…20 anledningar till att Vaccinen är Vilddjurets Märke / Repris i dessa tider av kommande ’tvång’ m m. Hela artikeln finns att få.

Jag tar i detta inlägg fram Fredrik Eriksson´s analys från hans hemsida Korsfrukt av vad som sker i världen angående Vaccin-kommande-tvång och hur allt är upplagt och hur det kommer att te sig på olika fronter framöver. Det hela är så genom-djävulskt att man har svårt att förstå VAD som sker. De som INTE är frälsta och troende på Jesus är många. De är i de flesta avseenden lätta att övertala, förmå, och lura/visa på sådant man inte förstår. DÄRFÖR tar jag upp detta IGEN för att NI , så många som möjligt, kan få klarhet i vad som sker. Tack Fredrik.

Bevis nummer:20 /du kan läsa alla bevis i länk nedan.

Upp 13:16Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan,

Kritikerna mot denna hemsida (Korsfrukt) och dess narrativ, anspeglar först och främst på att vaccinet inte kan vara märket i o m att det inte är i pannan eller på handen märket sprutas in.

Samt att vaccinet INTE kan vara Vilddjurets Märke anbefaller främst från denna bibelvers:- Uppenbarelseboken 13:16.

Att vilddjuret tvingar alla att ta emot det.

-Så låt oss granska kritikerna för en stund i deras 2 argument.

Har kritikerna rätt?

-Det är ju ganska namnkunniga män vi pratar om.

I princip hela kyrkligheten och dess avarter samt nomenklaturan av högsta klass och flärd.

I o m att de har bara granskat en bibelöversättning utifrån ett narrativ.

Att det inte kan vara märket. Så tror jag att de tänker att DET får inte vara märket. I och med om att de inte tvingas samt att det inte tas i pannan.

Så låt oss granska Bibeln som Bibeln granskar Bibeln.

D v s utifrån sig självt.

Vad betyder ordet tvingar t ex?

Ordet tvingar heter på Grekiska poeio.

Som snarast kan översättas med att göra färdigt, producera, ett mode som görs färdigt att bäras fram. Att erhålla, att utifrån något konstruera en produkt utifrån en juridiskt bindande form och/eller överenskommelse.

-Oj, ja det var många ord men det är precis det ordet poeio betyder.

Att det översätts med tvingande är alltså en inte helt rättvis översättning då det egentligen bör betyda, att utifrån en affärsmässig överenskommelse konstruera en produkt, en sak som också kan tolkas som att det bärs framenligt ett visst mode (Gucci,Dolce Gabana,Nike etc).

Utifrån denna moderiktiga produkt kan man därmed dra slutsatsen att det kommer bli tvingande att bära denna produkt eller märke. Men också bärare av innehållet i eller löftet runt själva produkten.

Innehållet i sig signalerar tillhörighet och tillbedjan samt hyllning, men mer om det senare!

Ordet poeio betyder också att binda samman (se beviset om Egypten och Sodom). Poieo har också ett förmodat samband med ordet prasso som betyder att man utöver denna handling,produkt moderiktiga vara på ett likartat sätt överallt så att det kan anses som ett mode. D v s en handrörelse kanske?

-Ja det är min bestämda uppfattning, att ordet och dess släkt-ord prasso kan tolkas (och bör tolkas) som att:

Om ingen tar emot denna överenskommelse, som utlovas som ett bindande avtal och en vara som bärs fram likt en moderiktig produkt och (som) gör att du kan fortsätta (utan försening) använda denna vara som har färdigställts och gjorts i ordning kommer du inte KUNNA KÖPA OCH SÄLJA.

-Sådär ja, nu blev det MYCKET mer intressant, nu börjar vi se hur vild-djuret sakta, sakta, sakta, tvingar sin omgivning till underkastelse.

Först så stänger vi ner Gröna Lund, och sen får den som vill ta detta vaccin för att (Gröna Passet) komma tillbaka.

Inte övertygande men det blir tvingande för att alla vill ju åka på Gröna Lund.- För det är ju så mysigt?….

Det ska alltså tolkas att vilddjuret tvingar med olika ÖVERTYGANDE metoder. Så att det blir väldigt svårt att inte bära denna produkt med detta bindande löfte som används på ett moderiktigt sätt (som har förberetts i förväg), så att alla övertygas att med övertygande metoder tvingas att ta emot detta märke “för att passa in” alternativt för att kunna just köpa och sälja.

Det kommer bli obekvämt att inte vaccinera sig (märkas ,se Charagma och Charax) eller ta dess tal 666 (se minimilön) eller ta emot hans namn se (antikropps-plåstret).

