EU, det otäcka, och digital plånbok/ ID

https://endtimeheadlines.org/2021/06/eu-to-unveil-digital-id-wallet-for-450-million-residents/?fbclid=IwAR37Qs5IAkl8X9u__zo9UZYm3Sc_xlC8L-XIU6WnuakVPB5K3fm2NNIcWR0

EU to unveil digital ID wallet for 450 million residents

(ETH) – The European Union unveiled plans Thursday for a digital ID wallet that residents could use to access services across the 27-nation bloc, part of a post-pandemic recovery strategy that involves accelerating the shift to an online world.

FUNDERA på DETTA / Maria

6 thoughts on “EU, det otäcka, och digital plånbok/ ID

 1. Du är gullig du, och ja du har rätt! Vi är vakna o gör vad vi kan för att berätta om tro och berätta om vad som sker, men många vill inte förstå. Ja jag tror Gud har förbarmande med oss som vill gå med honom fullt ut! HAN ser att VI står upp för sanningen!!! Se denna länken:
  https://rumble.com/vhyx79-astrid-stuckelberger-global-corruption-planet-lockdown.html?fbclid=IwAR0Ki25E6OkJL6o0T_8E9iksPZ52S6uj6wcxsNROl0nlMnyThUxfuMhnqhU Som handlar om hela denna galna historia. Ja Gud kommer att göra det rätta för oss,alltid.
  Gud välsigne dig!! /har du facebookkonto? 🙂 /Maria

 2. Hej igen
  Jag tror vi som är vakna och ser vart detta går emot vi är ändå lite förbereda i själen.
  Gud är med oss. Är vi i slut tiderna måste detta kanske ske. Vi kanske inte är där riktigt ännu men om detta fortsätter som vi ser det nu tex hur polien är i Canada, Australien då kan det bli svårt för oss som inte vaccinerar oss, om tvånget verkligen kommer. Dessa Satanister håller på att ta över hela världen mitt framför ögonen på folket och dom förstår det inte. Men Gud är med oss hela tiden genom detta och när det är som värst kommer Han. Gud Välsignelse Dig Maria!

 3. Hej Madelen! jaa du o många har rätt i detta o det är svårt att skriva om. Massor med uppgifter kan styrka detta och jag vet inte hur man klarar sig då. Bor man på landet går det ju bra om man kan elda m m. Men i staden blir det svårt. ojoj jag som sjuk o inte har preppat! Ja GUD får ha sin hand över oss! Folk fattar inte mycket och de unga är ju inte särskilt utbildade i dessa saker. De köper kavla upp! Ja det är en del att fundera över minsann! Med bön så känns det ändå tryggt. tack för det du säger här och tack att du kommer hit!! Kram till dig Guds välsignelse! /Maria

 4. Jag tror det kommer bli en mycket Dark Winter som man pratar om. För oss som inte tar sprutan kommer svåra tider att komma.
  Nu sätter man folk mot folk och ingen förstår det. Vi säger ofta hur kunde andra världskriget ske, nu sker exakt samma sak igen.. Eliten /Satanisterna gör det så snyggt att folket inte förstår det. Detta är bara början.
  Tack för du skriver Maria!
  Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.