Jesu Bergspredikan/ Världen

Maria: -Tänk om människorna vore frälsta och inte sysslade med demoniska saker utan följde JESUS i stället för att förstöra, hata, döda, och mer av vansinniga saker. VÄRLDEN är inte vad du tror, den är ett svart HÅL som slukar människorna på det ena eller det andra sättet! VÄRLDEN är sååå förljugen att den knappt har några sanningar kvar! Världen är inte vad den var ämnad till att bli. DÄRFÖR att satan fick komma ner till jorden och göra sitt och sprida sitt hat och förvända människorna till galna handlingar, ddärfrö har vi det som vi har det. DÄRFÖR att människorna INTE KÄNNER sanningarna som Jesus ville lära dem! EGOISMEN fick fäste och egoismen är ledordet idag.

Kapitel 5
JESU BERGSPREDIKAN (Kap 5-7)
Saligprisningarna
1 När Jesus såg folkskarorna gick han upp på berget. Han satte sig ner, och hans lärjungar kom fram till honom. 2 Då började han tala och undervisa dem:
3 ”Saliga är de som är fattiga i anden,
för dem tillhör himmelriket.
4 Saliga är de som sörjer,
för de ska bli tröstade.
5 Saliga är de ödmjuka,
för de ska ärva jorden.
6 Saliga är de som hungrar
och törstar efter rättfärdighet,
för de ska bli mättade.
7 Saliga är de barmhärtiga,
för de ska få barmhärtighet.
8 Saliga är de renhjärtade,
för de ska se Gud.
9 Saliga är de som skapar frid,
för de ska kallas Guds barn.
10 Saliga är de som blir förföljda
för rättfärdighetens skull,
för dem tillhör himmelriket.
11 Saliga är ni när människor hånar och förföljer er och ljuger och säger allt möjligt ont om er för min skull. 12 Gläd er och jubla, för er lön är stor i himlen. På samma sätt förföljde man profeterna före er.

2 thoughts on “Jesu Bergspredikan/ Världen

 1. Hej, sent svar från mig…. Att vara sjuk och inte få vad man behöver är inte bra. Jag vet vad du säger och det är sant att vi inte får vaad vi borde. Jag var på Apoteket idag och skulle hämta en medicin/droppar för mina ögon, de kostade 800 kr ÅTTAHUNDRA KRONOR. hmmm
  De svagaste grupperna är verkligen svaga och har inte någon köpkraft eller man hör dem inte. Åttahundra kostar det att luncha för de herrar som går ut och äter i Sthlm på lunch….

  Många vill ha det bättre t ex slopa tilläggen och ha en riktig ersättning varje månad. Men se det går inte alls för sig. Ja man dör en bit varje gång man ser eländet breda ut sig i Sverige och som det är nu var dte längesedan det var, MEN DET FINNS JU EN AGENDA för DETTA handlande. Låt de sjuka dö,,,, ja så är planen.
  GENOCIDE, folkmordet är i full gång.

  Vi som är troende får be och ropa om att få överleva eller att tas till himmelen, eller sova rättare sagt i gravarna för att uppstå till liv igen en dag!
  Det finns grupper som ropar för de fattiga men de är inte så många eller stora men jag hoppas det blir en radikal ändring innan vi äldre dör bort. VI har också liv, vi har äkta makar, vänner, barn,barnbarn, kanske vänner o grannar som vi vill dela livet med, MEN HUR!

  Gud välsigne dig och fortdätt vara trygg i Gud!!!
  /Maria

 2. Egoismen är som ett svart hål. Jag är sjukpensoinär med dem som lever lång under EU:s Fattigdomsgräns som har blitt Sjuka mitt i Arbetslivet, och skadats eller blitt sjuka,. bara ett exempel, jag tittar nu att pensionärer skall få höjd Bostadstillägg, men så höjer man inte för de Sjuka Handikappade?. Samt att de betalar mest procent i skatt.? (från tidningen HEM och HYRA).
  Varför glömde POLITIKER Medvetet bort Fattiga Ålderpensionärer, och Sjukpensionärer, under massa år, alltså de svagaste grupperna.
  Nät man ser Politiker Lönerna verkar de skena iväg som hästar, de får höjt hela tiden, och höjer sina egna Löner. om man tar Tex, LIBERALERNAS Cecilia Wiksström. EU POLITIKER, och hade både Uppdrag från SVERIGE Att ha ARBETE Där, men tydligen verkade Arbetet så Simpelt och lätt, så hon hade då Arbete av halv tid som egen Företagare.?, så hon var inte ens nöjd med EU Politiker LÖNEN, Och då kom tanken Politiker jobb är av den summan enkelt bagatell arbete?. dessutom hade hon mage och säga ungefär hur hemska Svenskar är som inte tar emot flyktingar. jag är inte hemsk, jag betalar mest procent i skatt, men har dessa politiker som ordat en Massa, vart pengar skall tas ifrån?. Öppna edra Hjärta med Reinfeldt, var ju att ta och bottenskrapa Botten, mår de verkligen bra, jag menar Reinfeldt tog ut lön från sitt eget Företag, samtidigt som han hade PENSION.
  Man får inte tala svenska här i landet, och Räkna ut vem som skall betala. Då Hopas det rasist och allt, det är väldigt fult spel i medier.
  Tigande tyst vad som hände Sjukpensionärerna.
  om jag säger de rikaste borde betalat Flykten, de som Ordar så fina utlägg och aldrig hade barskrapat botten, då talas ren svenska, men de vill de inte höra, ”Därför kastar media och klanen in dem i rasist fack”.
  De stämplar en, ungefär som ett mantra har de spelat ut grupper mot varandra, och se bara nu, vill man spela ut Åldrspensionärer, mot Sjukpensionärer, genom att tysta ned Sjukpensionärer, som är en mycket mindre grupp. genom att inte få höjd Bostads tillägg.
  HEM och HYRA ville intervjuva, varför man inte höjer sjukpensonärers Bostadstillgg till Socialminister Ardalan Schekarabi (S) men avböjde Inervju. man spelar ut fattiga Grupper mot varandra, så har de lyckats hela tiden, även när flykting vågen var som störst, ville man spela ut grupper mot varandra förstås, i botten, och kanske har det för att man vill ha det så. Det är ju knappast någon rik som lämnar ifrån sig sin Plånbok. och öppnar sina hem, utan man höjer sina löner och sänker sina Skatter, och sänker Skatterna ytteligare. Egentligen vill de väl att sjukpensionärer skall dö bort, och en del har gjort det, andra har inget liv av Socialt liv alls, utan dött bort från det livet.
  DET KALLAR JAG GIRIG TID. men samtidigt står det ju i Bibeln att sista tiden skall Folk bli Egen Kära, mer EGOISTISKA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.