10 thoughts on “Flat Earth Clues. Vi lever på en platt jord

 1. Hej Marjatta Ja Gud skapade jorden, och han gjorde den rund, men PLATT. Det finns oräkneliga bibelverser på detta och de ser du i jateborien Flat Earth / Jorden är platt. Ja Fugelsang och de andra är lila lögnaktig som alla de andra, NASA t ex som ljuger om månfärden! Det är lögner o det går att vecisa vilket många med mig gjort o Gud framför allt. Se bibelverserna. Jag återkommer senare ikväll. Det finns inget universum o inga s k planeter o Jesus är inte född på jul./Maria

 2. Hej Marjatta Ja Gud skapade jorden, och han gjorde den rund, men PLATT. Det finns oräkneliga bibelverser på detta och de ser du i jateborien Flat Earth / Jorden är platt. Ja Fugelsang och de andra är lila lögnaktig som alla de andra, NASA t ex som ljuger om månfärden! Det är lögner o det går att vecisa vilket många med mig gjort o Gud framför allt. Se bibelverserna. Jag återkommer senare ikväll. Det finns inget universum o inga s k planeter o Jesus är inte född på jul./Maria

 3. Hej !
  Jag tror som du, att Gud skapade jorden, men han har skapat en rund jord. Guds ord säger, att Gud skapade jorden, och vetenskapen visar, hur det gick till. För Gud är ju en dag som tusen år och tusen år som en dag.
  Tror du t.ex. att Christer Fuglesang, som varit uppe i rymden, ljuger om det som han har sett uppifrån rymden?

 4. Hej Marie-Louise, jag menar såhär: Du har varit en flitig läsare här på sidan under många år och jag försökte förklara allt du ville veta och sedan försvann du i några år spårlöst, utan ett ord, ja du gick med i ngt samfund.
  Sedan kommer du plötsligt och ber mig titta o se bibelord om att jorden är platt men du tror inte på det, och eftersom jag kan mer än du så skrev jag det jag gjorde, för jag anser att jag har mer information än du efter de år som jag har varit med i F E sammanhang.
  Men gör som du vill, jag blir bara ledsen när man inte vill ta till sig info. Se själv din första kommentar om FE. Hälsn Maria Välkommen hit är du.

 5. Hej Maria.

  “Vill bara säga att jag inte satt mig på någon”Maria!

  Jag är varken rädd för Gud eller ännu mindre för dig!

  Här avslutas diskussionen för min del!!

 6. Hej Marie-Louise, du kan inte sätta dig på mig. Här får du svar:

  För honom som tronar
  över jordens rund
  är dess invånare som gräshoppor.
  Han breder ut himlen som ett flor,
  spänner ut den som ett tält
  att bo under. Svar 1: Jorden är rund (jordens rund) men den är platt, cirkelformad.

  Svar 2: En välvd horisont är domen (uttalas dåmen) som är glastaket ovanför oss, och där ovan finns vatten, och där ovan är Guds himmel. (Det finns 3 himlar)-

  10 En välvd horisont
  har han satt över vattnen
  där ljuset gränsar mot mörkret.
  11 Himlens pelare skälver,
  skrämda av hans tillrättavisning.
  12 Med sin kraft stillar han havet,
  med sitt förstånd
  krossar han Rahab.

  Svar 3: Han spänner ut himlen i norr
  över det tomma,
  han hänger upp jorden på intet. / Gud spänner/spände ut himlen som en tältduk, över det som var tomt, och hänger upp jorden på intet, och han sätter jorden på pelare som inte kan rubbas. Jorden är inte ett klot som snurrar runt i rymden, glöm det. Sitter du upp och ner? Glöm det, jorden är enorm och platt.
  Du kan titta på alla andra bibelord som finns i kategorierna. OCH VIDEORNA om du vågar. /Maria

 7. Begrunda följande bibelord, de är nog så talande:

  Jesaja 40: 22
  Job 26: 10
  Job 26: 7

 8. Hej, ursäkta, vad menar du? Jorden är platt enligt bibeln. Du får gärna skratta så mycket du vill, men Gud äger sanningen om detta. Över 200 bibelord säger sanningen.

 9. Vilket skämt !!!!
  Skrattretande, måste jag säga!!
  Dessutom på 2000-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.