Cannabis. Den helande plantan, Fri från cancer, fri från epilepsi m m. Guds ord.

 

Christer Åberg, Apg 29, (m fl) titta du här på videorna och på den cannabis som läker, den som du kallar för farlig drog. Mig, Maria, kallar du för en villo-lärare, lögnare och kanske vill du säga missbrukare, och du vet inget om mig. Man ser tydligt att du inte har den minsta kunskap eller förståelse för den planta som Gud gett oss till läkedom, och i bibeln kan du hitta svaret på alla frågor. Här får DU och andra ta del av vad medicinsk Cannabis kan göra för människor, barn, sjuka i Epilepsi och andra svåra sjukdomar, sjuka blir bättre och friska av en växt som är Guds gåva till människorna och som VISSA MÄNNISKOR KALLAR FÖR EN FARLIG DROG!

Some children battling epilepsy have seen a drastic turnaround and reduction of seizures after using Charlotte’s Web, an oil made from marijuana plants very low in THC and high in a chemical called cannabidiol, or CBD. Lindsay Watts reports.
Den som VILL ha kunskap den får det! och den som VILL förstå VAD Cannabis ÄR den kan få veta det hur lätt som helst då det finns tusentals och åter tusentals som använt denna medicin och blivit friska.

TÄNK OM svenska folk! Jesus använde denna medicin för människornas bästa.  Läs mer här på sidan.

Some children battling epilepsy have seen a drastic turnaround and reduction of seizures after using Charlotte’s Web, an oil made from marijuana plants very low in THC and high in a chemical called cannabidiol, or CBD. Lindsay Watts reports.

Den som VILL ha kunskap den får det! och den som VILL förstå VAD Cannabis ÄR den kan få veta det hur lätt som helst då det finns tusentals och åter tusentals som använt denna medicin och blivit friska. TÄNK OM svenska folk!

Charlotte’s Web medical cannabis soon to be widely available to Colorado children

A Little Girl With Epilepsy Tries Cannabis Oil

Sharon Kelly: Cannabis Killed My Terminal Stage IV Lung Cancer(Original Video)

How to cure skin cancer with cannabis oil (SEE more at cureyourowncancer.org)

Smoking marijuana does not harm lungs: study says Att röka Marijuana skadar INTE lungorna

Cannabis Oil Cures Cancer: Boy(3) Who Had 2 Days To Live!

 

Jag återkommer med mer info i detta högaktuella ämne.

You can get that cannabis feeling anytime, anyplace. Make your own delicious Dragon Teeth mints or Cannabis chocolates; small candies you can take and use anytime, any place! MARIJUANA - Guide to Buying, Growing, Harvesting, and Making Medical Marijuana Oil and Delicious Candies to Treat Pain and Ailments by Mary Bendis, Second Edition. Just $2.99 for great e-book!  www.muzzymemo.com/Pinterest

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Cannabis. Den helande plantan, Fri från cancer, fri från epilepsi m m. Guds ord.

 1. Haha d va en nämndeman som sa att ja e kvinnan under stenen.
  O jaa haha . Ja kryper ner där.

 2. De va inte heller hela drömmen. I början så va d typ som halloween. O ja va hemma .. så va d en inbrottstjuv som hade en svart luva. Han plingade på dörren o ja öppna. Men när ja öppna så va d enda han sa till mig att ja kan inte göra det här.. o så sprang han därifrån.. o i huset ja bodde i så kunde man gå ner i berget. O så slutade drömmen på de sättet som ja först beskrev.

  Fortfarande önskar ja dig en bra helg.
  O Tommy oxå som ha dykt upp här! Mvh

 3. Ja. D gör ju så d finns liv om natten. A ja gillar inte heller dö skallar.

  Just nu så känner ja att ja vill bara va. O hoppas på Herren.
  Önskar dig oxå en fin helg. Kram Maria <3

 4. Många knepiga drömmar kan man ha eller hur! Ja att låta saker rinna av en är bra, mycket bra…men det kan vara svårt.
  Låten du visar på här är ju en gammal låt som säkert de flesta hört, men jag gillar inte dödskallen..Hoppas du får en fin helg och tack för att du besöker sidan här! Kram f Maria

 5. En mkt vis man sa till mig o låta allt rinna av i Jesu namn.

  O ja tackar Jesus!! Ja jag tackar Herren!!
  Ja drömde för ett tag sen att ja bodde i ett berg o så va de vatten där.. o så va de så vackra vita väggar av berg o en jätte märklig papegoja… O så dansade ja o mina barns pappa till den här låten. O folk på hästar skritta förbi. O en man.. en ganska ung man stog o kolla på oss o log.

  Tack Jesus.
  https://m.youtube.com/watch?v=3H6amDbAwlY
  Låter lite konstigt.. men. Idag e d fredag. O ja ska diska nu o ja blir glad av melodin .

  Ja tack tack tack Jesus. O tack Maria för denna sida.

