På grund av den stora invandringen….. Det mångkulturella samhället /1975 togs det beslut som kom Sverige att falla undan

 

Vilka är vi som vågar öppna munnen och klaga på rådande omständigheter i Sverige? Det finns några få som vågar och som åberopar frid i landet!  Jag hittade nedanstående artikel:

På grund av den stora muslimska invandringen till Sverige kan Sverige utgöra ett större hot mot Finland än Ryssland. Det skriver Paul Lillrank, professor vid institutionen för produktionsekonomi vid Aalto-universitetet, i Huvudstadsbladet i Helsingfors.
”Det finns en reell risk att Sverige förvandlas till en misslyckad stat med ghetton där svensk lag inte längre gäller och polisen inte har kontroll över läget. Demokratin är ur spel när myndigheterna bryter mot migrationslagen och polisen ser genom fingrarna på illegala invandrare. Det är inte otänkbart att Sverige blir för Finland en större säkerhetsrisk än Ryssland”, skriver Paul Lillrank.
”Mångkulturalismen startar konflikter och politikerna i Sverige har fått storhetsvansinne. Arbetsmarknaden är inte anpassad för lågutbildade asylinvandrare, något svenska politiker inte vill begripa. När resurserna sedan inte räcker till för att upprätthålla den svenska välfärdsstaten, säger sig makthavarna inte förstå varför”.
-Svenska kommuner är så dåliga på att hantera återvändande IS-terrorister att de väljer att ”kärleksbomba” dem med ekonomiska bidrag och förtur i landets bostadskö, påpekar professorn.
Yttrandefriheten är onekligen större i Finland. I Sverige släpps bara professor Jerzy Sarnecki fram som endast ser stora fördelar med den oansvariga massinvandringen.

Rune Lanestrand

*LÄS HUR DET BLEV SOM DET BLEV. SVERIGES REGERING ÄR SKYLDIG TILL MISÄREN I LANDET*

V i är hjärntvättade med att bli överösta med lögner om hur bra invandringen är för Sverige: Det är den inte alls. Konflikterna ökar och mordspiralen ökar. Sanningarna är lögner numera och alla tror på dem för F Reinfeldt sade att vi skulle öppna våra famnar. Krigen i utlandet/länderna är iscensatta sådana, och gynnar vissa personer. M m.

Det mångkulturella Sverige. Hur blev det så? Bestämt var det 1975…

6 thoughts on “På grund av den stora invandringen….. Det mångkulturella samhället /1975 togs det beslut som kom Sverige att falla undan

 1. Jag tycker inte om sekter som du kanske vet. Och jag menar heller inte att man ska vara med i en sådan, utan vara ensam utanför lägret med Jesus. Man kan inte lita på människor idag. Det finns för mycket religiositet och sekterism.När man är med Jesus får han leda en fram på vägen och man ska inte ta de beslut som inte han sagt till om. Men en del, många, pastorer m fl går sina egna vägar och ar så stora församlingar och är så falska…m m.Ja alla måste prövas- av Gud, de används som har gott i hjärtat för sina medmänniskor.En och annan blir frälst men vänta dig inga större väckelsetåg, tåget har redan gått, Jesus kommer snart.Man säger att så och så många blivit frälsta i ett ’möte’ men hur många går hela vägen med Jesus och hur många får rätt undervisning…
  /Maria

 2. Hej Maria. Den husförsamling som jag anslöt mig till en kort tid upplevde jag som sekteristisk. Den auktoritäre ledaren såg sig som särskilt utvald av Gud med särskild smörjele för sin mission. Han hade storslagna visioner, men ville inte ha bibelstudier och avfärdade dessutom helgelsen som begrepp. Gud är ju allstädes närvarande och är inte beroende av kyrkobyggnader och domatism, jag vet. Men även ledaren i ett hem måste prövas i Anden om det står rätt till med förkunnelsen.
  Väckelse kan se ut på olika sätt och Jesus frälsar, helar och upprättar oss alltjämt in i den sista tiden. Jag pratar ofta med, och blir välsignad över en gatuevangelist som vittnar om nya segrar i sin traktatudelning i namnet Jesus.
  Frid./Krister

 3. Hej Krister. Det finns inte så mycket positivt med invandringen, du kanske inte sett och läst samma som jag..
  Den kyrkliga församlingstillväxten ger jag inget för. Vi ska inte vara i kyrkor. Vi ska vara med JESUS i livet inte i kyrkan, men i hjärtat för Gud bor inte i hus av sten eller trä. De som kommer blir sk ’frälsta’ men hur och hur djupt ..de får stanna i Sverige så fort de säger att de vill bli kristna, då har de alla skäl i världen att få vara här gratis. Vet du inte det? Men de religiösa i kyrkor och församlingar gillar ekumeniken över alla gränser så de är nöjda, kanske du också.
  Nej det kommer INTE ngn ny väckelse över landet, så säger INTE GUDS ord. Där har du fel, bibelordet säger tvärtom.
  /Maria

 4. Hej Ywonne, välkommen hit! Tack för att du tittar hit och kan läsa sanningar, det kommer fler. Angående invandringen så är det vissa fakta som måste fram och dem vill jag visa på och det som sker i Sverige nu är en omflyttning/utflyttning av människor. Genodice/folkmord. Gud satte gränser för folken, men de gäller inte längre, hans ord gäller inte heller längre, bara i religiösa kretsar och där rör inte jag mig.Jag står på klippan Jesus, den klippa som många inte törs närma sig.
  Välkommen tillbaka hit och titta dig runt så får du se på mer saker som du kan få reda på. Sverige är ett ynkligt land. Numera.
  Fridshälsn Maria

 5. Tack du modiga som kan se verkligheten som den är. Vi kunde ha gjort mer för de stackarna i deras egna länder, än att lura hit dom. Kram

 6. Hej Maria. Ska man se det positiva med invandringen har den kyrkliga församlingstilväxten ökat i Mälardalen med 14,4 procent under den senaste femårsperioden. Tack vare invandringen. Vi kan förvänta oss med Guds hjälp och våra invandrade vänner, en ny stor väckelse över landet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.