Att vittna om Jesus/ Vi sjöng i parken idag

 

*

Idag har det varit en hääärlig, underbar dag! Med sång och musik…vi har sjungit i en park i Västerås idag. Filmen jag tog kommer när den är färdigredigerad….tar lite tid..
Ja,  vi vågade vara där och sjunga om Jesus, och vi hade en hel del publik under ca 1 timmas tid. Det var verkligen blandade reaktioner!
Ett musikinstrument, en cittra kan man inte undgå att se eller höra, och det är ett vackert vackert ljud i den, och vännen Rolf spelade så fint!
Hans goa hustru Eva är min fina vän och hon sjung också av hjärtats lust, och jag njöööt av stunden idag. Ja vi vågade sjunga de gamla fina sångerna. Vi sjunger nämnligen hellre än bra.

En del äldre stannade verkligen upp och de sjöng till och med tillsammans med oss, det var så gott. De var överraskade och glada.
Det kom unga människor och gjorde “tummen upp” för oss som var så frimodiga denna höstdag!
Och det fanns människor som trampade förbi på sina cyklar och låtsades (försökte låtsas?) som om vi inte fanns. De visste inte att de gick miste om att få chans att lära känna Jesus.

*Om jag ägde allt, men inte Jesus* Ja så hette en av sångerna vi sjöng. Om jag personligen inte hade Jesus så skulle mitt liv inte vara värt något och det var en del idag som undrade hur det är att tro..

Om jag ägde allt , men inte Jesus, vad skulle jag göra då….Livet med Jesus är verkligen värt allt och jag tackar Gud att han frälste mig!/oss. Det är ett under.
*
*
Dagen fortsatte med samtal och bibeltexter och fika…..och sedan var det dags att prata om tro igen med en person som jag träffade…. Summan av denna dagens händelser: Mycket högt betyg. Gud är verkligen god emot oss!

/Maria

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.