Moderaterna vill göra oanmälda hembesök hos fattiga! Artikel! Skall man skratta eller gråta……

VAD HÄNDER???  och vad händer inte?  HEMBESÖK HOS FATTIGA??

 

akb1

INRIKES| Enligt Moderaterna sker det för mycket bidragsfusk kopplat till fattiga hushåll. Därför kräver Moderaterna en lagändring som öppnar upp för att myndigheterna ska kunna göra oanmälda hembesök hos fattiga.

Det makabra förslaget innebär att fattiga människor inte ska ha rätt till samma integritet och privatliv som alla andra. Fullt rimligt enligt Moderatledaren.

– Jag tycker att det är rimligt att det är ordning och reda och att vi ställer krav säger Anna Kinberg Batra i en kommentar till SVT.

Moderaterna säger rakt ut att de är beredda att ändra lagstiftningen för att inskränka integriteten för fattiga. Till SVT säger Anna Kinberg Batra att Moderaterna vill ändra socialtjänstlagen för att göra de oanmälda hemkontrollerna obligatoriska.

Moderaterna är öppna med att förslaget i grund och botten handlar om att spara in pengar på resterna av vad som finns kvar av de sociala skyddsnät som Moderaterna rev i sönder mellan 2006-2014.

Enligt socialstyrelsen är utgifterna för ekonomiskt bistånd i Sverige cirka 10,5 miljarder kronor. Vilket kan jämföras med de drygt 20 miljarder som betalas ut via RUT och ROT-bidrag varje år. Undersökningar har indikerat att bidragsfusket med RUT och ROT bland privata företagare är betydligt mer omfattande än de fattigas fusk med ekonomiskt bistånd hos socialförvaltningen.

Struntar i urholkningen av Sverige

Nyligen avslöjades världens största läcka kring skattefusk. Rika mångmiljonärer har under åratal gömt enorma belopp och struntat i att göra rätt för sig. Storbanken Nordea anses vara en av huvudaktörerna kring gömmorna som har uppdagats i maktelitens skatteparadis Panama.

Om Sverige följer maktelitens skattefusk i Europa skulle drygt 12 procent av överklassen bedra svenska folket vilket motsvarar drygt ofantliga 1300 miljarder kronor. Nästan 400 miljarder mer än de totala utgifterna i Sveriges statsbudget 2016 som beräknas landa på drygt 934 miljarder. Nationalekonomer har varnat för att den ofantliga summan endast är toppen på ett isberg då det finns än fler skatteparadis och korruptionen mellan politiker och det privata näringslivet är omfattande.

Inte heller här vill Moderaterna och Anna Kinberg Batra agera. Istället vill man genomföra ytterligare skattesänkningar för de som tjänar mest på bidragsfusk och Panamakonton. Ej heller vill man göra några oanmälda hembesök hos resursplundrande företagare, den integritetskränkningen vill högerpartiet endast utsätta samhällets mest utsatta för.

Redaktionen

redaktionen@aktuelltfokus.se

http://aktuelltfokus.se/moderatforslaget-fattiga-ska-inte-ha-ratt-till-personlig-integritet/

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/moderatforslaget-fattiga-ska-inte-ha-ratt-till-personlig-integritet/

***************

 • De skulle göra hembesök och kontroller hos de som gömmer pengar i olika stora företag och hos dem som har feta orättfärdiga pensioner, och hos dem som har orättfärdig inkomst.
 • Vad sade Jesus om världen och dess struktur och om mammon??? Man tar i stället för att ge människor vad de behöver.
Vad hjälper pengar
i dårens hand,
kan han köpa vishet
när han saknar förstånd

Den som älskar pengar blir inte mätt på pengar, och den som älskar rikedom får aldrig nog. Också detta är fåfänglighet
Stadens hövdingar
dömer för mutor, prästerna undervisar för betalning och profeterna spår för pengar. Ändå stöder de sig på Herren och säger: “Är inte Herren mitt ibland oss? Olycka skall inte drabba oss.”
Jesus såg sig omkring och sade till sina lärjungar: “Hur svårt är det inte för dem som har pengar att komma in i Guds rike!”
Kärlek till pengar är en rot till allt ont. I sitt begär efter pengar har vissa kommit bort från tron och vållat sig själva mycket lidande.
NamnlösMaria

2 thoughts on “Moderaterna vill göra oanmälda hembesök hos fattiga! Artikel! Skall man skratta eller gråta……

