Se om BEFOLKNINGSKONTROLL, Se Videos om SVERIGE Granskas, och Ulf Bittner intervjuar. ‘Vaccin’ ökar cancersjukdomarna. /Gratis bibel till dig om du vill ha!

KONTROVERSIELLT. Pfizers tidigare vicepresident dr Michael Yeadon vittnade inför den tyska coronakommittén. Toppadvokaten Reiner Fuellmich drar slutsatsen att covidinjektionerna (sk coronavacciner) är utformade för att experimentera fram vilken dos som bäst kan användas för befolkningskontroll.

Dödligheten som är kopplad till vaccinerna, är enligt Michael Yeadon, spårbar till vissa batcher (partier). Vissa partier verkar vara mer skadliga eller dödliga än andra. Tillgängliga bevis indikerar att huvudmålet med injektionerna över hela världen är global befolkningskontroll, enligt de inblandade advokaterna.

Reiner Fuellmich som leder avdokatgruppen berättade för Jesper Johansson på Perspektiv TV att teamet förbereder en internationell rättegång och att det inte längre finns några tvivel om att syftet är befolkningskontroll.

Befolkningskontroll

Medborgarjournalisten Ulf Bittner från Sverige Granskas uppger att skador och dödsfall i i de olika sjukvårdsregionerna i Sverige är relaterade till batch-nummer. Bittner är i kontakt med en vaccinsamordnare som har tillhandahållit dokument. Underlaget tycks visa att människor som skadats och mist livet kan kopplas till vissa batch-nummer.

Repris, någon av er kanske inte sett detta?

HÄR nedan kan du se en VIDEO SOM BERÄTTAR OM VACCIN OCH ÖKNING AV CANCERSJUKDOMAR!!

https://rumble.com/vmy3i1-dr-ryan-cole-speaks-with-del-bigtree-of-the-highwire-upon-the-latest-covid-.html?fbclid=IwAR0UJLxrkUKnHIDhRV98-tG52btkyKAI8fB95IFWC3_imTkZGQXncogeiCM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.