SANNINGEN. The TRUTH. Jesus är Vägen och Sanningen och Livet. TACKA HERREN

The world would be a better place if people realized this....

VAD ÄR SANNING?  Det är vad JESUS LÄR OSS! I HANS ORD FINNS SANNINGEN! HAN ÄR SANNINGEN.

Man bör tala sanning och veta vad sanning är då man säger att man är ett Guds barn. OM man inte vet vad sanning är utan förtalar människor utan grund däri, då är man i mörkret. OM man INTE tål sanningen då lever man i en lögn, och står inte upp för sanningen som är Jesus och man bör tänka till om man verkligen vågar tala som man gör.

Joh 8:12
Jesus talade till dem igen och sade: ”Jag är världens ljus. Den som följer mig ska inte vandra i mörkret utan ha livets ljus.”
Joh 12:46
Jag har kommit till världen som ett ljus, för att ingen som tror på mig ska bli kvar i mörkret.
1 Joh 1:6
Om vi säger att vi har gemenskap med honom och vandrar i mörkret, ljuger vi och handlar inte efter sanningen.
1 Joh 2:9
Den som säger sig vara i ljuset men hatar sin broder är fortfarande kvar i mörkret.

Joh 7:4 Ingen som vill bli känd gör något i hemlighet. Om du gör sådana gärningar, träd då öppet fram för världen!

Jes 29:15 Ve dem som går ner i djupen för att dölja sina rådslag för Herren , som bedriver sina verk i mörkret och säger: ”Vem ser oss,och vem känner oss?”

VEM VILL VARA I MÖRKRET?

 

The Daily Scrolls - Bible Quotes, Bible Verses, Godly Quotes, Inspirational Quotes, Motivational Quotes, Christian Quotes, Life Quotes, Love Quotes - Visit us now dailyscrolls.com
Say YES to JESUS

2 thoughts on “SANNINGEN. The TRUTH. Jesus är Vägen och Sanningen och Livet. TACKA HERREN

  1. Sanningen är Jesus och den som inte tål honom och hans sanningar lever i lögn och förtal. Eftersom jag inte gillar osanningar och förtal så denna hemsida och artikeln om TRUTH. Jag vågar alltid vittna även om jag inte borde, jag har inte varit tyst om Jesus och kommer inte att bli det om inte någon TYSTAR mig, vilket kan bli troligt.OM det är jobbigt att vittna skall man nog ta och tänka på apostlarna och lärjungarna och de som satte livet till på många olika vis för att de kände Jesus. Kristna/ troende frälsta/ är INTE rädda. Ok jag är kanske en galenpanna och tänker så förbli om Gud vill och så länge Gud vill, han är den jag älskar mer än någon eller något annat. Jag är hans barn och hans vittne-
    Gud välsigne dig

  2. Det var tankvärda ord, bollar kan rulla som snöbollar och förtal är aldrig ifrån Gud. Men många vill väl få ut snabb lön, bli populär.De sa förr Diablo eller Judas om en baktalade och lögnare., Det ligger också i tiden att. kristna inte vågar vittna om Jesus ute. För att det lätt kan bli baktaleri, och annat. Det kan säkert vara jobbigt och vittna om en Gud på arbetsplatsen och bland vänner. Mań kan lätt bli tagen som galen panna, likaså Kristna som hänvisar till Uppenbarelseboken och framtid, som märket på handen eller pannan, kan ses som galet för traditions Kristna. Guds Välsignelse Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.