 1. Här har varit strömavbrott en stund…Man förnedrar människor idag särskilt de sjuka, jag vet vad jag har varit med om! Människors hjärtan är HÅRDA.
  Så säger ju Jesus om de sista tiderna.
  jag AVSKYR GMO och jag Avskyr att man säger att det är OK! De som säger det vet inte vad de talar om, och att KD skulle vara för det det är märkligt. Man vet inte tillräckligt och man orkar inte ta reda på saker och ting, vad gäller, det vet man ej.
  Världssvälten kommer att eskalera, men att som i Afrika ta bort träd och annat för att odla sådant som inte jordarna kan tåla det är fel och så mycket annat är FEEEL.
  NEJ till GMO
  Jag brukar fråga i affärerna om det verkligen är GMOfritt och de blir såå arga på mig, och en del vet INTE VAD DE SÄLJER!!
  Usch.
  Ja människors hjärtan är förhärdade och de kommer verkligen att få lida för det.
  Det Jesus utstod för vår skull, det skulle vi människor aldrig klara, vi skulle be om att få dö. Ett enda piskrapp, skulle vi vara tysta? På övernaturlig väg i så fall.
  Jag vill att Jesus snart kommer, men jag vill också fullborda mitt lopp och det har jag ej gjort ännu. Gud frågade mig en gång om jag ville ‘flytta hem’ och då blev jag verkligen rädd, för jag förstod att han kan ta bort oss när han vill. Vad är nåd?? Något att fundera över.
  Den som mött Jesus och fått en tro ger inte upp så lätt, och han känner våra hjärtan.
  /Maria

 2. Tack för den….så hemskt och ovärdig….som om människor VALT att vara sjuka….visst finns det fuskare och latmaskar överallt, men hur mycket ska de andra förnedras?

  Ja man är sannerligen besviken på de politiska partierna. Jag är inne i en upprörd debatt på Facebook på Kristdemokraternas Sida där man påstår att vara emot abort har i allra högsta grad med kristen etik att göra; men inte GMO! Man tar sig för pannan! Det verkar som om en stor del av de kristna i KD tror att GMO är en sorts näringsmedel mot hunger som kommer att minska världssvälten.

  Världssvälten beror inte på GMO-brist, arma vilseledda varelser…den beror på att giriga människor försöker utsuga vår planet och uppmuntrar konflikter så att vapenbudgetarna enbart skulle kunna betala den 10 gånger om….KD är nog högeligen irriterade på mig, de dyrkar sin Ebba Busch, men jag ger mig inte – man kan inte vara för genmanipulation och Herren Jesus. Det går inte! Det är en intellektuell och spirituell kullerbytta som Guds änglar inte köper för en enda sekund.

  Men jag har fått nytt hopp bara sista timmarna – Jesus kommer att varna världen mer och mer….Han kommer att förbinda sina får i ett nätverk, vi kommer alla att ha Jesuströjor eller nåt liknande, det är ingen ny världsreligion jag väntar på utan på att alla ska hörsamma Herrens kallelse. Fler och fler väcks apropå stråning HAARP etc etc. Men vi kommer att bli hatade och förföljda för folk börjar hata Gud ju mer de får dåligt samvete.

  Istället för att slänga sig ner på knä och be Gud om förlåtelse, så förhärdar de sina hjärtan ytterligare och kommer att skrika av hat och ilska bara de hör namnet Jesus. Men kom ihåg vad Herren menade när Han säger “gläd er”….det är inte bara Himmelriket som hägrar Maria, eller hur? För skulle vi inte glädja oss när vi får utstå förföljelse för ett Namn som räddade oss och för vars Nåd vi aldrig kan vara tacksamma nog?

  När man tänker på hur Jesus hängde på korset, bespottad, hånad , piskad på det mest fasanfullt sadistiskt grymma sätt man kan föreställa sig….så plågad så han inte orkade lyfta korset….alla hade svikit. Alla hade flytt….hopen hånar, de har inget förstått…..men de som HAR förstått? Lärjungarna? Var är de? De vågade inte……de hade ALLA övergivit honom.

  Men de fick möta Honom igen…Han förlät dem det grövsta förräderi….vi måste också försöka förstå och förlåta. Jag kan det ofta inte själv, t.ex när jag känner ondskan bakom Chemtrails etc. Men efter den dagen var alla lärjungarna som förvandlade. De hade sett och hört något så otroligt så att inget liknande någonsin förekommit. Men de visste vad de sett vilket fick dem att uthärda de mest utdragna plågsamma dödssätt. Om vi kommer i hopens händer så finns det bara en sak att göra: Att förtrösta på Jesus.

  Ursäkta – blev en hel predikan. Ja många har sagt att jag borde bli predikant med min fylliga och ekande basröst, men jag väntar till Jesus kallar på mig. Han vill att jag ska ha gått igenom lite till för att vara värdig…..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.