Man dyrkar satan! Hur dum får man vara, med all den upplysning som finns nu?

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, text där det står ”NT Merriam- Webster SINCE 1828 Old Nick ICTIONARY Old Nick noun ö(d)- nik Definition of Old Nick -used as name of the devil Synonyms for Old Nick archfiend, Beelzebub, devil, fiend, Lucifer, Satan, serpent REPENTANCE CRY.COM”

The devil. Satan.

Den s k julen är sååå dyrbar för folk, som vanligt i december så retar det mig/ …ja man undrar hur man inte kan ha basic info? Det finns mängder med bibelord för de religiösa som de kan slå upp och se hur fel det är med att fira den s k julen då man säger /har bestämt att Jesus är född.

Bilden kan innehålla: text där det står ”REPENTANCE CRY.COM FOR THE TIME IS COME THAT JUDGMENT MUST BEGIN AT THE HOUSE OF GOD REPENTANCE CRY.COM I PETER 4:17”

1 Petr 4:17 Tiden är inne för domen, och den börjar med Guds hus. Men om den börjar med oss, vad blir då slutet för dem som inte lyder Guds evangelium?

 

6 thoughts on “Man dyrkar satan! Hur dum får man vara, med all den upplysning som finns nu?

  1. Hej Robban ja ta det med Gud för han vet ju att hans son JESUS/ tillika Gud, inte är född på jul o inte sja ha presenter den 24/25 dec, det är bara ett påhitt av galna människor som skall ta tron ifrån folk och lura dem på pengar. INte julgran heller det står i Jesaja. Guds Frid. Maria / denna sidan har funnits sedan 2005 och jag har noga läst på o lärt i 30 år, det kan alla göra.

  2. Tack. Skall be och prata med HERREN om detta. Det står att till och med Guds utvalda skall bli bedragna i sista tiden, därför måste vi va visa, ber om vishet för ass allihopa i Jesu namn, att urskilja vad som är rätt och fel, Guds underbara Frid och kraft och välsignelser i överflöd till dig och din familj syster. Den Helige Andes gemenskap vare med er.

  3. Ja tack jag har lyssnat och mycket är bra här på videon, rädsla och annat skall vi inte ha men är lätt att få då det ser ut som det gör i världen med hemska lögner, inte blir man glad men arg över eländet. Men i slutet av vid. låter det väl mycket karismatiskt. Ta d lugnt säger jag.—- FRID, Maria

  4. Hej Rob Jag firar inte jul, för Jesus är inte född på julen. Det finns inget julevangelium, det är påhittat av katolikerna i början på deras härjningar. Ja Jesus föddes, men INTE på julen, det står ingenstans om det. Han var i en krubba men inte på jul,. Skattskrivningen var inte på vintern med en gravid kvinna på en åsna, det snöar i det landet… Han föddes på vårkanten. Hans kusin Johannes föddes av Elisabeth på sommaren sensommar. Det är befängt att tro på katolikernas lögner och hur man trissar upp detta varje år. Se denna länk. Nix, ingen jul inte, påhittat elände o man ska inte tro på sådant. https://gospel.jesuslever.eu/man-dyrkar-satan-hur-dum-far-man-vara-med-all-den-upplysning-som-finns-nu/ https://gospel.jesuslever.eu/category/jul-sanningen-om-jul-c-halff/ det finns verkligen sanningar om detta så det behöver alla läsa och bojkotta köphysterin m m. Hälsn o Frid Maria. sanningen finns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.