Framtiden och väckelsen

Hej och välkommen

Framtiden. Ja det finns framtid, men den kan te sig olika för oss alla. För den som tror, är ju en framtid hos Gud den som vi väntar på. Det kan ju tyckas konstigt i en icketroendes öron, men så är det.

Om vi tittar på världen sådan som den är idag, kan ju även en som inte tror, tycka att det ser väldigt mörkt ut på olika sätt. Eftersom jag är en troende och är mycket glad över det, men inte så glad över världens elände, så anser jag att det behövs en väckelse över världen.

I den väckelsen kommer miljoner människor att ta emot Jesus Kristus som sin Frälsare och Herre. Det kanske också låter knepigt… men så kommer det att bli. Du kanske kallar mig fanatiker, det får stå för dig, för jag vet att det kommer en världsvid väckelse.

Här får jag rätta mig själv…2010….    Det är judarnas frälsning det handlar om, enligt Joels bok.

 Kanske det kommer små väckelseeldar över Sverige, jag hoppas verkligen det, men nu är läget inte i väckelsetider (2010)  inte 2019 heller!!!!

*Se jag kommer snart och har med mig lön att ge åt var och en efter hans gärningar.* /Upp 22:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.