G20- 2022. -JA VISST är det illa i världen och här sitter de som är till för att förstöra för alla. Läs på.

OPINION. Nyligen avslutades det senaste i raden av så kallade toppmöten G20 2022 mellan de 20 rikaste länderna i världen, men vem styr världsutvecklingen idag? Kanske World Economic Forum (WEF), organisationen för ledande företrädare inom näringsliv, politik, vetenskap och andra samhällsområden. Måhända symtomatiskt är att inledningsanförandet på G20 2022-mötet hölls av dess frontfigur Klaus Schwab. Denne lade ut texten om 4IR, den fjärde industriella revolution, vilken man nu försöker pådyvla världen.

Text: Gunnar Söderberg, holistiker, samhällsvetare, före detta politiker

Ett mantra på denna agenda är att människan inte kommer att äga någonting och vara lycklig, men dolt bakom detta försöker en global oligarki upprätta en teknokratisk diktatur med andra ord totalitaria-nism.

Maria: Läs artikeln!!Vi VET vad BIBELN SÄGER, vi vet att GUD är VRED. VI VET att De på bilden och i andra sammanhang kommer att få det jobbigt sedan, men INNAN det sker så blir det värst för små-folket. De stackars människor i länder som lider av olika slags stoora bekymmer, orsakade av en ELIT som inte borde finnas! DE som INTE är FRÄLSTA Av JESUS kommer att gå under! SÖK JESUS IDAG, NU!

2 thoughts on “G20- 2022. -JA VISST är det illa i världen och här sitter de som är till för att förstöra för alla. Läs på.

 1. Hej Marianne! Jag lade in ett svar till dig men det kom inte in ser jag. Hmm? JA du har sannerligen rätt i det du säger! Det måste bli det som kommer, det har Gud bestämt, och människor har haft VÄLDIGT LÅNG TID på sig att lära känna honom och frukta honom och älska honom.
  MEN man tror inte på att han finns. Nästa inlägg som kommer nu i natt handlar om det.Jag känner en Stor sorg.
  Gud välsigne dig! Jag har lagt ut dina ord på nätet idag!
  /Kram
  Maria

 2. Det måste bli som det blir för att det ska bli som det ska.

  Är Gud orättfärdig som låter vreden komma?
  Nej, inte alls!
  För hur ska Gud då döma världen?
  För alla har syndat och saknar härligheten från Gud.
  För Gud har inneslutit alla under otro,
  för att han ska förbarma sig över alla.
  För vem har känt Herrens sinne?
  Eller vem har varit hans rådgivare?

  Gud är en nitälskande Gud, rädd om sin ära!
  Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.