Gud skapade och människan förstör! Dessa tider

 

The Bible

Foto Maria

Foto Maria

 

 

Hej på er som läser här! Idag fick jag en kommentar som jag vill ta med här som ett inlägg/artikel. Säkerligen har ni sett att himmelen är väldigt randig emellanåt, ja ibland varje dag, Eller? Jag pratar om chemtrail och det gör den också  som skev denna artikel/kommentar nedan. Bland annat berörs ämnet om VILKA FARLIGA TIDER vi lever i idag, jag hänvisar t ex till Matteus 24.  Så här lyder artikeln:

-Nu kommer snart att bindeln ryckas från de blindas ögon! Otroligt ofattbart groteskt sjuka himlar har varit synliga de sista månaderna. Man frågar sig HUR människor kan vara så blinda? Jesus säger att de ser inte med sina ögon och hör inte med sina öron. Dessa öron är tilltäppta av djävulens, satans alla påhitt….tarvlig television som producerar sexualiserade barn, curlande föräldrar som uppfostrar en generation vidrigt egocentriska ungar, grymma, giriga och själviska – varav alltför många har en bokstavsdiagnos.

En kanonad av strålning från mobilmaster och HAARP, och gifter från den otroligt giriga kemikalieindustrin som går hand i hand med sin städgumma Big Pharma…har lett till denna ökning och också explosionsartad ökning av nerulogiska sjukdomar och psykiatriska som demens. Och alltså särskilt ADHD, DAMP, ADD, Autism etc.

Strunt och avskräde och den vedervärdigaste kultur av idel skräp och tarvlighet. Och större och större varuhus byggs, kristna människor flashar med sina pengar och påstår att de känner Jesus på söndagarna. Folk blir mer och mer besatta av yta, av krafs av påtagligt eländigt vulgärt skit – ursäkta uttrycket. Men vi lever i en kulturskymning av sällan skådade mått. Och den girighetens och oförnöjsamhetens och otacksamhetens ande som verkar behärska mänskligheten mer för var dag….fatta och förstå att det är djävulen! VÄND OM! Aldrig har människor varit så besatta av pengar!

Hur kan man INTE nu se att de gigantiska molnrullar som börjar förekomma över hela världen med början i USA är helt falska väderformationer – det är geo-engineering. Snart kommer de hit! Men om inte randiga och rutiga och helfnoskiga moln har fått er att reagera förut….så undrar man om något kan. VAKNA UPP!

Och alla aningslösa politiker och andra som stöder TTIP vilket innebär GMO. Sluta med er ondska! Att ni VÅGAR stå bakom GMO som är en ohygglig synd emot Guds Skapelse! JAG MÅSTE VARNA HÄR: Det för med sig straff med detta – fruktansvärda straff! Den enda som kan förlåta ert deltagande i detta nästan skrämmande ohyggligt ogudaktiga brott mot Skapelsens Innersta Kärna….är självfallet Jesus Kristus.

Men heder åt de forskare som nu hoppar av och berättar skrämmande sanna historier från mobilindustrin, läkemedelsindustrin, kemikalieindustrin, och framförallt för de som numera genomskådat djävulens mest ondskefulla ambassadör på planeten: MONSANTO….men de borde heta Monsatan. Jesus säger att inget är dolt som inte ska bli uppenbarat men det gäller inte bara dessa avslöjanden utan våra hjärtan. För vi kan inte dölja en enda tanke för Herren! HUR tror folk att de kan lura Gud? Det är ofattbart…..Jesus kommer att ställa oss till svars allihopa och jag kan bara be att jag består!

*

Ja så lyder orden som jag  har hållit på att berätta om i snart tio år. Man lär så länge man lever och jag har åsikter som inte alla andra har, för de ÄR INTE VAKNA! När man blir frälst så börjar man SE och FÖRSTÅ sanningen!! SANNINGEN. Den står Gud för, Jesus öppnar upp våra hjärtan och våra ögon så att vi kan SE och HÖRA vad som är rätt och FEL och göra rätt och lära oss att vandra MED HONOM!

