REPRIS om GRÄSHOPPOR, SYRSOR, vår kommande föda!

https://www.vaken.se/jeff-bezos-endast-ett-begransat-antal-manniskor-kommer-leva-pa-jorden/

HÄR i videon tror de /man att man kan ha fabriker m m i RYMDEN.
Mänskligheten kommer att flytta industrier ut i rymden och tillåta endast ett fåtal utvalda att få stanna kvar på jorden, som kommer att fungera som en skyddad nationalpark, enligt den självfinansierade rymdutforskaren Jeff Bezos, grundaren av Amazon och rymdbolaget Blue Origin.

Amazon-miljardären och en av de mest inflytelserika globalisterna berättade entusiastiskt, under ett föredrag på Ignatius-forumet i Washington DC, om hur den mänskliga civilisationen kan utvecklas i framtiden.


Gud väckte mig en morgon i våras och jag visste inte att när jag satt mig upp i sängen och sade: GRÄSHOPPOR så började det som håller på nu med att hitta och skriva om vad som faktiskt skett och SKER i ÄMNET!

Gräshoppor förstör, gräshoppor kommer att göra mycket skada, bl a inom vaccinationsindustrin, VACCIN, och mycket MER framöver! / Fredrik Eriksson´s sida Korsfrukt.se

2 Mos 10:19 Och Herren vände vinden och lät en mycket stark västanvind blåsa. Den tog tag i gräshopporna och kastade dem i Röda havet, så att inte en enda gräshoppa blev kvar inom hela Egyptens område.
Job 39:20 Får du honom att hoppa som gräshoppan? Hans stolta frustning sprider skräck.
Ps 109:23 Jag försvinner som skuggan om kvällen, jag skakas bort som en gräshoppa.
Pred 12:5 då man är rädd för var backe och farorna på vägen, då mandelträdet blommar, gräshoppan släpar sig fram och kaprisknoppen saknar kraft, då människan går till sin eviga boning och gråtarna går omkring på gatan,
Nahum 3:15 Där ska elden förtära dig och svärdet utrota dig, det ska sluka dig som gräsmaskar, även om du är talrik som gräsmaskar och förökar dig som gräshoppor.
Nahum 3:17 Dina furstar är som gräshoppor, dina befälhavare som gräshoppssvärmar. De stannar inom murarna när dagen är kall, men när solen kommer fram flyr de bort, och sedan vet ingen var de är.
Matt 3:4 Johannes hade kläder av kamelhår och ett läderbälte runt midjan, och hans mat var gräshoppor och vildhonung.
Mark 1:6 Johannes var klädd i kamelhår och hade ett läderbälte om livet, och han levde av gräshoppor och vildhonung.
Upp 9:3 Ur röken kom gräshoppor ut över jorden, och de fick samma makt som skorpionerna på jorden.
Upp 9:7 Gräshopporna såg ut som hästar rustade till strid. På sina huvuden hade de något som liknade kronor av guld, och deras ansikten var som människors ansikten.

REPETITION SYRSOR m m:

Syrsor till frukost eller middag?

I Kanada skriver Canadian Manufacturing att Aspire Food Group nu färdigställt en en fabrik som enligt uppgifter ska producera 9000 ton syrsor per år för människo- och husdjurskonsumtion. Ontario är nu centrum för världens största produktionsanläggning för syrsor.

Syrsor anses vara en proteinrik superföda som innehåller både proteiner och fibrer. De påstås ha ett mindre miljöavtryck än traditionella proteinkällor. Du kan redan köpa matsyrsor i vissa livsmedelsbutiker och restauranger.

Klaus Schwab igen…

Inriktningen mot att vi ska äta insekter och även mjölmaskar ligger i linje med World Economics Forum:s globala plan för livsmedelsproduktion.

“Vi har blivit betingade att tänka på djur och växter som våra primära källor till proteiner, nämligen kött, mejeriprodukter och ägg eller tofu, bönor och nötter, men det finns en obesjungen kategori av hållbart och näringsrikt protein som ännu inte har fått någon större uppmärksamhet: insekter.” – World Economics Forum, 9 feb 2022

Text: NewsVoice

Hälsn Maria

8 thoughts on “REPRIS om GRÄSHOPPOR, SYRSOR, vår kommande föda!

