Diskbråck. /Rom 5: Frid med Gud./VIDEO./Resurrection Life/Senaste nytt länk L Jareteg, Bibelfokus, fr Temadag/BRING LIFE

 

Foto/cartoon Maria

Foto/cartoon Maria

 

Diskbråck. Ja det är ordet som min läkare/röntgen angav för ytterligare en sjukdom som nu drabbat mig. Nu är jag bättre efter en månad och kan gå försiktigt ,men det går sakta framåt, läkarbesök väntar! Det är heller inte tillrådligt att operera ryggen pga andra sjukdomar, så det känns bedrövligt.Sjukdomarna är riktigt läskigt svåra och jag är ledsen.

MEN, i alla tråkigheter och smärta som varit de senaste åren så har jag således fått en stor förtröstan och kärlek till vår Herre, för jag vet att det finns en mening med allt som sker. Jag låter hans vilja ske.

Denna sidan kommer att vara öppen för er som vill läsa och det finns i nuläget 4.985 artiklar och 7.106 kommentarer, för dig som är intresserad. Själv tar jag en paus från hemsidan och umgås med Herren och prisar honom för all hjälp i vardagen och för vad han vill åstadkomma i mitt och andras liv och jag tror på helbrägdagörelse… ,vi får se vad som sker, Gud vet bäst, jag återkommer.

Gud är god. Romarbrevet 5:3-5 säger: 

Rom 5

Frid med Gud

1 Då vi alltså har förklarats rättfärdiga av tro, har vi frid med Gud genom vår Herre Jesus Kristus. 2 Genom honom har vi också tillträde till den nåd som vi nu står i, och vi jublar i hoppet om Guds härlighet. 3 Men inte bara det, vi jublar också mitt i våra lidanden, eftersom vi vet att lidandet ger tålamod, 4 tålamodet fasthet och fastheten hopp. 5 Och det hoppet bedrar oss inte, ty Guds kärlek är utgjuten i våra hjärtan genom den helige Ande, som han har gett oss.

*
Forts: 6 Medan vi ännu var svaga dog Kristus i ogudaktigas ställe, när tiden var inne. 7 Knappast vill någon dö för en hederlig människa – kanske vågar någon gå i döden för den som är god. 8 Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog i vårt ställe, medan vi ännu var syndare. 9 När vi nu står som rättfärdiga genom hans blod, hur mycket säkrare skall vi då inte genom honom bli frälsta från vredesdomen. 10 Ty om vi, medan vi var Guds fiender, blev försonade med Gud genom hans Sons död, hur mycket säkrare skall vi då inte bli frälsta genom hans liv, när vi nu är försonade. 11 Men inte bara det, utan vi gläder oss i Gud genom vår Herre Jesus Kristus, genom vilken vi nu har tagit emot försoningen.
*
*
*
Ros Maria
/Maria

4 thoughts on “Diskbråck. /Rom 5: Frid med Gud./VIDEO./Resurrection Life/Senaste nytt länk L Jareteg, Bibelfokus, fr Temadag/BRING LIFE

 1. Hej Stefan! Hoppas det är väl med dig! Idag skall jag gå ut för första gången på över 30 dagar!Inte varit ute alls. Satan sänder sjukdomar som vi inte behöver.
  Idag: Ortopedbesök m m, och Gud får vara överläkaren som jag så väl behöver.
  Tack för din bön och tankar, jag har verkligen haft en fruktansvärd tid. Hoppas jag snart kan gå ordentligt och vara friskare. Gud hjälper mig i allt.Gud är god.
  FRID. /Hälsn Maria

 2. Som Marie skriver, håll modet uppe. Sjukdom och smärta är en prövning.
  Skänker dig en tanke och en bön.

 3. Hej Marie! Tack för dina ord! Ja vad kan man göra annat än att vänta på Gud.Jag vet inte alls hur detta ska gå men Gud vet. Det är svårt för mig nu men det är bara att vänta, ja det är väl att Gud ser en och behoven, jag ber om allt, om hjälp i varje stund. Jesus och Paulus är bra lärare…/Gud välsigne dig.
  Kramar f Maria

 4. KÄRA MARIA! SÄNDER DIG EN HÄLSNING PÅ DETTA SÄTT!
  GUD FADER SER DINA BEHOV,OBEROENDE HUR DET ÄN ÄR!
  VAR VID GOTT MOD!

  KRAMAR//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.