Bönesvar. Vittnesbörd: Idag var bönesvaren många och underbara, Gud är så god, han visste så väl vad vi behövde.

201 foto Maria

Bönesvar. Hur får man det? Jo man litar på Gud. Man litar på att han är med i varje tanke man har och i varje önskan. Det kallas överlåtelse till Gud och hans verk. Varför skriver jag detta? Jo för att det har varit en speciell dag idag där jag/vi fått bönesvar hela dagen. Detta skriver jag för att uppmuntra och för att få dig att förstå att det går att lita på Gud, den Gud som många inte tror finns.

Vi skall flytta till en annan bostad och vi behöver/behövde andra möbler. Jag som aldrig köpt något på Blocket.se tänkte idag att jag skulle försöka få några fina saker där relativt billigt, då ekonomin inte är att skryta över.

Sagt och gjort, jag hade bett idag om ett skrivbord modell bättre, en bokhylla, lite finare, ett v-rumsbord, snyggare… ALLT detta har jag nu fått och ska hämta för en billig penning, och hade ’tur’ att en säljare kör hem bordet för oss då vi är lite skröpliga. Det är  många bönesvar. Gud vet exakt vad vi har råd med och han vet exakt hur det ska gå till   väga. Och nu är det bara några få saker kvar som behövs. Och idag fick jag bönesvar om att få reparerat i vårt kök, fastän det inte alls skulle gå från början, men jag bad och idag blev det klart att det ska göras och det blir en vacker tapet.

Jag vill bara säga Halleluja och tack älskade Gud att du hörde våra böner och visade oss hur vi skulle göra och vem som hade vad. SÅ lever en överlåten kristen, d v s jag /vi tror att Gud kan hjälpa oss med allt, precis allt. Jag vill av  hela mitt hjärta vittna/berätta om hur vardagen kan vara tillsammans med Gud. I morse var jag så ledsen så jag grät och nu är natten här och allt ordnade sig, sådant som JAG inte kunde ordna själv.

Gud är god och nådefull, barmhärtig och underbar. Jesus är Mästaren och min Frälsare.

Kol 3:16

Låt Kristi ord rikligt bo hos er med all sin vishet. Undervisa och förmana varandra med psalmer, hymner och andliga sånger och sjung med tacksamhet Guds lov i era hjärtan.

Att alltid tacka och prisa Gud och visa sin kärlek det är så man lever och vill leva det liv man har tillsammans med Gud. Alltid.

name-graphics-maria-650578

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.