De sista tiderna / Livsval

frihet-och-frid-305.jpg

IDAG: DIKEN och LIVSVAL Att hamna i diken är lätt. Att hamna i kvicksand och lera är också lätt. Vad än de svårigheter vi bär på består av, kan vi väl vara överens om att svårigheter måste övervinnas. De skall ej vara bestående i ens liv.

Många är dikena jag ramlat i, för längesedan var det så…. Men sedan jag blev frälst har det inte funnits många diken att ramla i.

Det har varit så härligt att se att när svårigheterna har kommit har de övervunnits och gjort mig rik på erfarenheter och på lust att leva ett underbart o värdigt liv.

Det är tron som försättter berg, och där har Jesus gjort en underbar kärleksgärning för mig. Han har helat och läkt och botat från förtvivlans sår.

Ja, jag vet att du hört detta förut av mig, men det måste gång på gång sägas för att du skall veta vem du skall vända dig till i en ohållbar situation.

Han är den bäste att få råd och stöd och kärlek utav. I dessa tider vi lever i är det makabra saker som händer nära och kära och ute i landet skriker människor av ångest och problem.

Kanske du som läser har svåra problem, det vet jag ju ej, jag ser dig ej, men jag känner att människor måste få veta att det finns hjälp att få. Psykklinikerna tampas med svårigheter i att ta hand om människors olika svåra problem, och människor går runt på våra gator, hemlösa, fattiga på kärlek, tablettmissbruk styr människor och självmorden ökar.

Då säger jag: Jesus helar och upprättar varje människa till att få ett värdigt och underbart liv. Han ger oss kärlek i överflöd och tar bort de såren man får under livets strid. Han skulle aldrig säga:

Jag har inte tid med dig. Han finns för oss, han hjälper och tittar på oss med tårar rinnande, för ALLA människor är han en frälsare. Om vi vill! Vill vi inte det, då får vi gå i de svåra omständigheter som hotar att krossa oss.

Välj LIVET NU och inte senare. Det kommer ännu svårare dagar, då är det livsnödvändigt att du gjort ditt val.

Johannes 14:6 säger till dig: Jag är Vägen, Sanningen och Livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig.

vers 7: Vet ni vem jag är så vet ni också vem min Far är.

Lär känna jordens skapare och frälsare innan det är för sent. Den som förlorat modet och lever håglöst behöver få se in i Jesu ögon. Där ser du dig själv. I hans blicka blir du verklig. / H Johansson Kram fr Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.