Bill Gates vill ha en Global Världsregering, och ett kontantlöst samhälle,se artikel.

gates1

Image Credits: DFID – UK Department for International Development, Flickr

Top New World Order Quotes

Bill Gates vill ha en Global Världsordning även kallad NWO- A new world order, för att *rädda* världen. Han vill också ha ett kontantlöst samhälle som skall vara ett program som ger den finansiella eliten TOTAL KONTROLL över det EKONOMISKA SYSTEMET. PRECIS detta talar bibeln om i Johannes Uppenbarelsebok!!! 

Bill Gates och: NWO/Världsregering  och ett kontantlöst samhälle.BG tillhör eliten.
Miljardär Bill Gates uppmanade till ”ett slags global regering” den här veckan, med argumentet att inrättandet av ett sådant system skulle behövas för att bekämpa stora frågor såsom ”klimatförändring”.
http://www.infowars.com/bill-gates-calls-for-global-government/
I länken finns videos

När han talade med Tysklands ”Süddeutsche Zeitung” tidningen på tisdagen fördömde Gates det faktum att det riktiga FN-systemet har uteblivit som planerat.

”Du kan göra narr av det, men i sanning det var tråkigt hur konferensen i Köpenhamn drivs, hur individ som beter sig som FN-systemet misslyckades,”

Gates sade enligt en engelsk översättning i Huffington Post:

Gates fortsatte med att betona sin position ytterligare, om att en global regering är”välbehövlig” för att bekämpa en rad frågor om den sjuka planeten.

”Ta FN, den har skapats speciellt för säkerheten i världen. Vi är redo för krig, eftersom vi har tagit alla försiktighetsåtgärder. Vi har Nato, vi har divisioner, jeepar, utbildade människor ”, sade Gates. ”Men hur är det med epidemier? Hur många läkare har vi ,så mycket flygplan, tält, vad forskarna? Om det fanns något sådant som en världsregering, skulle vi vara bättre förberedda. ”Läs hela rtikeln, och om detta med världsregering NWO har jag skrivit en del om, om NWO står det i bibeln, och nu är det snart här NWO, Hur kunde man veta det då??? år 95
/Maria

B G säger också att det finns en plan på ett kontantlöst samhälle för tredje världens länder, ett program/plan som ger den finansiella eliten total kontroll över ekonomin.    LÄS  HELA ARTIKELN
/The billionaire made headlines last week after introducing a plan to implement a cashless system in multiple third-world countries, a program that would undoubtedly give financial elites total control over monetary systems./

Miljardär Bill Gates uppmanade till ”ett slags global regering” den här veckan, med argumentet att inrättandet av ett sådant system skulle behövas för att bekämpa stora frågor såsom ”klimatförändring”. Att tala med Tysklands ”Süddeutsche Zeitung” tidningen tisdagen fördömde Gates det faktum att en riktig FN-systemet har uteblivit som planerat. ”Du kan göra narr av det, men i sanning det var tråkigt hur konferensen i Köpenhamn drivs, hur individ som beter sig som FN-systemet misslyckades,” Gates sade enligt en engelsk översättning i Huffington Post. Gates fortsatte med att betona sin position ytterligare, om att en global regering ”välbehövlig” för att bekämpa en rad frågor sjuka planeten. ”Ta FN har det skapats speciellt för säkerheten i världen. Vi är redo för krig, eftersom vi har tagit alla försiktighetsåtgärder. Vi har Nato, vi har divisioner, jeepar, utbildade människor ”, sade Gates. ”Men vad är det med epidemier? Hur många läkare har vi så mycket flygplan, tält, vad forskarna? Om det fanns något sådant som en världsregering, skulle vi vara bättre förberedda. ”

Läs hela artikeln HÄR: http://endtimeinfo.com/2015/02/bill-gates-calls-for-global-government/

/NamnlösMaria

4 thoughts on “Bill Gates vill ha en Global Världsregering, och ett kontantlöst samhälle,se artikel.

 1. Hej! Jesus läste i skrifterna i templet, i synagogorna, det måste ju ha varit Gamla testamentet, och detta lärde han ut, då tror jag nog att lärjungarna hade hum om de skrifterna. /hälsn Maria

 2. Om lärjungarna läste Gamla Testamentet vet jag inte; det framgår ingenstans i evangelierna vad jag kan se. Apropå Mary i helvetet så håller jag med dig; har svarat i ditt inlägg om Frid!

