4 thoughts on “Domen över Guds hus/ Pretrib är farligt

 1. Tack Fredrik!! Du har såå rätt i detta ja!
  Att man tror på uppryckandet som en gåva att få leva vidare…. när man nu gjort som man kommer att göra, tar vilddjurets märke och sedan är det färdigt! /I korthet!/ Jag ber er som läser här NU att LÄSA detta IGEN och IGEN! De som lär ut PRE-TRIB (ja det finns många många), det är en STOR SORG!! Läs på vad de lurar människorna. Gud välsigne vår vän Fredrik här!
  /Maria

 2. Det enkla svaret är oj,oj, oj!
  Uppryckandet är otroligt farligt.
  Därför att det får oerhörda konsekvenser som inte ens korset kan stå emot.
  Vildjurets Märke och (OCH dess) Bild.
  En person som har tagit Märket och dess Bild är nu inte längre människa och kommer per automatik kastas i den brinnande eldsjön.
  Detta ovanliga men allvarliga scenario är alltså speciellt inriktat till pretribulation doctrinen därför att risken blir (svar på punkt 3) att du tar Talet och dess Bild. Och inte nog med det Bibeln skulle ju inte behöva varna för Vildjurets Märke och dess Bild om pretribulation doktrinen vore sann eller hur?
  -Jag tar det igen!!!!
  Om pretribulation doktrinen vore sann skulle hela Uppenbarelseboken inte behöva bli trodd på.
  Den skulle förlora sitt oerhörda värde.
  Den skulle förlora sin egen enorma möjlighet att VARNA för de konsekvenser som kan uppstå.
  Alltså måste debatten handla om vem (eller vilka) tjänar på uppryckandet?
  Jo Pharmakeia dvs Läkemedelsbolagen som tillverkar Vildjurets Märke och (OCH) dess Bild.
  Riksbanken ville redan 2017 införa en digital Bio-Mekanisk Pay-valuta knutet till en markör.
  Sverige är testpilot för Vildjurets Rike!
  Om ni inte tror mig kan ni läsa på http://www.korsfrukt.com
  Styrkan sitter i blodet och träets fibriller och flytande reproduktioncykel. Med andra ord träd växer alltid lodrätt,men dess frukt plockas vågrätt
  Det är därför korset är dårskap för dem som inte tror.
  Eller inte vågar tro. De kommer med stor sannolikhet både ta Märket och dess Namns Tal, innan i de flesta fall de kommer förstå att de har blivit lurade och bedragna av samma teori de trodde på skulle rädda dem.
  Allvarligt!!! Och en stor varning till alla dem som lär ut pretribulation doktrinen. Som Sven Reichman är inne på det är i grund och botten en i stort Satanisk villolära med evolutionära förtecken.
  Och som sådan bör den skonsammast behandlas som miljöfarligt avfall tillsammans med Darwin, Marx Engels och Nietche som alla var Satanister.

 3. Hej! 1.Det farliga i videon är ju att man tror inte att Jesus kommer efter vedermödan. De som tror på Jesus och hans återkomst skulle nog bli förvånade om Jesus kommer innan vedermödan (Men vi är i den nu).

  2.Ja många blir besvikna när de får förstå att de har blivit lurade och faktiskt får gå igenom detta svåra o hemska, vedermödan fanns ju inte säger man!!

  3.Det är nog besvikelse på ngt vis i nr 3 också. (Är så trött nu när jag skriver).

  4.Att verkligen läsa GUDS ORD och verkligen försöka förstå det, det är vår uppgift som frälsta, verkligen. De tar tid att lära och det är svårt men vi måste veta vad vi gör och vad vi hör och läser. Vi kan inte klara oss i tron om vi inte har kunskap, vi kan inte gissa vi måste VETA. DET är det viktigaste tycker jag. KUNSKAP. Darby o det övriga gänget med lögnare har ju förstört såå mycket!!! Midnattsropet o övriga sådana artiklar gillar jag, det är djup i dem. ! Tack för att du kommenterar och läser här!! Hälsn Maria

 4. Hej! Maria. Har inte sett videon eftersom de. är otextade . men min tanke vad är det farliga?. eftersom jag inte sett Videon kan jag inte kommentera dem. Men låt oss säga.
  Punkt 1. De som tror på ett Uppryckande, kommer väl inte bli besvikna, om Jesus kommer med sina Änglar och sätter ned fötterna på Olivberget.

  Punkt 2. De som tror på uppryckandet, blir besvikna, för att de får vara kvar på Jorden och se Födslovärkar, innan Jesus kommer ner, som han for upp.

  Punkt 3. om man skulle ta, bort korsets kraft och verkan, och den nåda kärlek, Fadern sände oss, då kan jag förstå att den är helt missvisande. men som jag fattat, så gör de inte det. (Men om de verkligen mött Jesus, och tänker på korset) och allt, men har denna tanke, att de kommer fara upp till skyn till Herren, innan vedermödorna, vad ligger det farliga? är det i punkt (2) här ovan, de kommer bli besvikna.

  Punkt 4. Om man tjänar massor av pengar på slags lära och styra andra, som en sekt, och ha mer liknande begär Simon Trollkarl. vill åt Makt, och det blir missbruk av Guds Namn, ja då skulle man kanske dra åt sig öronen, men det tror jag väl inte har med Uppryckande av bibliska tankegångar.
  Såvitt jag vet, är det ju Evangeliet de verkar sprida och Bibeln, utan att ändra textens innehåll, utan som de övriga som inte tror på uppryckande, vill de komma så nära den ursprungliga grund texten, oförfalskad.
  Hoppas jag inte missuppfattat, allt Maria, men de håller ju faktiskt i samma Bibel som vi läser, rätt var det är öppnar Gud våra slumrande ögon, när vi läser ORDET, en och en eller fler och fler. du har många intressanta inslag på din Sida. men det var kul och läsa just den från Midnattropet, med Emanuel Johansson, mycket tänkvärt med denna Byggnad av sten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.