De sista tiderna/ NWO/ Video/ och Apg 4:12

 

Kan man släppa tanken på att man vet vad som kommer att ske i en snar framtid?

Kan man bortse från fakta och köra huvudet i sanden, och låtsas att allt är ok?

Kan man undgå att se alla orättvisor och all ekumenik och vart den vill ta oss? (Tillbaka till Rom) och kan man undgå att se avfallet från tron på Jesus?

Kan man verkligen undgå att se vad som sker i politiken, där de stora herrarna går över lik för att bestämma vad som skall ske med världen?

Många av dem stoltserar med att de är troende på Gud, javisst, de säger att de är kristna och vet vem Gud är. Jag tror inte alls att de vet det.
Kan man verkligen ha undgått att se vad som skett i Arabvärlden och lite överallt på jorden detta år 2011? Vet man VARFÖR så många hemska saker har skett? Förstår man inte att man vill bringa en ”ordning ur kaos”, och detta som sker nu och kommer att ske, det är kaos. Som skall stillas på något sätt och det blir NWO. Är du tveksam? Läs bibeln.

I bibeln står det om fyra hästar och fyra ryttare och om att jorden delas in i fyra delar….du ser i filmen vad jag menar.

VIDEON KOMMER HÄR:  The Complete Idiot’s Guide to the New World Order

http://www.youtube.com/watch?v=XRLPG_HplrA

*

Om herrarna i videorna visste vem Gud är skulle de inte göra som i videon som du har länken till här och som jag hoppas du sett nu, en eller flera gånger. Säga vad man vill om internet men ibland hittar man en del intressanta saker som man kan dela med andra.

Om man svarar att, ja, man kan undgå att bry sig om det som sker nu och som är så övertydligt, och man kan säga att man lever bara en gång så have fun, ja då vet inte jag vad det är för fel på människan…..  Men Gud vet vad som finns i VARJE människas hjärta.

/Maria

7 thoughts on “De sista tiderna/ NWO/ Video/ och Apg 4:12

 1. All slags misshandel mot en människa är fel. Gud har skapat oss alla och lider då vi lider, och vad han tänker om alla dessa mördare som går lösa under täckmantel, det vill jag inte tänka på. /M

 2. Om man talar öppet om att få folkmängden att sjunka genom folkmord (som har skett o sker) då kan man börja undra och därför ifrågasätter man ju
  Det är klart att man anar oråd, o gör man det inte tycker jag att det är fel, men å andra sidan, Jesus upplyser ju oss om sanningarna! Han är ju sanningen.
  Människor litar för det mesta blint på vetenskapen, de känner ju inte Jesus, och därför går de fel.
  /Maria

 3. På ett sätt måste man förstå dem som tror att ”vetenskapen löser alla problem,” även befolkingsproblemet: De har inget annat att tro på. Därav de uppretade tonfallet i diskussioner.

  När tankesmejorna med professorerna sprider sin människorfientliga forskning lyssnar den vetenskapstroende
  och vill få innehållet till något gott för människan.

  Precis som vi anar oråd, eftersom många elitfigurer talar öppet om att mörda och stympa människor som en väg framåt för samhällen. Det är därför man dra öronen åt sig när det är så mycket pengar bakom vaccinkontrakten.

  Det brukar vara att slå många flugor i en smäll.

  Gardasil verkar vara ett globalt vaccinkontrakt – då måste det ju finnas en global synkronisering av upphandlingen. Säkert CDC/WHO/merck/Glaxo igen, som under ”svinpälssjukan.”

  Jag ska hålla mig från att bry mig om vad som står i dessa tidningar. Waste of time. man får bara känslan av kommuniststat när man läser om tvång bakom vacciner och hur människan behöver kontrolleras så hon inte växer för fort. Det är alltid förvånande hur gement elaka vissa smarta personer verkar vara. Tror du att det är en ”högre elakhet” bakom? Eller är det bara hårda karriärister? Spelar människoliv mindre roll ”i det stora hela?”

 4. När man är frälst och har sanningen inom sig (Jesus) då vet man om saker är rätt eller fel och därför är ofrälsta mycket förtretade på människor som säger enligt dem: Osanningar.
  Jag anser att detta Gardasilvaccin och allt tjafs runt om är för att de ska få ut det så fort som möjligt för att ta kål på så många som möjligt. Tänk om alla dessa flickor inte kan få barn? Jamen då är ju vissa nöjda. Pojkar skall ju också få det!Jag har någonstans på sidan youtubefilmer om de flickor som dog av vaccin, jag tror jag lägger in det igen, snarast, så att man får se vad anhöriga berättar.

