De sista tiderna

1 Tim 4:1Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror,
1 Pet 1:20Han var utsedd redan före världens skapelse men har nu i dessa sista tider uppenbarats för er skull.

Matt 23:14 Ve er, skriftlärda och fariseer, era hycklare! Ni stänger himmelriket för människorna. Själva går ni inte in, och dem som vill komma in hindrar ni från att komma in.

Matt 23:16 Ve er, blinda ledare! Ni säger: Svär man vid templet betyder det inget, men svär man vid guldet i templet är man bunden vid sin ed.

Matt 23:23 Ve er, skriftlärda och fariseer, era hycklare! Ni ger tionde av mynta, dill och kummin men försummar det viktigaste i lagen: rättvisan, barmhärtigheten och troheten. Ni borde göra det ena utan att försumma det andra.

Luk 6:24 Men ve er som är rika! Ni har fått ut er tröst.

Luk 6:25 Ve er som är mätta nu! Ni kommer att hungra. Ve er som skrattar nu! Ni kommer att sörja och gråta.

Luk 11:52 Ve er, laglärda! Ni har tagit nyckeln till kunskapen. Själva har ni inte gått in, och dem som ville komma in har ni hindrat.”

Maria: Vi lever i de sista tiderna och de kommer nog inte att vara i ettusen år till, eller vad tror du som läser här? Nej, jag tror inte att det kommer att bli så att människor finns på denna jord så många år till.

Det brusar och det rusar i etern och i världen på så många otäcka vis och Gud vet exakt vad sker i VARJE stad på denna jorden!! Han SER ALL ORÄTTFÄRDIGHET och han ser ALL RÄTTFÄRDIGHET! Han ser den som gråter över vad som sker, och han ser och hör alla böner som människor ber. Många ber bara för sig själva och andra ber för andra människor långt borta. Ja det finns många sätt att be på. Vad Sverige borde göra NU är att gå in i bön och jag vet att MÅNGA MÅNGA gör det, och det är bra!!I Sverige sker så många onda saker nu så man blir mörkrädd, och vi får be att han skonar människor och ger oss frid och frälsning. Många människor förstår inte VERKAN av bönen och det är tragiskt att de negligerar ens bön och tror att man är helt korkad. MEN bön gör UNDERVERK! Det har jag fått erfara på många underbara vis- så många gånger har Gud kommit till min och andra människors hjälp!

Ps 107:31De ska tacka Herren för hans nåd och hans under mot människors barn,
Ps 109:30Jag vill tacka Herren om och om igen med min mun och prisa honom bland de många,
Ps 111:1Halleluja! Jag vill tacka Herren av hela mitt hjärta i de ärligas råd och församling.
Ps 118:1Tacka Herren, för han är god, evig är hans nåd.
Ps 92:2Det är gott att tacka Herren och att lovsjunga ditt namn, du den Högste,
Ps 105:1Tacka Herren, åkalla hans namn, gör hans gärningar kända bland folken!
Ps 106:1Halleluja! Tacka Herren, för han är god, evig är hans nåd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.