Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…

INVANDRING. Västerås kommunala bostadsbolag Mimer ger ut sina dyraste och mest lyxiga lägenheter till migranter. Folk kan inte bo tillsammans med dem och blir tvungna att flytta. 

Folk försöker få lokala tidningar (ex. VLT.se) att uppmärksamma detta men utan någon framgång.

Från Facebook” Här bor jag (inte länge till, som tur är) det är jag och några få familjer till som betalar våra egna räkningar. Resterande lägenheter (62st) är det vi skattebetalare som hjälps åt att betala för. Det är alltså HELT nybyggt och med dom dyraste hyrorna i hela Västerås! 😆 Det är kaos här, har tagit massa bilder på hur det ser ut på den nya fina innergården varje vecka 😊 sopor över allt. Kiss och bajs i trapphusen. Flytta möbler och borrar mitt i nätterna. Gap och skrik. Små barn som är ute sent, utan tillsyn av vuxna. Stölder. Väktarbolag som åker där, dygnet runt. Är verkligen glad att jag vet var mina skattepengar går 👍🏻 bra jobbar MIMER och kommunen”

Läs gärna kommentarerna från detta inlägg på Facebook. 

-Pettersson tycker inte det är mycket att orda om. Beställer man Mellanöstern, får man Mellanöstern i flathetens land

*************

Ja vi upplever situationer här i Västerås som INTE ALLS ÄR BRA!  Det skjuts och det bränns bilar och det knuffas och gapas och skriks och människor mår inte bra av attityderna som finns här bland vissa grupper. MEN man pratar inte om det… Men läs här nu vad som tycks i staden, läs Facebook komm.  Invånare ställs mot invånare.——-NÅGOT ÄR FEL.

 Säg sanningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.