Är Cannabis farligt? Få reda på sanningen! Cannabis Sativa, döpt av Carl von Linne i Småland 1753

Är cannabis farligt?    Det kommer du underfund med då du läser i denna länken/Bloggen nedan!

http://endocannabinoider.bloggplatsen.se/2015/10/13/11196983-vi-maste-lara-oss-av-det-forgangna-annars-sa-lar-vi-oss-aldrig-nanting/

Stefan Johansson  skriver:   Allt jag vill är att sanningen ska komma fram om cannabis medicinska förtjänster som ett läkemedel.

 

Jag vill att ni ska få bilda er en egen uppfattning i frågan ”Är cannabis farligt” ?

 

Jag vet ju sanningen redan, men det är ju upp till er kära läsare om ni vill tro på allt som jag berättar och skriver om är sant eller falsarier, men till skillnad från många andra här i samhället så visar jag källan samt faktalänkar till alla mina påståenden som verifierar det som jag skriver om, så att allt det som jag skriver om får ett innehåll, så att det ska bli en vederhäftig berättelse

 

Jag skriver och visar faktalänkar till Pubmed, US National Library of Medicine och olika institutioner med mera samt visar medicinska dokumentärer till alla mina andra skriva artiklar.

Svenska Röda Korset har ju sålt cannabis en gång i tiden när det begav sig.

http://magasin.kb.se/searchinterface/

Det börjar kännas konstigt att allmänheten fortfarande accepterar att cannabis är något farligt, när de ser svart på vitt att Cannabis Sativa, döpt av Carl von Linne i Småland 1753 är en av de viktigaste kulturväxterna vi har,

Den har vi plockat bort ur naturen och brutit ner immunförsvaren på alla däggdjur i snart ett århundrade.

Vår kropp producerar nya celler i ett rasande tempo, hela 50 000 nya celler per sekund! Vår hud byts ut ca 900 gånger under vår livstid och det mesta av oss är utbytt efter 
bara ca 7 år.

Friska celler är kort och gott grunden för styrka och god hälsa. Genom att konsumera hampa garanterar du din kropps tillgång på ”livets byggstenar”, det vill säga aminosyrorna som gör detta cellförnyande möjligt.

LÄS i LÄNKEN UPPE PÅ SIDAN! – läs fler artiklar!

 

 

 

5 thoughts on “Är Cannabis farligt? Få reda på sanningen! Cannabis Sativa, döpt av Carl von Linne i Småland 1753

  1. Ja precis så är det. Man använder ord hit och dit och tänker inte på vad innebörden är.Människor är lurade på dopakten och tror att barnen får evigt liv genom den eller att de blir Guds barn, men det är ju inte frälsning i dopakten. Lurade människor.Fruktansvärt.

  2. Det är klart att det är så Maria. Jag vet. Men uttrycket “döpa” används lite lättvindigt av både troende och icke troende när det gäller namngivning, men det handlar nog mer om att man inte hittar något annat uttryckssätt för tillfället. Barndopet ser jag som en “barnvälsignelseakt”. I Svenska kyrkan innebär ju dopet att barnet upptas i församlingen. Frid.

  3. Ja det är sant att växter inte ‘döps’ men det är okristna som säger så för de begriper inte. Och jag har inte skrivit artikeln eller överskift. Men man kan ju påpeka det i o f s.

  4. Hej Maria. Ska man vara petig namngav Carl von Linné växtarterna snarare än döpte. Så vitt jag vet är det väl bara barn och vuxna som döps inom kyrkan och genom DHA. Men även fartyg “döps”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.