  Det är klart att man måste få ner befolkningstillväxten. De undersöker vilka metoder som är bäst. Tack och lov till Gud att han är med oss! och visar oss den väg vi ska gå och hur vi ska säga det han vill, predika hans ord.
  Halleluja! Jesus lever ! Han kommer tillbaka!/Maria

 5. Spenderade ca 1h på svd.se i kommentarer om de kommande Gardasilvaccinen, som ska ges ungdomar i Sverige och över hela världen, ungefär som svininfluensavaccinen för två år sedan.

  Läsare påpekade för mig att det står 60 döda flickor i en rapport jag länkade till och ”inte snart 100 döda.” De var också tydliga med att a de 20 000 biverkniningarna de flesta var ”ofarliga.”

  På andra nätsidor kan man se hur 20 åriga flickor plötsligt dog, utan förvarning, och hur 3000-4000 fall var allvarliga reaktioner på vaccinet (förlamning, hjärnskador etc)

  Vad man inte tänker på är att vi lever i är en hälsolavin som skyddas av myndigheterna, där cancer och autism växer makant år efter år.

  Är inte viktigt att informera om en produkt som resulterar i direkta dödsfall? Vad som händer efter 5-10 år, om flickorna får friska barn/några barn överhuvudtaget vet man inte än.

  Istället väljer svd och svenska tidingar att vinkla informationen/göra pseudodebatt och påpeka att det är ”bråttom att ta vaccinen och ”en demokratifråga att få ned priserna,” så alla kan ta dem – pojkar som flickor.

  Jag äcklas av dessa rapporter om man i dem kan se en cynisk profithunger och en vilja att dölja information om hur pass farliga dessa produkter är

  – idag talar man på svd om att ett bra alternativ till Gardasil är kondomer.

  Ett bra alternativ till att ta gift är vacciner. Ett bra alternativ till fotboja är fängelse!

  I en annan artikel från Club of Rome/Anders Wijkman talar man på svd om att vi är för många fattiga människor på jorden och vi måste hitta lösningar för att få ned befolkningssiffrorna. Hört det förut?

  Livmoderhalsvacciner kan göra just detta. Det finns många andra vägar.

  Jag tror man testar olika sätt att mörda oss, på lång sikt, så där halvt som halvt, så att man inte märker det eller kan ”sound the alarm!” Som tur är varnar Gud för dessa fenomen och anden bakom dem, så vi får vara glada över det!! 🙂

 6. Jag anser precis som du att det är hög tid att börja reagera.
  På nätet protesterar man på många ställen mot NWO, men det blir inga större saker.
  Man borde visa sig bättre och tala om vad man tycker, men kanske det kommer snart att man går samman- jag vet inte i nuläget
  Visst förstår vi hur det fungerar, men det blir nog att förlita sig på Gud, någon annan kan inte rädda människan.
  Människor som kommer att fortsätta att förneka Gud kommer att få känna på hans straff och bli evigt fördömda, men man fattar ju inte det.
  Visst är vi villiga att gå hela vägen för Jesus! Det visste han då han frälste oss. Vi går in i det blodiga allvaret och gör vår del. /Maria

 7. De amerikanska presidenterna varnar här själva för vad tidningarna femtio år senare vägrar rapportera om och ofta kallar en paranoid fantasi: det privata globala ekonomiska/politiska systemet som byggs sten efter sten.

  Många vill inte se att när 100 världsledare börjar samlas i hemlighet och det faktum att det redan byggts ett helt internationellt politiskt system av insider lobby och tankesmedjor är det ultimata hotet mot demokratin.

  ”Många kommer att förlora livet protesterande mot den nya världsordningen,” har det sagts.

  Förstår vi inte snart hur spelet fungerar och kan agera tillsammans för att skydda samhällen och familjer, finns snart inget vi kan göra än be till Gud för att slippa plågorna som släpps över oss.

  Det kanske är det Gud menar med att släppa fram dessa krafter?

  Är det Guds vilja att vi ska gå som får till slakt, för att vi inte tar emot Guds frälsning?

  Den nya världsordningen byggs sten efter sten.

  Guds Rike byggs också sten efter sten, av de troende. Dem som är villiga att riskera allt för att följa Jesus.

  Rätt snart blir det tydligt att det är på blodigt allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.