Pressen blir så stark att du måste ta emot det (förmås) i o m att du måste ju trots allt överleva ,eller dina barn eller barn-barn?

-Hur länge dröjer det innan Coop,Willys, ICA, Hemköp kräver vaccinpass för att köpa och sälja deras varor?

-Hur länge dröjer det innan kassörskan “blippar dig i pannan”eller “blipp-maskinen i kassan” märker (lägg märke till) om du har vaccinerat dig eller inte?

Ser ni skillnaden nu, öppna era ögon, gott folk?

Det är skillnad på att övertyga med tvingande metoder och att tvinga någon med övertygande metoder. Båda låter lika men jag tror att Bibeln menar att det övertygar med tvingande metoder så att hon till slut förmås att ta emot märket. Själva tillvägagångssättet är övertygande men det kan räknas som tvingande i o m att alla till slut förmås.

Det är ett själs-avgörande beslut som du kommer att ställas inför!

När någon pastor, präst förkunnare eller alternativt högt upp i den andliga nomenklaturan säger att vaccinet bara “är en prototyp till vilddjurets märke”. -Ni behöver inte vara oroliga!

-Ta en ta två ta tre sprutor, jag kan fylla i vaccin-passet åt er.

-Ska jag se till att märket sitter ok i pannan (kan man ju föreställa sig).

Väldigt,väldigt farligt, jag säger att vaccinet är märket i o m att översättningen menar på att vilddjuret (systemet,bankväsendet,personen,anden) tvingar, -ja, men med affärsmässiga ÖVERTYGANDE metoder som gör att du inte kan köpa och sälja. Därmed blir det TVINGANDE.

Både översättningarna är korrekta men bara en leder till fördärv. – /Fredrik Eriksson

Korsfrukt:

https://korsfrukt.com/

https://korsfrukt.com/#:~:text=Pressen%20blir%20s%C3%A5,dig%20eller%20inte%3F

Maria: Ja ser Du, Ni, nu vad som kommer att ske framöver? Kommer allt att bli bra av detta som kommer? Nej. Kommer detta att mynna ut i ngn slags diktatur? Ja. Kommer detta tvingande system förstöra för människor? Ja.

Man håller just på nu att dra i trådarna så att allt skall falla på plats, såsom en galen överraskning av diverse hotelser framöver. Vi vet redan att de varnar oss med kommande ekonomiska svårigheter, vi vet att de hotar oss med kyla och mörker. Det står i bibeln om ett TOTALT mörker över rikena i världen. JA nog blir det mörker framöver. Europa betyder mörker. Den som tror att den KOMMER ATT SLIPPA ALL VEDERMÖDA har totalt fel. Det står noga skrivet i Guds ord att JESUS kommer tillbaka EFTER VEDERMÖDAN. Matteus ev kap 24:29 och följande verser. Jag tror inte att du kan läsa skeendet tydligare än så här i dessa artiklar. Det är många som inte har skrivit något liknande eller anfört detta angående s k vaccin eller dylikt. LÄS mer här på sidan till höger i Kategorin VACCIN/VACKS.


Det är JESUS som tar hand om DIG, inte din kommun eller land. Det var JESUS som dog för Dig! Det är JESUS som kommer TILLBAKA! Det är JESU BLOD som räddar dig. Det är JESUS du skall TACKA för ditt liv! -Gör så och du kommer att få den hjälp och råd DU BEHÖVER. /Maria

8 thoughts on “…20 anledningar till att Vaccinen är Vilddjurets Märke / Repris i dessa tider av kommande ’tvång’ m m. Hela artikeln finns att få.

 1. Ja Marianne, vi får gör så gott vi kan för att väcka alla slags människor, de religiösa är en svår nöt, de finns i ett nät av vilse människor, kyrkan låser in folket. Som alltid.KORSET o JESUS är ju ENDA vägen till Gud.
  Det är så mycket som borde vara annorlunda, men det visset Gud från början på allt liv.
  Gud välsigne dig Marianne, vaken människa! /Maria

 2. Superbra Maria att du länkar Jannes senaste predikningar, han kommer säkerligen komma ut med många fler i den tid som är.
  Vi får så mycket bekräftat av alla de villfarelserna som vi ser och har sett i många församlingar.
  Talet om korset har för länge sen försvunnit.
  Den stora massan kristna tror dom går den smala vägen, det visar sig mer och mer att dom inte ens kommit fram till porten, än mindre gått in genom den.
  En stor tragik, ber för att de som behöver omvända sig hinner göra det..
  De som inte byggt sitt liv på klippan när smutsfloden bryter fram ordentligt kommer spolas bort.
  Det är så oerhört smärtsamt att ta in den sanningen.

