Gud har en plan../Ensam?

 anihearts9.gif

När man är så mycket ute på nätet som jag är, kanske du också är det, så märker man vilken jakt det är på att finna en partner. Dagligen ser man hur en del människor är närmast desperata för att finna en partner. Det är inte fel att söka en livskamrat, nej, men det är så trist att människor inte frågar Gud om sin tillkommande i stället.

Jag fick ju ett bönesvar då jag träffade min man, och sedan fick gifta mig och komma till ro. Det var ett under som skedde, då jag bad om en kristen man och fick just den som Gud tyckte jag skulle ha. Det är  fantastiskt, vad som hände.

Jag visste ju inte innan jag blev kristen att det sättet var det bästa, genom bön, men jag lärde mig. Det är ju så att Gud har en plan för varje människa, och han har en partner för varje ensam person. Att man sedan är två som tjänar Gud tillsammans är underbart bra.

Ja det var detta lilla inlägg jag ville göra just nu, för att jag vet att många sörjer och är ensamma. Man behöver inte jaga på krogarna eller andra ställen, man kan gå till Gud och be en bön. Jag ber att du som är ensam och ledsen i dag skall vända dig till Gud för att se hans vilja i ditt liv. AMEN.

*Det finns en reningskälla, Från Golgata den går. Den öppnades av Jesus, Var själ där rening får. Och nu hans röst dig kallar I mild och ljuvlig ton. Kom med till reningsfloden, Kom med till nådens tron!*/JC Bateman

2 thoughts on “Gud har en plan../Ensam?

  1. Hej! Välkommen hit! Det är en svår fråga och bara Gud kan svara på den. Det står i bibeln om /de troende/ att han antingen ger en livspartner eller låter bli, för att man kanske ska vara ensam och göra Guds vilja hela livet, att det då kan vara bra att vara ensam. Paulus skriver om detta. Jag har själv råkat illa ut 2 ggr då det gäller äktenskap, varav krascher kommit, en gång då jag inte var frälst i äktenskap men blev det och sedan blev det en smäll till som frälst o det tror jag var……….. ja vi kan ju inte klart säga så eller så om något som bara Gud vet. Men är det meningen från Guds sida att man ska /du ska ha någon vid din sida då blir det så, och väntan är naturligtvis inte så rolig, åren går o man blir äldre o man saknar en tvillingsjäl eller på annat vis någon att leva med. Det gör ont många ggr. Vi får be och tacka! Du kan maila mig om du vill, det är det många som gör så kan vi ta det därifrån o diskutera med Guds ord. Hälsn Maria

  2. Hej!
    Jag har bett och bett i 21 år att jag ska hitta min livspartner men han har fortfarande inte dykt upp. Jag har lämnat det åt Gud men inget händer. Är det inte meningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.