Ondskan/ ..den grymma

Ja ondskan fanns tidigt, ja och den finns i STORA STORA och STÖRRE MÅTT, NU mer än någonsin. Jag vet inte varför människor inte ser hur illa det är. Jag kan INTE förstå att människor har så lite kunskap /erfarenhet av det djävulskap som pågår överallt. ????? Jag har sett så mycket ondska som absolut INTE skall tillhöra människor, de beter sig som …? vad..?

1 Mos 6:5Och Herren såg att människornas ondska var stor på jorden och att deras hjärtans alla tankar och avsikter ständigt var alltigenom onda.

Ef 6:12 Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna.
2 Thess 2:10 Med ondskans alla konster bedrar han dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot kärleken till sanningen så att de kunde bli frälsta.
Ps 125:3 Ondskans spira ska inte vila över de rättfärdigas arvslott, för att de rättfärdiga inte ska sträcka sina händer efter orätt.

Ordsp 2:12 Visheten ska rädda dig
från det ondas väg,
från dem som talar
det som är förvridet,
13 som överger det rättas stigar
för att vandra på mörkrets vägar,
14 som gläds över att göra det onda
och fröjdar sig över
ondskans förvrängningar,
15 som följer krokiga stigar
och går på villovägar.

Ord 15:26 För Herren är ondskans planer avskyvärda, men milda ord är rena.
1 Kor 14:20 Bröder, var inte barn till förståndet. Nej, var barn i fråga om ondskan och vuxna till förståndet.

https://gospel.jesuslever.eu/tag/ondska/ Se detta från en annan artikel här på sidan!

Önskar er en fin och snäll vecka!!

Det stormar rätt mycket tycker jag!!!

2 thoughts on “Ondskan/ ..den grymma

 1. Hej Marianne! Du har såå rätt i det du skriver och har erfarit. Det är genom nöden, tåredalen, galenskap, misstag, droger, satans härjningar i våra liv som vi möter ondskan och kan hantera den och vända oss till Gud och INSE och förstå att HAN är den ENDE som kan hjälpa. Allt annat är inte som Gud. Jag märker att det finns så många som kallar sig kristna, efterföljare till HONOM som sitter på tronen, men de är inte äkta. Andligt blinda och döva går de omkring och strör bibelord men inte förstår innehållet, Guds röst m m.Jag tackar GUD för det elände jag mötte, ja det var tragiskt men bra för jag fick välja väg. Gud eller satan. Hmm. Gud välsigne dig o fam. Kram. /Maria

 2. Guds Frid Maria❤️
  En gammal kvinna sa en gång när jag berättade om det missbruksliv och det mörker och vilsenhet jag levt i så många år, ja det är skillnad jämfört det liv som hon levt som i en liten ankdamm utan större prövningar och bekymmer.
  Det är en av anledningarna tror jag att människor inte har nån egen erfarenhet av djävulskap att relatera till och inte har fått sina ögon öppnade, det är genom Tåredalen och nöden som vi får våra ögon öppnade, på sätt och vis uppväckt och vi får uppleva Guds kärlek och Andens stilla röst och sedan livslång vägledning och tröst via vår Frälsare och Herre Jesus om vi troget håller fast vid Honom.
  Ibland så undrar jag hur många av de som kallar sig kristna, som verkligen är födda på nytt.
  Om vi inte blir födda på nytt av Gud det så är vi andligt blinda och döva och har därmed heller ingen som helst urskiljning om vad mörker och ljus, sanning och lögn egentligen handlar om.
  Det finns bara 2 vägar att vandra på.
  Det finns bara 2 Herrar att följa.
  Kram/ Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.