MEDIAS LÖGNER. LÖGNER och Indoktrinering. Jorden är PLATT, inte en glob. Lögn: Apor och s k evolution

 Den platta jorden

 

LIES.

MEDIAS LÖGNER

Se video: 9.55 in i videon visas en s k rymdfärja. Vilket skämt….?11.16. 12.08… se videon

Det är verkligen sorgligt hur all media numera går samman och försöker lura människorna å det grövsta.
Det är sorgligt hur man själv blev/varit lurad i så många år, ja sedan barnsben, och ja, på alla upptänkliga vis så har man varit tvungen att lära sig vad man inte borde fått lära sig. Man har varit tvingad att ta emot osanningar, fast man själv  tyckt att de inte kan ha varit sanna.

Flat Earth.The Awakening. This Story is Not for Everybody.

Ikväll 17/5 såg jag på de små Mästerkockarna i Tv. Jag tycker de är mycket charmiga och duktiga, ja de är helt suveräna på att laga mat!! Så fina barn!

Ja, som sagt så såg jag Ikväll 17/5 såg jag på de små Mästerkockarna i Tv. Jag tycker de är mycket charmiga och duktiga, ja de är helt suveräna på att laga mat!! Så fina barn!

Det jag tycker var mycket sorgligt det var att se hur de i programmet LURAR barnen att tro att det finns En GLOB och en Rymd och rymdraketer och gravitation och att man kan komma till månen- vilket man INTE KAN!

Dessa programledare står och ljuger barnen mitt upp i ansiktet och berättar osanningar och C Fuglesang står och ljuger han också, i en s k rymddräkt som ser ut som en smutsig arbetsoverall.

Det är också så sorgligt att se de vita APORNA i tv-reklamen som berättar om en vårdcentral de kan besöka! APOR pekar alltså på EVOLUTION och Mästerkockarna handlade om RYMDEN och Jordgloben, som INTE FINNS.

Jorden är PLATT och det går att bevisa. Bl a går det att BEVISA I DE BIBELORD SOM BIBELN TILLHANDAHÅLLER!! VAKNA UPP FOLK! WAKE UP!! Man förnekar en platt jord och man förnekar Gud. Jorden skall vara rund för att man inte vill påvisa eller erkänna SKAPAREN! som är Gud.

I Kunskapskanalen på Tv IKVÄLL den 17/5 gick det också ett program om APOR och RYMDEN och det handlade om Från apor till rymdmänniskor! Vilken Fejk! Det är Okunskap de kommer med.

Man måste få människorna att TRO PÅ LÖGNER, för nu går man in i NWO och där skall det vara felaktiga saker som styr/Hjärntvätt. PÅVEN har förberett att tala om att han kommer att säga att Aliens från rymden är våra bröder/syskon. MEDIA är helt styrda och alla hänger med och alla är inställda på samma lögnaktiga beteende. Okunskapen flödar fritt.

Psalm 145:18  Herren är nära alla som åkallar honom, alla dem som åkallar honom i sanning.

Guds ord…

 

4 thoughts on “MEDIAS LÖGNER. LÖGNER och Indoktrinering. Jorden är PLATT, inte en glob. Lögn: Apor och s k evolution

 1. Hej Kyllikki! JAA DET BLIR EN fasa FÖR ALLA INBLANDADE på den dagen. Hoppas att de hinner tänka om och be om förlåtelse för att de vilselett så många människor!
  Det blir hemskt för dem som vägrat att förstå att det inte finns någon evolution och annat som de ljugit ihop och tjänat anseende och pengar på. m m.
  Kram f Maria

 2. Hej Maria!
  Tänk vilken jätteshock dessa lögnare kommer att få när livet på jorden är slut för dem,om de inte tagit emot Jesus!

 3. Hej Cecilia, vad bra att du kommit på hur det ligger till! Jag skäms inte för sanningen och jag anser det vara av största vikt att man berättar vad man vet. GUD berättar i sitt ord hur det hänger ihop och VAD han gjort för oss människor. Det är skamligt att LJUGA så kopiöst som media och regeringar gör över hela jorden. de ska skämmas!
  Bra att du köpt Enoks bok, han berättar om sin himlafärd och hur han varit i de rum där vindarna och vattnet bor! det du..det är underbara ord att läsa och förstå.
  Återkom gärna hit och få reda på mer.
  Hälsn Maria

 4. Hej, Maria! Intressant video, jag har sett alla dina videor om en platt jord och jag tror nog också att jorden är platt. Så uppenbart att Nasa ljuger och dessa män som påstås ha varit till månen behöver man inte vara nån expert för att se att de inte talar sanning, hela deras kroppsspråk och ansiktsuttryck avslöjar ju det!

  Jag har just köpt Enoks bok och håller på att läsa den, väldigt intressant bok måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.