How Your Phone Affects Your Brain And Body, HUR smartphones påverkar människan

How Your Phone Affects Your Brain And Body

HUR din Smart-telefon påverkar DIN KROPP.
Kommer du ihåg de gamla hederliga telefonkioskerna? Säkerligen… om du är i 50-60 års ålder.
Man pratar alltid, varje dag om ‘sociala medier’, men de är farliga faktiskt, för man bygger upp en fejkad värld, och egentligen så rör det sig om en KONTROLL SOM SAMHÄLLET VILL HA PÅ DIG! det starka skenet från mobilen/smartphone ger lika mycket ljus som en solig dag och HJÄRNAN slutar producera MELATONIN. Du behöver melatonin för att hålla dig FRISK! Du lurar din hjärna som tror att det är DAG! DU är trött men din hjärna är pigg! Din kropp vill göra sig av med gifter men man får gifter i stället! Livscykeln blir STÖRD.

Man är en fånge under mobilen. Stackars alla barnen som ska försöka lära sig ngt när hjärnan är ÖVERBELASTAD! ÖGONEN Kommer att SKADAS PÅ SIKT!
Se videon och tänk efter om din telefon är så bra som du tror. Jesus vill vi ska ha bra liv, och vara hälsosamma, MEN; DÅ måste vi göra oss av med mycket av det vi använder i dagens samhälle.
ÄR vi villiga till det? Att gå tillbaka (?) i ‘utvecklingen’?
UTVECKLING? ÄR DU SÄKER PÅ ATT DET ÄR EN BRA UTVECKLING DET SOM SKER???

Det vi har idag är farligt och jag önskar att det aldrig hänt- ja det som har hänt är att människor har vant sig vid ett slags system—som kallas HJÄRNTVÄTT– och vill inte ge avkall på det!

SE videon och tänk till hur du /ni låter kroppen påverkas. JA jag påverkas också av min telefon på många sätt och egentligen så avskyr jag den och det system som den innehåller. MEDIA, KROPPSFIXERING, LÖGNER, REKLAM för ett liv jag inte står upp för, Idiotiska påfund är både det och datorer och alla möjliga och omöjliga PRYLAR! Hjärntvätt och ‘MÅSTE HA’.

Javisst postar jag inlägg på Instagram o på andra ‘sociala medier’   men inte i överdrift som många andra. Jag vill berätta om faran av den tid vi lever i-i första hand-. !!

2 thoughts on “How Your Phone Affects Your Brain And Body, HUR smartphones påverkar människan

  1. Ja det är en katastrof på många vis! Det skadar så många människor. Man behöver tänka till om detta, alla vi bör göra det- jag lade in samma video på facebook, men se det gick inte hem alls. INGEN sade ngt.
    Hjärntvätt är det och som allt annat är det planerat. 5 G är ännu farligare o ‘roligare’. Jesus er och vet allt! Han kommer att döma

  2. Detta är en av de värsta hälsokatastroferna någonsin i den mänskliga historien. Satan måste förblindat människorna inför denna avgud…den orsakar skador psykologiskt, fysiologiskt och spirituellt. Den som inte inser detta är ett blindstyre. Vi ska en gång stå inför Guds Domstol – ska vi svara Jesus att vi glömde Honom för att vi glodde ner i dessa gräsliga tingestar?! Denna farsot har även smittat många s.k. “kristna”. Att vi är så emot detta har inget att göra med någon sorts framstegs-ovänlighet – men det trådlösa samhället är INTE något framsteg utan en katastrof på alla plan! De som hjälper mobilindustrin att hjärntvätta folket och därmed att glömma Gud; de kommer att få det allt annat än lätt när de ska förklara sig för Jesus….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.