler och fler sjuka unga och äldre som har fritt sex och inte skyddar sig eller som inte fattat att de skall/bör hålla sig till EN partner. 

https://www.kingjamesbibleonline.org/Bible-Verses-About-Sex-Before-Marriage/

Gud välsignade dem och sade till dem: ”Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden! Lägg den under er och råd över fiskarna i havet, över fåglarna under himlen och över alla djur som rör sig på jorden!”
(1 Mos 1:28)

Matt 5:28 Jag säger er: Var och en som med begär ser på en kvinna har redan begått äktenskapsbrott med henne i sitt hjärta.

Hebr 13:4
Äktenskapet skall hållas i ära bland alla och den äkta sängen bevaras obefläckad. Ty otuktiga och äktenskapsbrytare skall Gud döma.

Må din brunn vara välsignad, och gläd dig över din ungdoms hustru, den älskliga hinden, den behagfulla gasellen. Må hennes barm alltid förnöja dig, hennes kärlek ständigt berusa dig.
(Ords 5:18-19)

Må han kyssa mig med kyssar av sin mun! Ty din kärlek är mer ljuv än vin. Ljuv är doften av dina salvor, en utgjuten salva är ditt namn, därför har de unga kvinnorna dig kär.
(HV 1:2-3)

Eller vet ni inte att den som förenar sig med en sköka är en kropp med henne? Det heter: De två skall bli ett kött. Men den som är förenad med Herren är en ande med honom. Fly bort från otukten! All annan synd som en människa begår är utanför kroppen, men den otuktige syndar mot sin egen kropp. Eller vet ni inte att er kropp är ett tempel åt den helige Ande, som bor i er och som ni har fått av Gud, och att ni inte tillhör er själva? Ni har blivit köpta och priset är betalt. Så förhärliga då Gud i er kropp!

(1 Kor 6:16-20)
I fråga om det ni skrev svarar jag: Det är visserligen bäst för en man att inte röra en kvinna. Men för att undvika otuktssynder skall varje man ha sin hustru och varje hustru sin man. Mannen skall ge sin hustru vad han är skyldig henne och på samma sätt hustrun sin man. Hustrun bestämmer inte över sin kropp, det gör mannen. På samma sätt bestämmer inte mannen över sin kropp, det gör hustrun. Håll er inte borta från varandra utom möjligen för en tid med bådas samtycke, så att ni kan ägna er åt bönen. Och kom sedan tillsammans igen, så att Satan inte frestar er, eftersom ni inte kan leva avhållsamt.
(1 Kor 7:1-5)

Detta är Guds vilja: att ni helgas, att ni avhåller er från otukt, 4 och att var och en av er vet att skaffa sig hustru på ett helgat och hedervärt sätt.
(1 Tess 4:3-4)

 

 

4 thoughts on “Sex. Sex? Vadå? Förnedrande… Vad vill Gud? Lära dig leva på rätt sätt, vänta…tills du är gift

  1. Javisst är drömmarna sanna, syner som man haft och andra haft långt långt tidigare.Du drömde ju rätt, Gud visar dem som vill vara sanna, och vi som skriver och berättar om det som sker och ska ske kommer inte att få det lätt framöver, det kommer en grym förföljelse på de kristna, d v s de som inte är JA-sägare utan de som säger NEJ! till all smuts. Jag säger nej nej nej…. Att vara utan Gud? nej det går inte. Gud är min Herre och jag viker inte en tum. Gud välsigne dig. /Maria

  2. Ja, helt otroligt att Wilkerson såg detta, även Homovigslar i kyrkan långt innan, att de skulle normaliseras sig istället för att vända om. Ja, helt rätt, det är alltid barnen som drabbas. Själv hade jag en dröm. Den var inom Kyrkan. Jag drömde jag såg Homovigslar, och sedan artist dyrkan, att de kunde styra och förföra folk .Men något i drömmen sa att Gud inte var där. Märklig dröm. Tänk fall drömmen ville visa att det bara är religiösa ceremonier fast kyrkor kan ta mycket folk?, det ser fint ut. Men utan Gud?. Snart får man väl på skallen om man skriver sånt. Men så var drömmen. Jag vet inte ens om det var en Guds dröm. Men bildmässigt och klart sa drömmen så. Guds Välsignelse Maria.

  3. Det handlar om PENGAR!!!Folk gillar porr väldigt mycket. David Wilkerson, predikant, förutsade denna utveckling redan för många många år sedan och han fick rätt i det o mycket annat. Människor gillar porr därför gör man inga åtgärder. Det är som med Alkohol, det gillar man också och därför har man systembolaget, man får in pengar och folk dör! Vilken ’kombo’. Sjukt. Och vilka förlorar? Jo barnen! ALLTID är det barnen som förlorar, de blir sexslavar, de blir faderlösa och moderlösa, de får inte vara barn, de börjar dricka….name it vad som sker. STATEN DÖDAR VÅRA BARN!!! STATEN! De vill ha det så här trots alla fina ord i valtider! Ministrar träder fram o talar om att de sex-trakasserat kvinnor… metoo VAD TRÖTT JAG BLIR! Världen är sannerligen sjuk! /FRIDSHÄLSN Maria

  4. De borde förbjuda porrfilmer för länge sedan, barn porrsurfar på grov hårdporr, och vuxna säger ingenting. Ingen protest mot porrindustrin. Här i Nacka skolor kunde barn porrsurfar, eftersom man inte spärrar datorerna mot sådant?. Förr var det få kvinnor som var mot porren och industrin, men ingen haka på av upprop. Enligt någon undersökning, i USA så var det många Porrsurfar präster???. ”Vicka präster”. Porrindustrin utnyttjar säkert kvinnor som är underåriga också. Men varför så tyst egentligen om Porrindustrin, som det vore någon man inte angriper mot. Svenska Kyrkan kunde gå ett eget tåg, istället för Pride tåget. Och gå emot porrindustrin. för folk sitter och porrsurfar på sina jobb. Så sjukt har det blivit, så skevt, och man kallar det något beroende bara. På våra barn som växer upp med sådana bilder, förnedrande filmer. HM. Det borde bli ett slut på detta. Att inte Politiker ens tar upp detta Problem ?. Bara reflex messig reaktion, hur det här kan fortgå. Guds Frid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.