 3. Hej Marianne! Tack för länken skall se den snarast idag! Det är verkligen sent nu även om det är år kvar. KRAM /Maria

 4. Ja det kommer att vara frivilligt men ändå tvingande, man förmår folk att göra det för att de annars blir förlorare på ngt vis- men det blir de ju ändå!! 3 änglar finns i Uppenbarelseboken.
  Den första beskriver bara frukta Gud,(Inte systemet!)
  Den andra, gå ut från systemet! (Inte Gud!)
  Den tredje använd inte Bilden eller Märket! (från systemet). (Med risk för martyrskap).
  DETTA är sååå viktigt.Boken skrevs för ointressanta, ointelligenta människor som är jordnära och har vad man kallar sunt förnuft.
  Förflyttat fokus från dessa påståenden gör att läsningen blir allt annat än intressant. Därför lägger de flesta ner läsningen när tom Herren själv säger att den ska bli dubbelt välsignad./ JA jag har alltid älskat denna bok och läst o läst och nu förstår man ju vad man läst i alla år o försökt förstå rätt-
  ’Vet man dessa ord vet man också att Uppenbarelseboken skrevs som en manual för martyrskap och en handbok för överlevnad.’

  Ja GUD själv varnar och varnar för detta som SKER NU! DET ÄR NU man MÅSTE VARA VAKEN och BESINNA vad man GÖR!
  TACK Fredrik du kämpar med att förklara detta så många gånger om på alla möjliga o o-möljiga vis!
  Vi kör väl ett varv till!! Var så god.!

  /Maria OBS jag mötte en man på promenaden ikväll och han stod o pratade i telefon och var arg. Han sade: DET MÅSTE VARA EN BIVERKNING! Det har ALDRIG varit så här FÖRUT!/ Det kan ha varit från en spruta.

  GUD välsigne er som förstår detta nu och sprider information!! /Maria

 5. Om det vore något större skulle inte alla frivilligt (men.under tvång) tacka nej till Vildjurets Märke.
  Och vad kan vara större än att 50% av hela världens befolkning på kort tid har tagit detta märke?
  Det folk inte tycks förstå är att det är ett erbjudande man tackar ja till. Ordet förmår och tvingar är med ekonomiskt övertygande metoder.
  Inte under tvång!
  Att ta emot Vildjurets Märke kommer alltid vara frivilligt och tillgängligt hela tiden under vedermödan.
  Så redan där missar oerhört många en viktig poäng.
  Om man redan väntar på ett chipp så är man redan där bedragen. Ett chip kan man operera bort hur enkelt som helst.
  Visserligen spelar 1000-årsriket och Uppryckandet in som avspeglar bedrägeriet (hur 80% kan låta sig injiceras).
  Jo därför att 80% av Kristendomen tror på uppryckandet eller 1000-årsriket (eller en kombination).
  För det tredje är det inte Vildjurets Märke som avgör om du kommer hamna i den brinnande eldsjön.
  Utan det är korsfrukten.
  Märket plus Bilden (Vildjurets Märke och Bild) är det som definitivt avgör den frågan.
  3 änglar finns i Uppenbarelseboken.
  Den första beskriver bara frukta Gud,(Inte systemet!)
  Den andra, gå ut från systemet! (Inte Gud!)
  Den tredje använd inte Bilden eller Märket! (från systemet). (Med risk för martyrskap).

  Vet man dessa ord vet man också att Uppenbarelseboken skrevs som en manual för martyrskap och en handbok för överlevnad.
  Inte som en intellektuell brottningsmatch där du ska kunna som kristen lära dig om varför skökan sitter på Vildjuret. Boken skrevs för ointressanta, ointelligenta människor som är jordnära och har vad man kallar sunt förnuft. Förflyttat fokus från dessa påståenden gör att läsningen blir allt annat än intressant. Därför lägger de flesta ner läsningen när tom Herren själv säger att den ska bli dubbelt välsignad.

  Så det är som ett övergångsställe!
  För att gå över gatan måste det lysa grönt, (för alla som vill ”fortsätta” köpa mat. Inte där ännu.
  Om 14-15 månader (tror jag).
  För att fortsätta måste det lysa gult (lite farligare) måste du ta flera injektioner för att köpa och sälja.
  Och slutligen för att kunna köpa och sälja måste det lysa rött dvs du måste ha både+spruta+ID+App samt pass för att kunna använda bilden.
  Så det är farligare än bara Märket.
  Förlorade människor koncentrerar sig bara på att höra Gud när det kommer vara för sent.
  Texten har redan varit framför dem hela tiden (vanliga människor).
  Detta är den stora villfarelsen.
  Inte Aliens, UFO, antenner, eller uppfinningar.
  Vaccinet gör att du blir en antenn men det är helt annan femma. Att Grafenoxid fungerar som en självklar antenn mot tex Wifi och Blåtand tycks gå förbi.
  Läs gärna på NewsVoice att vaccinerade (Alla) får en unikt 6-siffrig Bluetooth-kod.
  Oavsett märke på Märket!