 6. Intressant. Så många olika sätt man kan tysta någon och göra någon illa på. Det är verkligen hemskt att råka ut för sådant.Det finns människor som absolut vill härska och söndra och alltid alltid ha rätt, I ALLA LÄGEN. Så tufft och så o-känslosamt och arrogant.Ja det var bra läsning det stämmer in på många människor på nätet faktiskt. Världen är ond.
  /FRID!

 7. Försök att glömma C Åberg nu Susse, älta inte vad han har gjort han kommer inte att erkänna det där om inte Gud säger det. Så länge man tycker som C Å så är man ok, men andas man att man har en annan åsikt så visar han vem han är. Okunnig m m.
  Sälja sin själ för bra kommentarer och att det kliar i öronen av beröm? Nej tack.

 8. Cannabis och platt jord har inget med varandra att göra. Jag går inte i något rus för att jag VET och BIBELN, dvs GUD säger att Jorden är PLATT. Det finns inga psykoser i hasch men däremot i LSD och andra Laboratorieuppfunna DROGER!

 9. Ja det är bra att ha då man blir sjuk, och man har använt cannabis i ALLA TIDER, men på slutet av 30-talet så var det slut med det för då reagerade läkemedelsföretagen, de hade konkurrens, så man FÖRBJÖD cannabis. Hmm inte så smart för sedan dess har sjukdom och död härjat mer och mer!

 10. Mediciner är farliga men cannabis bra. Ja man kan fråga om man fortfarande tar mediciner om man får legaliserat cannabis i Sverige……vem tar starka farliga mediciner då

 11. Försonas och förlåta är fina ord men kan inte alltid användas på rätt sätt. Jag är inte felfri heller men att baktala och klanka ner på andra utan att veta fakta det är fult.Att människor inte svarar på tilltal eller låter en kommentera är inte bra.

 12. Ja bryr sig någon? Bra fråga. Polisen som jagar personer och hasch i varje buske skulle få mer resurser till de brott som kan kallas brott. Men bryr sig någon?

 13. Falska rykten om marijuana har alltid funnits och det finns de som absolut inte kan tänka sig att det är bra, HUR kan då epileptiker och andra sjuka blir friska, där ’vanliga läkemedel’ har gått bet? Det kan man fråga sig!

 14. Cannabis, JA mycket mycket bättre än ’piller’ OCH ALKOHOL som de flesta nu för tiden tar. Se på alla DIAGNOSER som ADD AHD och många fler ’sjukdomar’ som i de flesta fall BEROR PÅ SOCKER och FEL MAT!!! Det får man piller för, men man får inte ta CBD mot värk eller sömnproblem eller cancer. Lägg av Sverige!Legalisera cannabis.

 15. Läkemedel, lugnande och uppiggande och värkmedicin och cancergifter- alla de är dödliga på olika sätt MEN INTE CANNABIS. Det är ett faktum som måste begripas.
  Gud har skapat oss och plantan med de Endocannabinoida systemet i vår kropp!Det matchar sååå bra ihop!

 16. Cannabis som medicin skulle ja kunna tänka mig att e bra. Ja inte e d värre än piller.. den enda gången ja ha hört att nån dött av de.. va nå smugglare eller bäknare ja vet inte.. men han hade jätte mkt i bilen o så vart de nå krock o han blev ihjälklämd.
  Dom säger att cannabis e som en öppning för folk att d börjar med andra droger som piller. A Benzo o morfin o liknande.. men här ges ju de som läkemedel först. O sen skyller dom på att de cannabis fel när de e dom som ger de farliga pillrerna först.. ja fattar inte hur de riktigt går ihop?

 17. Självmords försöken skulle oxå minska.
  A de så mkt som e bra med cannabis.
  Men ja vet inte riktigt va de är som gör att folk tycker de så farligt..för de e falskt.
  Visst ska vi som kristna hålla oss nyktra. Men så många kristna oxå som käkar Benzo för lugnande effekt eller alkohol.. Ja ha varit med om folk som ha blivit helt skogstokiga av piller o alkohol. Men aldrig i hela mitt liv av cannabis.
  Allt handlar om okunskap.
  Men..

  Jaa. De e nåt med cannabis. Gud ha faktist gjort den växten.

 18. De ingen som dött av cannabis heller. De kemikalie droger som folk dör av..
  Man kan äta eller röka hur mkt cannabis som helst utan att dö. O dessutom så orkar folk inte ta sig ut o hitta på massa dumheter när d tagit cannabis. Blir mer att man vill softa o hålla sams.

 19. Våldsbrottsligheten skulle minska med nästan hundra procent av cannabis…

  Men bryr sig nån?

 20. Som ja sa tidigare.. vi måste förlåta varandra o försonas medan vi e på väg.. men de så svårt o försonas med dig Christer. När du inte svarar.
  Ja dömer dig inte för du tar medicin. De ju bra om d hjälper Christer!! Fattar du inte de??!