NamnlösMaria

6 thoughts on “Gud skapade och människan förstör! Dessa tider

 1. Homosexualitet är från satan, i det fallet ger jag mig ej, och jag tror INTE att det är medfött, så gör inte Gud som är skaparen. Om det vore så så vore han väl inte Gud om han skapar någon till att vara med samma kön, eftersom det står i bibelverserna att vi ska vara man och kvinna. Med alla det eländet som finns i samhället så är det inte konstigt att sådant som homosex finns eftersom allt är upponer. Det goda är ont och det onda gott.
  Jag dömer inte heller jag säger bara att det är FEL, och måtte de få vända om. /Maria

 2. jag tror visst inte att homosexualitet är meningen med människan. Däremot tror jag att det alltid har funnits nån enstaka som varit det från födseln och det kan man möjligen inte göra något åt. Och inte skulle jag drömma om att döma dem. Sedan finns det ju verkligen en helt otrolig ökning av alla sorts perversioner, pedofili, sadomasochism, och andra helt vidriga avarter – det är alltså inte bara alls så att vi behagar lägga märke till det mer nu, eller att folk ’vågar’ komma ut.

  Och det beror ju på alla dessa kemikalier, droger, hormoner i maten, hypnotiserande TV, Internet porr som förstör pojkar så unga som 10-årsåldern, samt detta idiotiska uppmuntrande av onani.

  Jag dömer inte dem som gått på detta, egentligen säger ju Jesus åt oss att inte döma alls – men i mitt hjärta dömer jag dessvärre de som står bakom allt detta. Själva andan att allt ska vara yta och konsumtion och pengar och tillfredsställelse vareviga minut. Den kommer från satan. Sannerligen!

 3. Människor är lurade på så vis att de inte vet vad GUD säger om homosexualitet. Människor i dag har svårt med identitet, de är lurade av ett samhälle och framförallt SATAN som talar till dem att vara ’annorlunda’. Ja det finns de som har varit med om fruktansvärda saker och därför går en annan väg, d v s att bli ngt de inte ska. Många som blir homosexuella o annat har börjat som en ploj och sedan gått vidare och tror att det är en bra väg. SATAN lurar människor på många många vis. Det är ondskan som florerar i samhället. Jag är arg på satan och på samhällets människor som inte begriper varifrån det kommer. Man har ingen kunskap.Satan är våldet och ondskan och allt som går emot Guds vilja.

 4. Vaddå lurade? Det är väl inte folks fel att dom görs till homosexuella? Med alla dessa kemikalier och konstiga grejer i uppfostran, fruktansvärda övergrepp, Internetporr osv osv. Du borde vara arg på de som gör folk till homosexuella istället.

 5. Jaa jag tyckte om artikeln, för det sägs inte så idag, man slätar över allt och ljuger sig blåa om all välfärd och fin natur och om väderförändringar som är av värme och inte sann. Isarna växer, inte tvärtom. Det finns så många lögner och jag ställer inte upp på dem, jag vill bara ha GUDS SANNINGAR! INGET ANNAT
  Ja om människor läste vad som verkligen står och inte ett falskt evangelium så skulle de snart vända om eftersom Guds Ord är kraftfullt och sant och inte ljuger. Men det osanna kittlar i öronen och det kan man tro på men inte på Gud.
  Ja världen av idag är extrem åt alla håll. Jesus säger att Sodom och Gomorra skall vara denna tidens kännetecken på hans återkomst. VAD ser vi idag? Homosexualitet breder ut sig med stormsteg, Jag ställer inte upp på det, att vara homosexuell är F E L.
  Stackars människor! Vad lurade de är.
  /Maria

 6. Tack för att du ansåg att min kommentar var viktig nog att få en hel sida. Ja mycket snart så tror jag att människor inte längre kommer att kunna förneka det som nu kommer att bli synligt på himlen. Folk får säga vad de vill om bibeln och att profetior alltid kan tillämpas på särskilda tider. Men om folk läste Paulus och Jesu varningar så skulle de verkligen inse att det är DEN HÄR VÄRLDEN AV IDAG som beskrivs. Vartenda ord stämmer ju. Världen är i djävulens våld, och det finns bara en lösning på detta: Jesus Kristus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.