1. Armé mot folket i västländer. 2. Äldreomsorgen i Sverige

https://www.expressen.se/nyheter/qs/avhoppade-befalet-is-sparar-sin-barnarme-for-krig-mot-vast/?fbclid=IwAR0on4UAnFqCLoq3llNogHnPY7OPuTgo-b0SirxFt6bUPBc9Od6ZUjgftxk

undefined
  1. ARTIKEL: Avhoppade befälet: IS sparar sin barnarmé för krig mot väst
    Tusentals barn har tränats att döda för terrorsekten IS.

Barnen har drillats i träningsläger där de låsts in i sex månader och hjärntvättats med propaganda.

Det berättar avhoppade IS-emiren Abu Abboud al-Raqqawi från Raqqa i en världsexklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé.

– Det är den här armén som IS vill använda mot väst, säger al-Raqqawi.

Han avslöjar också hur IS självmordsbombare drogas i hemlighet.

Text: Kassem Hamadé


Maria: NÄR ska vi i Sverige förstå hur hotade vi i väst/Europa, är av galningar?
NÄR skall rösterna höjas för ett slut på galenskaperna?
NÄR skall man inse att vi svenska folk inte accepterar det som sker i världen, d v s att vi snar t blir utraderade som FOLK?
Har du ett svar på det så skriv gärna en kommentar om du som jag och många många tusentals människor är livrädda för det som kommer: GENOCIDE = FOLKMORD.
OCH: ÄLDREOMSORG som inte fungerar

2 thoughts on “1. Armé mot folket i västländer. 2. Äldreomsorgen i Sverige

  1. Hej! Ja din comment säger att det är läge mer än förr att be för vårt land, många tror på en väckelserörelse men det kommer inte att ske, möjligtvis ngt som berättar att kyrkorna är fel ute och församlingar som sitter o sover. Situationen har våra politiker manat fram och det är för den lag de antog: Mångkulturlagen och folkmordet på oss svenskar och européer! Det är så hemskt så man inte kan förstå vad som sker men är tvungen att ta emot eländet, det gör ont! Mycket ont gör det att veta att man inte ens har en bostad som är ens egen. Men andra går före som kommer från andra länder…jag är en främling i mitt eget land, och hoten haglar från myndigheterna. Ingen hjälper de fattiga i Sverige men det finns vissa som har rätt till allt och svenskar bor på gatan
    /Fridshälsn vi ber.

  2. Ja, detta är skrämmande. Jag ser dagligen kaosmänniskor som aldrig anpassar sig till medmänsklighet utan ständigt trampar på andra för att själva få det de vill ha. Mitt i allt detta så hyllas isisterroristerna som hjältar i vårt samhälle. Där jag bor finns handgranater, automatvapen och terrorister. Det är bara en tidsfråga innan något händer. En mycket skrämmande profetia om Sverige har nyligen raderats från internet. Jag hann läsa den några gånger och där stod att p g a de sovande kristna har vi fått de mest naiva politikerna. Våldet kommer att öka och poliserna kommer att stå handfallna. Ett stort terrordåd kommer att ske i Stockholm och en explosion ska ske där. Stenar kommer att regna ner. Mycket mer fanns i profetian och det var inga roliga saker. Vi måste be för vårt land att kristna ska vakna upp! Det är akut läge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.