 21. Dessutom så äter ju du Christer Sj medicin nu.. ja kemikalier e ju lugnt för de lagligt..
  Ska du vända kappan med vinden om cannabis legaliseras här i Sverige?

 22. De hjälper mot ångest och så. Men nu ha Jesus tagit över. Så ja behöver inte det där ..han hjälper mig.. men. Om ja skulle få canser då skulle ja nog ta det.. d hjälper mot illamående oxå. O ja ha sett med egna ögon hur dåligt en människa kan må av dessa cellgifter som finns mot canser.. de är så hemskt.
  Då kanske du skulle döma skiten av mig bara för ja skulle ta nåt som både kan hjälpa mot canser o illamåendet..samt ångesten. O allt de andra där på.
  De e väldigt orättvist Christer.

 23. Men juste. Dessutom så vinklar Christer de på sin artikel som att jorden e platt o cannabis hör ihop. Egentligen ha d ingenting m varandra o göra ens. Men han får de o låta som en hash tomte som ha psykos o tror jorden e platt. Därför skriver han så o ja ni hörde rätt. Världen är snurrig.
  Men .. då kan ja komma o säga att ja trodde jorden va en boll när ja rökte cannabis.. så där ser du Christer. Ja va flummig på den tiden! Då va världen helt snurrig. Fast ja såg att vi står ju faktist helt still..

 24. Hej Tommy, Tack för ditt gensvar och att du tycker att du fått intressant och bra frågeställningar mer utredda. Ja cannabis/CDB och THC hjälper mot alla problem, det är bara så, det är en läkande växt sedan Gud skapade jorden, som han skapat till människans bästa, läs redan i Moseboken och Moses fick själv instruktioner hur han skulle gå till väga för att hjälpa människor, det berättas i en annan video om Cannabis och Bibeln. Jag använder cbd-olja och hoppas bli frisk. Jag hade själv fördomar emot detta men jag hade FEL fel fel.

  Jag tror du kan bli hjälpt också att få bort tinnitus m m, man börjar lite sakta och ökar på mängden, du skulle märka skillnad ska du veta. ALKOHOL får man prata om och göra reklam för! DEN ÄR LIVSFARLIG! Det ligger SÅ många ALKOHOLSKADADE på våra sjukhus! Tänk om man skulle göra razzior i folks hem för att ta bort deras alkohol/hembränning från deras källare och barskåp!! Men det gör man inte, men man JAGAR de sjuka och de som försöker hjälpa andra att få må bättre i sina kroppar! Stor skam!! Därför denna artikel och det kommer fler bevis på nyttan av denna växt/planta. Se gärna fler videos här det finns en del, jag återkommer som sagt i ämnet, de ska få se att det är fel om det de säger. Guds frid!

 25. Ja drömde förut om blodcancer, o att ja gav henne cannabis. Enda från de ha ja trott att de kan bota canser.

  Ja vi måste förlåta varandra.. allt e så svårt. Maria vi måste förlåta. Han vet inte vad han snackar om.
  Ja ha ältat på Christer nu länge. O försökt försonas med han. Han skrev förut en artikel om hur han vet att folk är frälsta. De är om alla tycker som han.
  Men han är rätt Trång synt.. o de e de som hindrar…
  Ja förlåter allt just nu iaf. Om han vill fortsätta bråka. Då får han bråka med sig själv..
  Han vet mitt namn o ja han ha min mail. Ja e inte omöjlig att prata med. Men de är han. Han vill inte ens svara. Ber man han om hjälp så svarar han inte heller.
  Ja vet att han läser detta. O hur långt kommer man hos Gud utan kärlek till sin nästa?
  I världen kan han gå framåt.. o ja han kan komma långt. Men va hjälper de att vinna hela världen men förlora sin egen själ?
  Christer ja hoppas du förstår att ja säger detta av kärlek. Ja vet o ser att du kämpar… Du ha gjort o för så. Bra jobb med din blogg..

  Nu måste ja gå vidare från detta..allt e upp till Christer själv om han e villig att försonas medan vi fortfarande är på väg. Ja älskar honom enda som en broder. O ja kan inte rå för de.

 26. Fantastiskt. Jag har nu inte hunnit sett videorna. Lider själv av hisklig ljudvärd med grav tinnitus som blivit värre me åren och extrem ljuskänslighet. Det tar mycket på själen. När det hjälper folk är det en Välsignelse. Om det kanske kan hjälpa nerverna mot Tinnitus kanske de inte provat. Men du gör ett viktigt jobb här och tar bort fördomar, och visar på dess stora nytta. Jag titta på en tabell, av farliga droger Cannabis låg inte ens nära toppen på de farligaste drogerna. Men däremot låg Alkohol i topp, som den farligaste drogen, och den har ju teve gjort reklam för varje dag i morgon Soffan. Med sina Solar. Därför är det kul att du tar upp något annat som hjälper folk och har förträffliga goda egenskaper. Mycket intressant att du tar upp detta.Såg en mycket bra video härifrån om Cbd Oljan. Hade inte en susning vad det var TACK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.