 3. Hej Henke, jag svarar snabbt här och frågar om länken till denne man som vittnar m m, han talar om den kvinnan M Baxter och den kvinnan tror jag inte på alls, så där faller mycket av det man kan tänka sig vara bra. Baxter säger sig varit i himmelen och i helvetet och jag tror inte att det är möjligt att vara med om det som Baxter säger. Jag tro inte heller honom då han säger att lärjungarna inte läste bibeln, Jesus själv läste rullarna från Gamla testamentet, så här föreligger sådant som jag inte kan stå för. Jag vill inte länka till fealkatiga saker./Återkommer med mer senare……Hälsn Maria

 4. Jag hör till dem som inte tror att växthuseffekten är helt och hållet nys; visst det har alltid funnits klimatförändringar pga vulkanutbrott – men det är inget NYTT påfund. Redan i NärVarHur 1968 (tror jag det var) , redan innan temperaturen börjat stiga, så förutsade man detta med underlag av forskare. (Förresten så förutspår man det redan i Nordisk Familjebok i början av seklet, om jag inte tar fel.)Att förbränna världens kol- och oljereserver så rasande snabbt kommer att öka TILLÄGGET till de naturliga orsakerna.

  Sen anser jag ju att strålning och GMO (samt Chemtrails som är ohyggligt för planeten) är mkt större faror. Men redan alla dessa oljekatastrofer som inte GÅR att undvika om alla ska ha privatbilar med olja, är tillräckligt för att vi ska vara tvungna att minska konsumtionen. Flygplanens avgaser är ju ytterst skadliga för atmosfären redan INNAN Chemtrails.

  Av alla videos om Chemtrails så förklarar den medföljande det hela bäst! Den tar upp sådan’t som gjort att folk inte KAN tro på Chemtrails, och den gör det på ett utomordentligt sätt!

  Det är sataniskt det hela….! Vad Mr Gates beträffar så har han ju helt lierat sig med Monsanto, och läkemedels- och vaccin- industrin. han med sina 500.000 Monsanto-aktier – och sen tror folk att han är godhjärtad! Vilken aningslöshet! Jag vet att han förr ansågs vara mkt snål, och fick höra mkt kritik för att han som var så otroligt rik, verkade sakna socialt samvete – så tyvärr tror jag att det hela mest är spel för gallerierna för att han ska ses som nån sorts världsfrälsare. Det är inte änkans skärv heller; även om han skulle ge bort hälften; än sen? Han är ju så rik så det är äckligt…

  Jag har verkligen fått en uppsträckning av Herren…jag tog Honom vid hornen och bad honom VERKLIGEN om hjälp….hahaha! Jag vet vad Han vill; att jag vid VARJE möte med människor åtminstone ska nämna Hans namn…det budskapet har jag fått för länge sedan; Jesus är medveten om svårigheterna att få folk att lyssna. Men Han vet också att hans ringe tjänare har denna märkliga ’karisma’ eller vad jag ska kalla det – och jag har fått den för att vara i Guds tjänst, inte för att roa mig eller få fördelar själv.

  Jag måste välja och jag väljer Jesus; en del av dom där NewAge-mänskorna är så lättkränkta att man inte kan önska Guds välsignelse över dom; för då blir dom kränkta. Dom snackar om kärlek till alla, men en del av dom är så egotrippade och lättkränkta så man baxnar…lol….du vet inte vad jag syftar på – men jag råkade liksom ut för en vattendelare, med Herren, och med budskap som träffade rätt i prick. Jag insåg att jag inte kan jämka en enda millimeter när det gäller Jesus; jag tänker inte låta bli att hela tiden deklarera att Han är mitt hopp! För den skull behöver man ju inte bli tjatig. Och att en klumpig 115 kg drogmissbrukare kan bli en dansant renlevnadsmänniska som ALDRIG längtar efter den där smörjan som man intog, DET är ju i sig ett mirakel!

  Mina vänner Jan och Christiena Boshoff delar ofta så märkligt aktuellt, budskap som verkar komma som ett svar för dagen om det jag undrar om hos Herren, och vi är alla till för att styrka varandra i tron! Det trista är bara att man känner sig så Jesus-lös i kyrkorna! Själv har jag haft en väldigt stor känslighet t.o.m över nätet, när jag känner att folk förlorar tron eller är sjuka etc. Och jag har verkligen kunnat ge tröst och healing i Jesu namn, men det är lite olika med det numera….

  Jag är ju bara ett verktyg för Herren; själv är jag inget – men jag tackar Honom var dag för att mitt liv förändrades så radikalt och jag slapp dö som ateist….

  Nu är jag farlig för var ateist som kommer i min väg…hahaha! Jag har bestämt att var människa som jag talar med i mer än 20 sek, åtminstone ska nämna Hans namn!

  Och säga att dom ska läsa Johannesevangeliet kap 14, och försöka inse att de oerhörda orden som Jesus där säger, är sanna…BOKSTAVLIGEN! Om nån som tror på Herren säger till mig: ”Han är uppstånden!” Så svarar jag från DJUPET AV MIN SJÄL:
  Ja. Han är SANNERLIGEN uppstånden!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=F6r0GqbH9Os

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.