Fågelinfluensa och s k vaccin för 176 miljoner dollar…… m m. NÄSTA FAS kommer nu och jordbruket skall försvinna m m…

H5N1-mutationer mRNA-vaccin mot fågelinfluensa

Den amerikanska regeringen planerar att investera 176 miljoner dollar i ett mRNA-vaccin mot fågelinfluensa som utvecklats av Moderna.USA sätter planen, Sverige följer sedan efter…

2024-07-03

Den amerikanska regeringen kommer att investera 176 miljoner dollar för att ”påskynda” utvecklingen av ett Moderna-vaccin mot fågelinfluensa, meddelade tjänstemän på tisdagen.

Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), en militär entreprenör, har redan hjälpt till att utveckla en mRNA-spruta mot fågelinfluensa som har godkänts av FDA, efter ett utbrott av fågelinfluensa hos amerikanska mjölkkor. Enligt Associated Press kommer vaccinutvecklingen att inkludera en senfasstudie nästa år om tidiga tester visar lovande resultat.

mRNA-injektionen är avsedd att vara tillräckligt flexibel för att ge immunitet mot andra influensastammar än H5N1 fågelinfluensa och kunna ”snabbt omdirigeras för att rikta in sig på” en sådan stam om det behövs, enligt det amerikanska hälsodepartementet (HHS).

Den mRNA-baserade formen av det så kallade ”vaccinet” väcker oro med tanke på de inneboende riskerna med biotekniken och det dåliga meritlistan för mRNA covid-injektioner. Innan covid-utbrottet hade inte en enda mRNA-behandling från Moderna kommit ut på marknaden sedan 2013, när företaget tecknade ett avtal om att utveckla och kommersialisera mRNA-terapeutiska behandlingar.

StatNews noterade 2016 att mRNA-baserade behandlingar är ”mycket riskabla” och att ”stora läkemedelsföretag hade försökt liknande arbete och övergivit det eftersom det är extremt svårt att få in RNA i celler utan att utlösa obehagliga biverkningar.”

“Novartis övergav det relaterade området RNA-interferens på grund av oro över toxicitet, liksom Merck och Roche,” fortsatte StatNews. Oavsett om det berodde på dessa ”obehagliga biverkningar” eller av andra skäl, så tog mRNA covid-sprutorna en förödande avgift på människor runt om i världen. Enligt VAERS har det i USA enbart rapporterats 37 647 dödsfall, 216 757 sjukhusvistelser, 21 741 hjärtattacker och 28 445 fall av myokardit och perikardit, bland andra sjukdomar, på grund av covid-sprutorna, per den 31 maj.

I juni meddelade Världshälsoorganisationen (WHO) att en ny stam av fågelinfluensa, som för första gången upptäckts hos människor, har en ”potential för stor påverkan på folkhälsan.” De loggade dödsfallet av en 59-årig man i Mexiko med ”flera underliggande tillstånd” som ett ”bekräftat dödsfall till följd av mänsklig infektion med aviär influensa A(H5N2)-virus,” trots att Mexikos hälsoministerium sa att dödsfallet berodde på underliggande tillstånd som ledde till septisk chock, rapporterade Reuters.

Dr. Peter McCullough, en av de mest publicerade kardiologerna i historien, pekade nyligen på gain-of-function forskning som en sannolik förklaring till ett ”språng” av fågelinfluensa från djur till människor, med hänvisning till att den historiskt sett bara har upptäckts hos djur. Han uppmanade till en nedstängning av amerikanska gain-of-function-laboratorier och varnade för att djurutrotning och fågelinfluensavacciner bara skulle skapa ”mer resistenta stammar.”

Dr. Joseph Mercola påpekade också 2022 att Bill Gates och Dr. Anthony Fauci har spenderat år på att finansiera forskning för att ”utveckla ett fågelinfluensapatogen som kan infektera människor,” som Alexis Baden-Mayer visade i en artikel publicerad förra året. Några av dessa gain-of-function-studier har genomförts i USA:s försvarsdepartementsfinansierade biolaboratorier i Ukraina.

Mercola noterade att Christian Westbrook (”Ice Age Farmer”) i en video detaljerade Gates finansiering av Dr. Yoshihiro Kawaoka i Wisconsin för att identifiera mutationer i olika fågelinfluensastammar som kan ha pandemisk potential. Fauci har också finansierat Kawaokas arbete sedan 1990.

”I ett experiment blandade Kawaoka fågelinfluensavirus med spanska influensaviruset, vilket resulterade i ett mycket dödligt luftvägsvirus med mänsklig överföringskapacitet. Kawaoka har också experimenterat med blandningar av H5N1 och 2009 H1N1 (svininfluensaviruset), vilket skapade en luftburen hybrid som kan helt undvika det mänskliga immunsystemet och effektivt göra människor försvarslösa mot det,” förklarade Dr. Mercola.

Denna finansiering av gain-of-function forskning om fågelinfluensa är särskilt betydelsefull med tanke på att personer som Dr. Robert Redfield, tidigare chef för USA
Centers for Disease Control and Prevention (CDC), i åratal har varnat för en farlig hotande fågelinfluensa som kommer att föröda människor trots att den historiskt sett bara har upptäckts hos djur.

I en intervju med CenterPoint den 30 mars 2022, sade Redfield: ”Jag tror att den stora pandemin fortfarande ligger i framtiden, och det kommer att vara en fågelinfluensapandemi för människor. Den kommer att ha betydande dödlighet i spannet 10 till 50 procent. Det kommer att bli problematiskt.”

Anmärkningsvärt nog har Dr. Michael Greger, en forskare och vegan som en gång vittnade på Oprah Winfreys vägnar i hennes ”köttförsvarsprocess,” upprepade gånger hävdat att kycklinggårdar kommer att utlösa ett apokalyptiskt virus som kommer att hota hälften av mänskligheten. År 2006 publicerade han en bok kallad Bird Flu: A Virus of Our Own Hatching, där han hävdar att ”ledande folkhälsomyndigheter nu förutspår som oundviklig en pandemi av influensa, utlöst av fågelinfluensa och förväntas leda till miljoner dödsfall runt om i världen.”

Enligt Westbrook ”misstänker man att ett vapeniserat fågelinfluensavirus kan släppas ut för att bana väg för The Great Reset och Fourth Industrial Revolution, som inkluderar eliminering av traditionellt jordbruk och köttkonsumtion till förmån för patenterade, laboratorieframställda ’livsmedel,’” noterade Dr. Mercola. Enligt Westbrook skulle detta vara en ”kontrollerad demolering av proteintillförseln.”

infowars.com, Den amerikanska regeringen planerar att investera 176 miljoner dollar i ett mRNA-vaccin mot fågelinfluensa som utvecklats av Moderna

Comments? Det gäller våra LIV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.