Här finns ny Podd. Fredrik Eriksson och jag, Maria, samtalar om Bibeln och Uppenbarelseboken, dessa kommande tider, Vilddjuret, ’vaccin’, märke m m)

-Vi börjar om med podden, från o med denna som ligger här så går vi framåt med mer info om Världsläget, vacciner, TRO och mycket annat!

VÄLKOMNA!! FRÄLSTA + MODIGA! + KUNNIGA, + KLOKA, + TROENDE + SANNINGSSÄGARE + HA HÖG MORAL + mer därtill….. FÖR ATT komma IN I GUDS RIKE, d v s att vara GODKÄNDA av GUD.

En FEG KRISTEN kan INTE HÅLLA UT ÄNDA till slutet. EN FEG kristen kan inte väja från det onda. EN FEG kristen kommer att BLI MER ÄN LURAD.

Gud säger: BLI INTE BEDRAGNA, BLI INTE LURADE!

EN MODIG KRISTEN KOMMER ÄNDA FRAM… Att för evigt få vara med Jesus, att förenas i himmelen med Jesus. / NÄSTA PODD: MÅNDAG 20/3 /Maria

2 thoughts on “Här finns ny Podd. Fredrik Eriksson och jag, Maria, samtalar om Bibeln och Uppenbarelseboken, dessa kommande tider, Vilddjuret, ’vaccin’, märke m m)

  1. Hej Tommy, det finns många sätt att föra ut sina åsikter och om Guds ord, det är roligt och nödvändigt.Gud säger:Upp 21:8 Men de fega, de o-troende och de skändliga, mördarna och de sexuellt omoraliska, ockultisterna, avgudadyrkarna och alla lögnare, de ska få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden. Gud säger ju att de fega inte får sin lön utan hamnar på ett varmt ställe. De har alltså varit för fega, tillsammans med andra som inte hörsammat Gud… och därför har ju Gud bestämt vad som komma skall för dem. Det finns många personer som ställer upp och verkligen ger allt de har i tro/tron, och så finns de det som inte vågar på grund av personliga saker m m. I Sverige borde man gjort mer de år som gått nu.. men man är blasé eller feg eller annat.Jag tycker det är roligt att pröva på både videos o podd (som är nytt för mig o överraskande) o skrivande m m, jag har alltid skrivit o läst mycket, sedan barnsben. JESUS bör vara allt i våra liv.Jag är glad att du läser här o kommenterar, det är bra för oss o andra. G v d Maria

  2. Ja, kan inte lyssna. men Säkert en del lyssnare. Själv måste jag bara tänka på, ordet Feg Maria, här ovan kanske inte är, allt. Vi kommer ju ihåg Petrus, som nekade Jesus tre gånger, men sedan (Styrkte Jesus Petrus ) Många är inte fega, utan sitter i fängelse, eller dödade också, för sin övertygelse, Det finns flertal exempel, Sokrates var ju en t.ex.
    Feghet finns det väl gott om, och köpta, för att passa klubben.
    Men tar vi bara Dator världen, så går t.ex. personer inte ut med bild, och eget namn, de är rädda, eller skall vi kalla det feghet?
    Så har vi dem som tar upp Sodoms synder, och beskriver dem, i sitt namn, eller pratar öppet om det hur det är. Dessa är förstås inte fega, de får dessutom Sparken från sina tjänster, liksom dem som inte vaccinerades också. Men jag tror kanske att ledare som går före. precis som Jesus, och tar allt där framme och inte är fega, utan följer denna ledare och dess övertygelse, istället för att gömma sig längst där bak, och vara anonym, och låta andra ta alla smällar med sitt namn och bild. det är förskräcklig Feghet . Ja, kanske många lyssnar på Podd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.