Sverige och framtiden- NWO Den nya världsordningen har landat här

n-w-o6

Sverige och framtiden-   Den Nya Världsordningen

I en essä om hur Sverige erövrades beskriver gästskribenten Herr Larsson hur svenska ledare, genom ett samarbete med den globalistiska Bilderberggruppen som har pågått i årtionden, har förrått det svenska folket med avsikten att omvandla Sverige, från vad som tidigare var ett säkert och fritt land med en homogen befolkning, till vad som i framtiden kommer att vara ett multikulturellt land så sönderslitet av kulturella och religiösa motsättningar att folket slutligen kommer att böna och be dem, sina ledare, att om det så behövs minska friheterna och öka övervakningen, gärna införa polisstaten, bara de lyckas stävja det meningslösa våldet.

[Gästskribent] Herr Larsson

en-essa-om-hur-sverige-erovrades-001

Det var för drygt två årtionden sedan som oron i Sverige var stor över att tyskarna i samband med EU skulle invadera och köpa upp alla sommarstugor, och värst av allt, förstöra kulturlandskapet genom att hissa deras ”fula flagga”.

20 år senare är all numera befogad oro för en potentiell folkinvasion synonymt med rasism, och helst av allt skall den svenska flaggan med sitt kränkande kors inte längre firas. Denna utveckling har vi politikerna och deras propagandaavdelning, massmedia, att tacka för.

In i det längsta har svenskarna som anat oråd önskat tro att politikerna inte vetat vad de har sysslat med, och att journalisterna enbart är blödande hjärtan med missriktat rättspatos.

Gradvis har dock denna godtrohet börjat ge vika för den grymma verkligheten: Sveriges politikeradel och den lojala intelligentsian som kontrollerat opinionsbildningen via utbildning och media, har medvetet tjänat andra intressen än svenskarnas, med resultatet att inte bara Sverige, utan hela västvärlden håller på att förvandlas till en dystopi.

Planen att införa den så kallade Nya Världsordningen sträcker sig långt tillbaka. För Sveriges del började resan sannolikt i mars 1966, då mäktiga internationella representanter ur bankvärlden, näringslivet, det globala politiska etablissemanget samt media och professorer inom utbildningsväsendet, möttes i hemlighet i västtyska Wiesbaden för det årliga Bilderbergmötet. Enligt dokument som läcktes [1] till alternativmedia år 2012, framgår det tydligt att dessa globalister då klargjorde att nationalism var farligt för deras intressen, nämligen att skapa en världsregering. Medverkande vid mötet var självaste Tage Erlander, Sveriges dåvarande socialdemokratiske statsminister, samt finansmogulen Marcus Wallenberg. [2]

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/en-essa-om-hur-sverige-erovrades1/

 

name-graphics-maria-650578

5 thoughts on “Sverige och framtiden- NWO Den nya världsordningen har landat här

 1. Ja du har rätt, det vore bra om man kunde komma ifrån dessa galenskaper och HÖRA och SE vad Gud vill. Hud vill så mycket mer än de som söndrar o härskar på jorden! Det skulle kunna bli frid o fred men det kommer i himmelen att människor får vila ut, nu är det för sent tyvärr, man pratar om väckelse men det komemr inte att ske enligt bibeln. Välkommen igen här på sidan! /Maria

 2. Håller me ingen nwo vill vi inte ha i Sverige utan en ny regering i Sverige som styrs av Gud i himmelen istället o led av Gud den allsmäktige amen

 3. Pingback: En essä om hur Sverige erövrades | Filosofens blogg

 4. Hej Elisabeth, välkommen hit! Jag håller med dig helt o fullt. Det kommer att bli jobbigt framöver, för vi är redan i NWO. Det kan du se på alla de händelser som sker.KAOSET som råder nu är bara början på det som kommer, och när det blivit RIKTIGT besvärligt med laglösheten så kommer herr Antikrist att dyka upp och säga sig ordna upp röran, och då blir det en världsregering! (läs nedan) Det är i enkelhet förklarat.. men det blir mycket jobbigt.
  Läs Joh Uppenbarelsebok kapitel 13, kap 18…., Daniels bok 7 och 9,11, 12 där står om de tider vi lever i. Stefan Löfvén kommer att nagla sig fast, han är bortgjord, han gläfser som en terrier och han är inte vidare intelligent han är en springpojke till de stora gubbarna som är livsfarliga!Politik är till för att hålla folket på mattan. m m

  Läs https://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/svp.htm HÄR i länken kan du klart se hur det ser ut i världen och hur det kommer att bli. Jag begär inte att du ska förstå det men läsa det för att begrunda: VAD händer i världen? Vi är i slutet. Jesus kommer snart.
  Välkommen tillbaka hit. Hälsn
  /FRID Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.