 1. Tack för länk Fredrik, spännande och otäckt, medicinskt fackspråk är jag inte bra på men skall läsa och jag har ju fått en förklaring här. Ja de har verkligen tänkt på allt i detta bedrövliga snickeri! Vi, du o jag måste sätta ihop en text om detta snarast! Eller hur! VARNINGAR!!
  /Maria

 2. Scientists are looking into small molecule STING antagonists have been used with varying degree of success to counteract these challenges in cultured cells,” they related.“ What are STING antagonists? Stimulators of interferon genes (STING) are cytosolic sensors associated with the endoplasmic reticulum that respond to the presence of dsDNA in the cytosol, usually indicative of an invading pathogen or self-leaked DNA from damaging events.

  Beskrivning av detta sting är egentligen ett översktiverat immunförsvar?
  Ja,jag anser det. Det krävs bara en miniskuös förändring som kan få oanade konsekvenser.
  De som producerar vaccinen kommer kalla det oanade möjligheter.
  Ett sting som lever i 3-5 månader?
  En molekylärbiologi som kännetecknar reaktionerna från vaccinen?
  Om vi antar att vaccinet (oavsett teknik) innehåll denna teknologi vilket jag bör anses som sannolikt.
  Dvs det kommer användas för att dölja biverkningarna från vaccinen såsom cancer och hjärtstopp.

  https://www.mdpi.com/2073-4409/11/7/1159/htm

 3. Jaaa intressant så det förslår- det du skrivit i allt du framfört som människor skakar på huvudet åt. Sorgligt att inte vilja förstå!
  3 månader av detta s k vaxx o sedan ännu mer av tokigheter, för det kan ju inte vara så långt fram så att det är de önskar sig döda? För då är vi ju väldigt långt framme.Det ska ju ske mer menar jag.
  Detta är vansinnigt sjukt och hysteriskt GALET! DETTA ÄR JU I SÅ FALL MORD SOM PÅGÅR JA. DET ÄR MÄRKLIGT att jag INTE ser andra skriva eller ta IN DENNA INFO som du har, blockerad av att inte få dela med dig fakta! Galet värre!!! USA är ju ett land där det verkligen kan gå hett till med sanningar så de ligger mycket före nu. Ska läsa den artikeln, snarast. JESUS lever och denna sidan är från JESUS.

  /Maria

 4. Hej Fredrik! Ja det är som du säger här, det är sorgligt men det följer ju alltid ett mönster,vi har sett det så många gånger i historien och det märkliga är att nu är det vi som är mitt i denna historia som inte kommer att återberättas. UNDERGÅNGSBUDSKAP säljer inga mängder med tidningar, människor tro ju att det INTE är sant och INTE gäller dem o deras familjer. MEN nu är det ju så att vi ALLA är berörda av denna galenskap, på olika vis. Att vända om till Gud och INSE att HAN och bara HAN är skaparen, livgivaren och GUD, det gör ont att behöva ta till sig, och man är hårdnackad.
  Ja vaccinerna kan ju vara ett straff eftersom de står med i bibeln så är det ju en plan som är från Gud, han upplyser tydligt och klart. Vi människor måste ha sanningen i våra hjärtan o det får vi av Gud, vi bli frälsta och ser och hör o förstår meningen med livet och döden.
  MEN man VILL INTE VETA.
  Ja bibliskt mönster är det det följer Guds ord o plan. VARFÖR BYGGER DU NOA EN BÅT???? Ja det vet vi ju men å så NOA blev hånad. Precis som vi som varnar för vaccinen SOM ÄR ETT GIFT!!
  /Maria

 5. Gräshoppor kan också modifieras för att bära med sig virus.
  Därav deras rätta namn ”locust” gnagare eller ogräs/ohyra.

