Rentvättad i Jesu blod. Vem vill höra och göra Guds vilja idag?

 

038 foto Maria

 

VEM vill HÖRA och GÖRA Guds vilja idag?  Här nedan kommer två videos jag gjort om den frågan och om att bli rentvättad av Jesus i frälsning.   Bibelord:  Jesaja 1:10; Jesaja 1:18;  Ps 51:3-9

 

 

 

 

NamnlösMaria

11 thoughts on “Rentvättad i Jesu blod. Vem vill höra och göra Guds vilja idag?

 1. Han är farlig den mannen!! Har inte sett den artikeln du menar men annat som avslöjande video m m. Hemskt!!!!

 2. PÅVEN HAR UTTALAT SIG ATT BIBELN OCH KORANEN ÄR SAMMA SAK, MARIA.
  DETTA FANN JAG PÅ FACEBOOK I DAG…NEWSNEW

 3. Tack Marie! o alla andra som kan be för mig, det är tungt med värk. Men..Jesus är vår frälsare, han hjälper i allt.Kram Maria

 4. Kära Maria! Jag ber för din arm, Gud Fader kan hela och bota allt ! Ber om förbön för Maria, från alla dem som läser hennes blogg i dag !!

  Kramar / Marie

 5. Tack Cecilia, vad skönt att höra, att det var tydligt o ok! Gud välsigne dig i din tro och vardag! Ha en välsignad vecka.
  Kram /Maria

 6. Tack Marie! Tack Tack! Vad bra att du tyckte om det, då tänker jag fortsätta med att göra små minipredikningar. Material finns ju:-) Tack Marie att du ber, jag kan i nuläget inte röra på vänsterarmen, knutor o värk. Många varma kramar!!! Gud välsigne dig./Maria

 7. Tack Maria! De var så bra så jag sänder dem till mina vänner!! Så vackert du har arrangerat det! Hoppas på mera sådant.Trevligt att din röst var med..Gud välsigne hela dig, med helande från topp till tå!

 8. Jag tyckte du lät jättebra, du talade klart och tydligt!
  Gud välsigne dig!! 🙂

 9. Hej Cecilia, jag letade efter ytterligare text att tal in …så såg jag dina ord här, TACK så mycket. Ja min bibel är vacker och mycket använd, av både mig och andra, en sådan jag alltid önskat mig ja den är vacker. Hoppas jag lät ok på videorna, jag är inte så van att prata sådär, men det kommer mer. Vi är rentvättade! Halleluja! Och vi ska vara hans vittnen hela vägen. Amen.
  Gud välsigne dig!! /Maria

 10. Hej Cecilia, jag letade efter ytterligare text att tal in …så såg jag dina ord här, TACK så mycket. Ja min bibel är vacker och mycket använd, av både mig och andra, en sådan jag alltid önskat mig ja den är vacker. Hoppas jag lät ok på videorna, jag är inte så van att prata sådär, men det kommer mer. Vi är rentvättade! Halleluja! Och vi ska vara hans vittnen hela vägen. Amen.
  Gud välsigne dig!! /Maria

 11. Hej, Maria! Ja, visst är det så att det är världen som blir hjärntvättad och inte vi som tror! Fina videor som du gjort, trevligt att höra din röst och vilken vacker Bibel du har, gamla Biblar är så mycket vackrare än nya Biblar tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.