Att vara sjuk. Att HJÄLPA den sjuke- ELLER att STJÄLPA den sjuke.

 

När man är sjuk bör man få hjälp. Men…finns det pengar???  Svar får du här:

http://www.st.nu/opinion/ledare/sofia-mirjamsdotter-det-finns-pengar-till-sjukforsakringen

 

Skall man HJÄLPA eller STJÄLPA den som är sjuk?   Det frågar man sig här:

http://www.st.nu/opinion/ledare/sofia-mirjamsdotter-nar-forsakringskassan-stjalper-i-stallet-for-hjalper

 

SJUKA människor brukar vara SJUKA och INTE FRISKA. Eller??

Idag skedde det en olycka där jag bor, och man kan undra hur de människors liv blir nu efter det som hände, blir de eventuellt sjukskrivna?

 

olycka Viksäng

 

 

4 thoughts on “Att vara sjuk. Att HJÄLPA den sjuke- ELLER att STJÄLPA den sjuke.

 1. Hej Martin, cannabis är Guds planta till läkedom till människor och djur. Du kan inte få mig att ändra den åsikten om kunskapen jag fått. Har du sett alla videor här där människor vittnar om hälsa? Vet du att man kan bota cancer med cannabis? Vet du hur många som blivit friska från cancer? Det är just Jesus som berättar om läkande örter såsom cannabis i bibeln.
  https://gospel.jesuslever.eu/las-om-helena-bagenhammar-som-far-med-cannabis-for-den-vark-hon-har-danmark/
  https://gospel.jesuslever.eu/cannabis-forintar-cancer/
  http://endocannabinoider.bloggplatsen.se/2015/10/13/11196983-vi-maste-lara-oss-av-det-forgangna-annars-sa-lar-vi-oss-aldrig-nanting/
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=aidHn3IvsHk
  Beroende? man kan säga såhär: man är beroende av den hälsa den ger, sömn, läkedom, och mycket mer. Du får ta och läsa på Martin, för du har verkligen fel i det du säger, skulle jag som troende plagiera för en farlig sak? Nej du sådan är jag inte. Jag är frälst sedan över 30 år och har fått mycket kunskap på vägen. Du får ta och tänka om och läsa på så ser du att man försöker få bort något som är så bra så att människor skulle jubla om de fick använda det på det sätt det ska. Läkemedel skadar men det gör inte cannabis. Do some research, här på sidan får du all hjälp till att se sanningen. Nej det förstör inga hjärnceller det bildas fler och starkare o friskare hjärnceller.
  Hälsn Maria

 2. cannabis är visst en drog, och den gör att man domnar i sitt perspektiv, och att legalisera den i ett samhälle där det används tunga maskiner är knappast det smartaste. man riskerar att bli beroende, och jo, oavsett vad ”brukarna” själva säger, så är det ett beroende man riskerar att hamna i.

  jag har brukat denna drog oerhört många gånger men inte rökt mer än ett par gånger , snart efter då Herren Jesus Kristus skapade mig ett nytt och rent hjärta i min själ, som utlovat för alla som söker Herren och som det är skrivet om i den heliga bibeln, Guds inspirerade Ord.

  dessutom lär det finnas vetenskapliga undersökningar som pekar på att denna drog förstör hjärnceller, och inget som förstör hjärnceller bör ses som medicin.

 3. FK gör mycket orätt ska du veta, mer än man VET men det sipprar fram elände från människors liv, de kunde haft det bättre. Jag har ju själv stridit för min rätt, det tog tid, och man är sjuk.
  Man kan bara beklaga eländet!!!!! SORRY! Bra att du kunde gå framåt! Det är ett stort mörkertal i detta som sker nu med människors liv.
  ELÄNDE. Men de får sitt straff.
  /Frid.

 4. Hej. Jag funderar över sådant också eftersom jag drabbades av total utmattning 2001 som varade i nästan tre år och blev dessutom utförsäkrad. Jag kunde ändå ta mig tillbaka till ett vanligt arbete och slapp fas3-förnedringen. Frid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.