  Jag var bland den första (kanske den enda i Sverige) som skrev om gräshoppsviruset som finns i Novavax som kommer nu, (väldigt snart till Sverige).
  Detta gräshoppsvirus (Baculo-virus) är en blandning av flera sorters virus.
  Gräshoppa-syrsa-larv-skorpionsting (gift).
  Allt för att öka antalet antikroppar i blodet.
  Men återigen är det vansinnigt och dumt.
  Iom att Sars (Cov-2) riktar in sig på lungorna är det ungefär
  som att skicka Sveriges Marinkår till Umeå när det är Sveriges Arme som ska åka till Uppsala. Appropå redan där borde människor dra öronen åt sig som tänker vaccinera (immunisera sig) med Novavax.
  Det är en chimär blandning av flera sorters antikroppar varav Baculo-(gräshoppa/larv) är den största. Även mal och yttersta skalet från bark (träd) är med.
  Det finns givetvis mera lager i Novovaxs ”nya” blandning men resultatet är nog exakt såsom det står i Uppenbarelseboken.
  Här finns för första gången i världshistorien alla 3 komponenter.
  3 månader (de ska önska sig att dö)?
  Skorpiongift (de ska stinga dem)?
  Larver (deras kraft sitter i svansen) äggläggningsfunktionen sitter i gräshoppornas stjärt, varav skorpionen fungerar annorlunda?

  Nu verkar iallafall jänkarna vakna (bättre tidigare än sent).
  https://shepherdsheart.life/blogs/news/weaponized-chimeric-insects-for-vaccines-food

 6. Men de förstår inte att det är Jesus som sänder dessa plågor.
  Ständigt samma som alltid.
  Plågor,pest,krig hungersnöd och död.
  Mestadels efter krig följer hungersnöd, sedan pest och sedan död.

  Det följer ett gemensamt mönster genom hela Bibeln.
  Varför pratar inte människor om detta?
  Varför?
  -Jo för de tjänar inga pengar på ett ”undergångsbudskap”.
  För mig är dessa plågor inget straff utan en oåterkallerlig omvändelse,
  en uppfostran som einran om att vända om.
  Gång på gång, samma mönster.
  När människor har det som bäst (av guld och silver).
  -Ja är vaccinerna rent av ett straff från Herren?
  Men eftersom de är blinda och tror på att Guds rike tillhör jorden väljer de att att via brinnande begär att överge principen att Guds rike är osynligt emellan oss?
  -Det kanske är magstarkt, men viruset har samma namn som Therion.
  Liten (men stark jägare) som lever på SITT BYTE.
  För mig är det oåterkallerligen en erinran om en process som kallas omvändelse.
  För mig är det inte alldeles jättesvårt att förstå varför Jesus sänder dessa plågor. Gnagare, gräsätare eller insekter.
  Det följer ett Biblisk mönster genom hela Genesis/Exodus fram till Uppenbarelseboken.

 7. Hej Ja det är klart att de vill krossa oss, förvandla oss, pina oss, tatuera oss och mycket mer, de vill vara själva här, eller i rymden, tankarna springer iväg hos dem, de ska leda till varje pris.Pengar saknas inte och inte idéer heller, de har fullt upp med planer.
  Satanismen breder ut sig och läger sig som ett lock över världen. Satanism/feminism o mycket mer
  MEN Gud kan de aldrig överlista- dröm om deras förvåning o rädsla då de ser vad de gjort honom/HAN Som REGERAR i EVIGHET. Amen

 8. Det har nog snarare med att de vill krossa oss som insekter än just att förvandla oss till insekter.
  Nu börjar ju Astra Zeneca misstänka att ingen vill vaccinera sig.
  -Frågan är ju bara en fråga om makt och omgruppering.
  De har ju kommit otroligt långt.
  Dessa Moderna entiteter har ju enormt mycket pengar.
  Har man så mycket pengar får man lära sig att leva med deras ”mindset”.
  De har tappat kontakten med sin skapare och hyllar nu sina händers verk.
  Dyrkar de Satan?
  -Det är en form av Satanism de bedriver.
  De kommer dock aldrig ”åkalla” Satan eller använda ritualer, utan det handlar
  om att överlista våran skapelse, utan handlar om att de vill bli som gud.
  Att välja mellan rätt och fel, och ha nyckeln till evigt liv.
  De kommer aldrig lyckas och därmed och därför vill de återskapa människan till en något insektuell varelse, som de lättare kan kontrollera.
  Slutet kommer när tumskruvarna dras åt.
  Systemet lyder under vissa lagar, och ”krafterna” som styr, kosmokratos/elohim/archont är de som styr.
  Därav gräshopporna kommer in, snarare som Guds bestraffning, än som en transhumanistisk dröm-tillvaro där alla är drönare och äter växter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.