Lucia, katolicism, julbord, lögner som haglar i ’juletid’- Jesus är sanningen! Frihet i Kristus. del 2

 Lögnerna haglar….. Julbord, Lucia, katolicism, Jesus föddes inte på jul, tomtar och troll och gläns över sjö och strand, lögnerna haglar i juletid och skinka är uppdukat på julbordet i kyrkan och de stackars hemlösa får något gott en dag på ’jul’ men de vet inte att julen är FEJKAD m m.

Jesus är sanningen:       Det är svårt att vara ensam (men man har Jesus) och INTE tillhöra en församling, men man lämnar sammanhang som inte är ok, jag har många vänner som är verkligt troende men de är ensamma. Varför ensamma? Jo för att de inte följer kyrkflocken! För att de inte är i en församling som inte ger ut det bästa de kan och vet om Jesus, för att man inte lär ut om de rätta sakerna. De rätta sakerna är bl a då lidandet, lidandet som inte många får lära sig något om.
Prövningar och lidande har jag lärt mig mycket mycket om, för Gud sade till mig 1995: ’Du ska gå genom eld och vatten.’
JAHA, vad kunde det betyda? Jo det fick jag lära mig strax, och de prövningarna fortsätter i mitt liv och det är bara Gud som kan hjälpa.
Människor talade om för mig på sent 80-tal att om jag bara blev frälst och döpt så skulle allt gå som på räls och vägen skulle vara spikrak med Gud. Nej så är det inte. Det är i stället såhär att OM man nu vill vara sann och gå med Gud genom allt då blir det problem för satan vet hur viktig man är för Gud. Då kommer smällarna!

Man kan råka väldigt illa ut om man tror på många av personerna som finns i församlingarna och är över-karismatiska! De vill inte ha kritik, de vill lysa som en fackla i sin lögner! De står och ljuger om evangeliet och Jesus och medlemmar i församlingen vet inte att de ljuger, för de är ännu mer okunniga i Guds ord! T ex är HILLSONG en mycket farlig sekt. Brian Houston anser att Muhammeds gud och vår Gud är densamme. Brian H pappa Frank H tillhör en pedofilring och har våldtagit barn. Undersök gärna sanningen om den saken.

Pastorer säges vara så heliga och rena och det finns ju de som står och har massmöten men som inte alls gör vad de borde göra. Jag såg en predikan på You Tube från Livets Ord och med en avdankad s k predikant och det var en skymf. /Artikel här på sidan. Sedan finns det ju en del unga ’valpar’, ni får gissa vilka, som pratar om kärlek och att ’offra’ i det oändliga, de tjatar om att arbeta för Gud, och de pratar mycket om kärlek, men lyssnar man till dem så hör man omgående vad de inte förstår, de gör bort sig , men en omogen och enfaldig publik sväljer allt. Men vad är sanning då? Jo, Jesus är sanningen!

Joh 8:31 Jesus sade till de judar som hade kommit till tro på honom: ”Om ni förblir i mitt ord är ni verkligen mina lärjungar. 32 Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.”
33 De svarade honom: ”Vi är Abrahams barn och har aldrig varit slavar under någon. Hur kan du säga att vi ska bli fria?” 34 Jesus svarade: ”Jag säger er sanningen: Var och en som ägnar sig åt synd är syndens slav. 35 Slaven är inte kvar i huset för alltid, men sonen är kvar för alltid. 36 Om nu Sonen gör er fria blir ni verkligen fria.

      

2 thoughts on “Lucia, katolicism, julbord, lögner som haglar i ’juletid’- Jesus är sanningen! Frihet i Kristus. del 2

  1. Hej, tack för du är trogen läsare, det är roligt!! Ja jag minns o tänker på många saker ur livet, saker som har varit både bra o dåliga. Det religiösa livet är inget för mig, jag kan inte med skenheliga människor och de gillar inte mig heller, de tycker jag dömer….. hmmm vad gjorde Jesus? Många är ensamma och tyvärr har många lärt sig många fel om helanden o annat som de väntar på och allt är en enda sorg, varför inte Gud hjälper!!! Men Gud hjälper i ALLT! Man får att och förstå vad ordet säger, det säger att Gud är god och Jesus vår läkare….på många vis. Ökenvandringen är hemsk på många vis men lärorik och nödvändig, jag har varit där så länge att jag är genomtrött och alldeles slut men oj vad jag lärt, det kunde jag inte lära mig i en församling som ljuger!!!Tårarna har sprutat genom åren och tacksägelser har varit många och jag är fortfarande på väg till himmelen! Det är varje människa som älskar Jesus och följer honom trots struggle! Så kämpa på ni som har det tufft! Herren är god! Han hjälper i allt! Guds frid! /Maria

  2. Tänker på Franks Mangs Synen. Dröm Synen som han hade Om Kristna. Det var starkt skrivet, du skrivit och mycket o läsa och reflektera. Jag är närmast instängd Eremit Kristen, Ofrivilligt kanske. Nej! Nästan alltid får man höra Solskens Historier, men bakom fasader gråter nog många Kristna, som inte lever upp till de där och känner sig väldigt ensamma i Stora Kristna Sammanhang, kanske ännu mer vilsna än någonsin. ” Jesus själv drog sig bort för att bedja. Där beröm och allt inte syns, eller hörs, eller skramlar. ”Ja, tror att det finns en Stor rädsla hos folk, att känna sig ensamma, och mäter varandra med bekräftelser hela tiden, via Facebook och Twitter. Måste synas och höras hela tiden, och då försvinner de där ”Ökenvandringen där man kanske hör sig själv och Gud”. Det är alltid mycket att reflektera på när jag läser din Sida och rader. Gud Välsigne ditt Arbete o allt. Guds Frid Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.