  Gud kommer själv sända villfarelsen!
  För dem ville inte lyssna på sanningen.

 6. Hej Tommy! Ja detta är upprörande och precis nu lade jag in en ny artikel om just VACCINET och om D Trump och hans fräcka konster i världen. Jag tror att det är vaccinet för det djupgående som finns i texten finns inte någon annanstans som man kan likna med något annat.
  Ja chip är också på väg men inte chip med 666. 666 och Kung Salomo handlar om att man fick betala skatt och 666 nu i vår tid är att MAN FÅR en Medborgarlön, i det nya samhället och världen.
  Chip kommer att finnas men inte i denna utsträckningen som det redan borde varit.
  Vi kommer att få se snart hur detta utvecklar sig, det kommer INTE att bli roligt alls,
  men som GUDS BARN så säger Jesus att vi inte ska oroa oss, han är med oss om vi så dör,
  uppstår vi till evigt liv. Vaccinet är så farligt det förstör och dödar och förstör just
  vårt DNA, och dödar sakta eller fort.
  VI som människor har ett VAL: Att ta det ELLER INTE.
  TYVÄRR är människor så rädda på grund av grupptryck m m, att de inte kan eller vågar välja rätt,
  d v s att inte ta vaccin. De borde vara varnade nu. Det är inte ens ett vaccin, utan en
  SÖRJA AV GIFT.
  Jesus säger att vi inte skall låta oss bli bedragna (att ta giftet),
  att INTE bli Lurade (att ta giftet).
  I Kyrkorna har man vaxx-tvång, det är inte klokt. Med information så måste man kunna nå folk
  och utan information blir det helt fel. Jag tycker att bibeln berättar sant hela vägen men vi
  människor kan förstå fel. Det berättas ju i Joh Upp om hela förfarandet och jag tror fullt o
  fast att det kommer senare ytterligare chocker, med bankomaterna som försvinner o Agenda 2030
  som säger en del om hur vi ska leva sedan, som i fångenskap och inte kunna köpa eller sälja om vi
  inte är vaxxade, precis som i Guds ord.
  Guds barn måste lyda Gud och de som inte tillhör honom, de lyder världen.
  Tack själv Tommy, världen är galen men inte vi. G v d! /Maria

 7. Det verkar, märkligt i många stycken. Om det vore Vaccinet, som är Vildjurets märke, skulle väl 80, ja 90 Procent, redan ha Avfallit i Kyrkovärlden av troende människor.
  Ja, tänker fortfarande på märkning av så kallade slags Chipp. Men tanken är ungefär liknande, att Religiösa kommer gå till Kyrkan och betala, med märkningen.
  Ja, allt är ju likt, tvånget, eller ta med förtjusning, märket. Men kan vi bara räkna, ut med våra intellektuellt förstånd, hur detta kommer te sig, eller skall man få Visdom ovanifrån Gud, som avslöjar spelet i detta. precis, som märkningen också sker, måste ju Gud styrka sina och giva Kraft. sina barn, som skall höra Jesus Sanna röst.
  Om det vore vaccinet, som är märket, skulle nästan alla som får blod på sjukhuset, och efter någon olycka bli märkt, genom att fått blodtransfusion, vilket jag tycker, verkar orimligt, jag tror på något större val, än det. jag lyfter, inte bort Fredriks tankar,och insatt kunnande, men tänker nog annorlunda ifråga, även om man kan se att Vaccinet dödat eller skadat många människor, och man döljt statistik, och tigit ihjäl kritiker av vaccinet, eller hånat och hetsat mot dem som icke vill ha vaccinet, Så hoppas jag, att det minsta av Guds barn, kommer se, och kunna välja. Precis som Gud, sa till Adam och Eva, att inte ta den förbjudna frukten, och visste det Gud sagt, och t.om. visade den förbjudna frukten, de inte skulle äta. klart ormen är listig, och slingrar sig. Men Guds barn kommer nog höra hanses röst, ja hoppas så. Tack för sidan och tankar Maria, men jag hoppas människor skall få mycket av Guds Uppenbarelser och Kraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.